אליסה-בחנו את עצמכם

spelling

New member
../images/Emo133.gifאליסה-בחנו את עצמכם../images/Emo133.gif

נא להכנס לקישור הבא שי מבחן עד כמה אתם מכירים את אליסה... המבחן בשפה האנגלית בשיטה האמריקאית...כל אחד חייב לפרסם את התוצאה שלו בפורום ואם תשימו ל אחרי שתבדקו את עצמכם שי מדדים של מה אומר הציון שקיבלתם על הידע שלכם על אליסה! בהצלחה ואין המ להתפדח זה שמעריצים אותה לא אומר שחייבים דלעת כל פרט עליה!ואם אני לא טועה יש שם שאלה מכשילה או אל הגיונית אבל סה"כ משעשע..בהצלחה! http://charmedrulesforever.ozeweb.net/quizzes/alyssa.htm

spelling

New member
שלי

יצא לי 16 חח נראה לי בגלל fear לא ידעתי כלום חח וסליחה על כל האותיות ההפוכות מלמעלה...

always be me mc

New member
יצא לי 17...

שוב. מעניין איפה אני כל הזמן טועה. אגב גם בשאלה 17 עצמה יש להם טעות כי היא התחילה לשחק במכושפות מ-1998 ולא מ-1999 אה אוקי טעיתי בשאלה אחת על "פחד"(שלהגנתי גם בחיים לא ראיתי). אז עפה לה נקודה עכשיו באילו עוד 2 שאלות טעיתי? המ.. טוב חברה חרשתי על זה שוב וכל שאר השאלות שעניתי לפי כל הראיונות שלה שאי פעם שמעתי וכל מיני תוכנית שעשו עליה אמורות להיות נכונות אז אולי יש טעות באתר? זה ההסבר היחיד לדעתי וזו לא הפעם הראשונה שמתפקששים דברים בחידונים האלה
כן הם עשו טעות בדף התשובות הם כתבו שהיא התחילה לשחק מ2002 וזה ממש אבל ממש לא נכון! ובאשר לקטע במי הבוס הם כותבים שבגיל 12 היא התחילה אז כנראה שטעיתי בזה למרות שמוזר לי כי אני זוכרת שבתוכנית על מי הבוס טוני או המפיקה של הסדרה אמרו שהם פגשו את אליסה בגיל 10(אני אעביר שוב את הקלטת בבית ואבדוק מתי שהוא) טוב נעזוב את הכל. אני שמחה להודיע בסופו של דבר כי אני, גל קיבלתי: Good on ya! You're an excellent Alyssa fan! Miss Milano would be terribly pleased of you.

always be me mc

New member
עוד שני חידונים בנושאים קשורים:

עד כמה אתם מכירים את פיבי
: http://charmedrulesforever.ozeweb.net/quizzes/phoebe.htm עד כמה אתם מכירים את פיבי
וקול
: http://charmedrulesforever.ozeweb.net/quizzes/cole_phoebe.htm המ.. בפיבי קיבלתי 26 מתוך 27 בגלל שהצבעתי בתחילה בשאלה 25 לאופציה שלפי מחבר החידון אינה נכונה למרות שטכנית זה באמת נכון כי גם בפרק 5.10(למצריים) וגם בפרק 5.11 היא דיי נחטפה
טוב ובקול ופיבי קיבלתי 8 מתוך 8 יאי

יצא לי

15 אבל זה מעצבן הורידו לי נקודות על FEAR ועל מכושפות.. אגב סתם שאלה שחשבתי עליה מדוע היא נפרדה מגיסטין? כי ישבתי על זה כמה דקות עד שהחלטתי

always be me mc

New member
הוא זקן קצת? חח השתגעת??

היא מבוגרת ממנו כב-10 שנים והוא זקן קצת? אני סימנתי את התשובה הראשונה=she realised she was too old for him= שהיא הבינה שהיא מבוגרת מדי בשבילו ועניתי את זה כי אני זוכרת שפעם קראתי במעריב לנוער שזו הסיבה שבגללה היא סיימה את הקשר ביניהם

always be me mc

New member
בעצם משנה את זה ל-11 שנה

הרגע ביררתי חח איזה קטעים שהיא גדולה ממנו בעשור.. הוא ילד לידה
פדיחות

סליחה..את קוראת לאליסה זקנה?

גר..הרגזת אותי.חחח נראה לך שאני ארשום שאליסה זקנה אם כבר אני ארש/ום שהוא זקן !חח.. עזבי את זה שזה הפוך

always be me mc

New member
מאמי רשמתי שהיא מבוגרת ולא זקנה

אז לא להתעצבן גם לא בצחוק עד שאת לא מבררת את כל העובדות
ועד כמה שהבנתי להיות מבוגר זה לא דבר רע אלא להפך יש יותר חוכמת חיים(ובמקרה של אליסה בנוסף על החוכמה היא נהיית מהממת משנה לשנה
), וגם מפסיקים לעשות שטויות. תאמיני לי שזה יפתיע אותך עד כמה אני מעריכה אנשים מבוגרים מאשר בני נוער(גם שחקנים, זמרים.. מה שתרצי)

אני מסכימה אני חושבת שמבוגרים

יש להם יותר ראש על הכתפיים והם יודעים הכי הרבה על החיים לא קשור: גל:רפואה שלמה -פרק שבועי-תגיבי

spelling

New member
גל הבנתי מה הבעיה...

הם שאלו בנוסף לשחקנית מתי קיבלה אליסה תפקיד נוסף בצוות של מכושפות..וזה מפיקה מ 2002... לא מתי התחילה הסדרה מאמי..

יצא לי 14 אבל זה לא פייררר...../images/Emo46.gif

כי התשובות שם לא נכונות בכלל... אליסה התחילה לשחק במי הבוס בגיל 10 ולא בגיל 12... והיא התחילה לשחק במכושפות בשנת 1998 ולא בשנת 2002 זה לא נשמע הגיוני בכלל... זה לא פיירר...

always be me mc

New member
אל תגידי קצת אחרי עונה 3 חח

היא נהפכה למפיקה בעונה 5
ואדם הניח בחוכמתו שזו הכוונה.

אני הייתי בטוחה שזה בעונה הרביעית

אבל פחדתי להגיד מתי אז אמרתי אני אגיד אחרי שפרו[שאנן עזבה] בתחילת העונה הרביעית היא והולי כבר התחילו קצת להיות מעבר לרק שחקניות

לא לא זאת לא הייתה השאלה...

השאלה הייתה באיזה שנה אליסה התחילה לשחק במכושפות... והתשובות היו.. 1999 2001 2002 אז סימנתי 1999 גם אים זה לא נכון כי היא התחילה לשחק ב1998 ובזה יש להם טעותתתת

A CharmedOne

New member
יש crew ויש cast

הראשון זה צוות (מפיק, במאי, תאורן וכו') והשני זה השחקנים.

למעלה