אשתקד

../images/Emo133.gifאשתקד../images/Emo133.gif

לפני שנה ויום, פור(ו)מן התארח פה בפורום. קיבצתי בשבילכם את השאלות והתשובות שלו בקטגוריות כדי שיהיה לכם נוח לקרוא.

../images/Emo44.gifעל ניק-נט../images/Emo44.gif

איך הגעת להיות מנחה בניק'? הגעתי באוטו, סתם, האמת שהגעתי במונית. איך הגעתי. פנו אלי מניקולאדיון אחרי שראו אותי בג'טיקס, מאקזיט ומעוד כל מיני דברים, קבענו פגישה, דיברנו קצת, אני אהבתי את הרעיון של ניקנט, הם אהבו את התספורת שלי, וזהו.
איך בניקלודיאון לעומת ג'טיקס, ואם אתה נשאר גם בעונות הבאות של ניקלודיאון? נהנתי גם בג'טיקס ואני גם נהנה לאללה עכשיו פה בניק, לגבי העונות הבאות, בואו קודם נגמור את הקיץ, יש עוד מלא דברים, חצי גמר וגמר....ואז נראה מה הלאה. הכל יכול להיות.
מה הדבר הכי כיפי לך בתוכנית הקיץ? אני חושב שאני הכי נהנה בתוכנית לעשות שטויות וצחוקים עם השופטים, הם אחלה אנשים.
אתה בוחר לבד את הבגדים שלך או שיש לך מלבישה? איפה אתה קונה? יש לי מלבישה מקסימה שקוראים לה דידי, והיא מביאה לי אחלה בגדים, ולפעמים אני גם בא עם חולצות שלי מהבית. שאני קונה בדר"כ באינטרנט בכל מיני אתרים בחו"ל, יש לי מחלת T שירטים קטנה......
מה החלק שלך בכתיבה של התוכנית ובהצבעה על הסרטים בניקנט? בהצבעה אין לי שום חלק, זה רק השופטים מחליטים כמה ניקים לתת לכל סרטון, אבל בקטע של הכתיבה כן יש לי חלק, השופטים ואני נפגשים לפני כל תוכנית וחושבים ביחד על כל מיני רעיונות מצחיקים שאפשר יהיה לעשות.בדרך כלל אני נורא מפריע להם והם צועקים עלי שאני אשתוק כי אני מפריע להם, אבל אז אני תופס את יוני ודוחף לו עטים לאוזן, או זורק על שאולי כל מיני דברים והם מרשים לי להשאר בחדר.
האם התכנית מבויימת? התכנית ממש לא מבויימת אבל אנחנו כמובן מגיעים לצילומים כאשר אנחנו יודעים על איזה סרטים השופטים יצטרכו להגיב, ובגדול מה הולך להיות בה. אם הכל היה מבוים מראש אז לא היה לנו כל כך כייף וקצת משעמם.
האם כיף לך להנחות שם? אכן, נורא כייף לנו, ולמרות שזו עבודה די קשה והמון שעות וצריך הרבה סבלנות, אנחנו עושים שטויות באולפן בהפסקות שבין הצילומים וצחוקים.
אתה בכלל מכיר את ימית? פעם הצעתי לה חברות אבל היא לא הסכימה. ברור שאנחנו מכירים. עבדנו על התוכנית הזאת לפני שהתחלנו לצלם, וככה הכרנו, והיא מותק של בחורה, ונורא יפה ומוכשרת, וכן. בחצי גמר ובגמר סוף סוף ננחה ביחד, ואני בטוח שיהיו צחוקים וכייף
איזה סרטים יזכו בגמר לדעתך? אין לי מושג איזה יזכו, כי יש הרבה סרטים טובים לדעתי. ברור שיש כאלה שיותר דיברו אלי וכאלה שפחות, אבל זה לא יהיה הוגן לענות על זה.....חוץ מזה שמה זה משנה, השופטים קובעים, אני רק המנחה כאן.....בקיצור, לכם הצופים גם תהיה הזדמנות לקבוע מי ינצח, וחכו לחצי גמר ולגמר, מכינים לכם מלא הפתעות.
נצפה בך בעוד תוכניות בניקלודיאון? אני עדיין לא יודע, כרגע אנחנו נורא עסוקים עם החצי גמר והגמר, אבל הכל יכול להיות, ואני אשמח לאללה
מה אתה חושב על השופטים ועל יכולת השיפוט שלהם? אני חושב שהשופטים מדהימים, ולא בגלל שזה מה שאני צריך להגיד, אלא כי הם תותחים, אם אני הייתי צריך לעבוד כל כך ברצינות לפני כל תוכנית ולקום מוקדם בבוקר לצילומים בגילם בחיים לא הייתי עומד בזה. אני בטוח שהם כל אחד מהם עוד יהיו הרבה על המסך בשנים הבאות!
נראה שהמון צחוקים רצים באולפן עם השופטים.... מה יהיה עם איתם? אתם תישארו בקשר אחרי שהתכנית תיגמר? לא רק נראה, באמת שיש מלא צחוקים. יוני, שאולי, דן, אלה ומאיה הם פשוט אנשים מצחיקים, ונורא מקצועיים, נכון שהם צעירים ממני בגיל, אבל בת'כלס במהלך הצילומים אני ממש לא מרגיש את זה [אולי כי גם אני קצת ילד...] אני לא יודע אם נשאר בקשר, כי בכל תוכנית שאתה עושה, אתה פוגש המון אנשים מגניבים שנהפכים קצת להיות כמו המשפחה שלך, אבל אח"כ כל אחד הולך הלאה ועושה כל מיני דברים חדשים ומכיר עוד אנשים מקסימים...בקיצור, לא יודע, אבל אני מת עליהם.

../images/Emo202.gifעל הקריירה בעולם הבידור../images/Emo202.gif

מה היית מעדיף? ללכת להשתתף בסדרה חדשה בערוץ 22 או ללכת להיות מנחה בערוץ הילדים? ההעדפות שלי לגבי תפקידים בעתיד בטלוויזה לא תלויות רק איפה התוכנית תשודר [ערוץ 2 או ערוץ הילדים] אלא מהי התוכנית, מה הסגנון שלה, מי עוד משתתף בה, עד כמה אני אוכל להשפיע על התכנים וכו' וכו' אבל אני לא פוסל כלום ומה שיקרה- סבבה
אתה עושה עוד דברים מעבר לתכנית המגניבה ניקנט? אני כותב לתוכניות טלווזיה, אני מייעץ לתוכניות טלווזיה מבחינת תוכן [כמו "מסכים" שעלתה לא מזמן ביס] ותוכניות לעתיד, כל מיני דברים שעדיין אסור לי כל כך לדבר עליהם, אבל כשזה יתפרסם תדעו כולם.....
איך היה באקדמיה לצחוק? היה אחלה, לא תמיד היה קל שם בוילה, ולפעמים היה לחץ, אבל לקחתי את זה די בסבבה, וזאת זכורה לי כחוויה שלא הייתי מוותר עליה.
מה עם השותפים שלך מהאקדמיה לצחוק? אני בקשר ממש טוב כמה מהח'ברה שהיו איתי באקדמיה.
ראיתי את הסרט המגניב לגמרי שעשית. האם אתה הולך לעשות עוד סרטים כאלו? אני שמח שאהבתם את הסרט, וכן, יש תכנון על לעשות עוד סרטים, כשזה יקרה אתם תדעו......
מתי אתה עושה את הסרט הגדול הבא שלך? ואיפה אתה רואה את עצמך בשנים הבאות? אני רואה את עצמי בעיקר על ערסל עם איזה שייק טרופי, רצוי משהו עם אננס. ועכשיו ברצינות, אני רואה את עצמי גם בטלוויזה, וגם בקולנוע, למדתי מהנסיון שהעיקר זה לעשות דברים שאתה נהנה בהם ושמאתגרים אותך.והכי חשוב: לעבוד עם אנשים שאתה אוהב כי זו עבודה של הרבה שעות והרבה לחץ.
אתה רואה את עצמך בעתיד מעלה הופעת סטנד אפ? אני חולה על סטנד אפ, גם לעשות וגם לצפות, יש לי מלא די.וי.די של כל מיני תותחי סטנד אפ מארה"ב. ולגבי להופיע עם סטנד אפ, יכול להיות בעתיד, כרגע אני די עסוק, אבל מי יודע
איך היה לעבוד עם ליאל דניר ואיתי תורג'מן באקזיט בשנה שעברה? הם אחלה של אנשים, בכלל באקזיט היה די מטורף, אבל נורא מצחיק, זאת היתה אחלה תוכנית לדעתי.
טיפ לאנשים שרוצים להתפרסם: אבל אם יש לך כשרונות ובאמת תרצה להתפרסם, ותהיה מוכן לעבוד קשה, אני בטוח שזה יקרה לך בסוף. אין לי ממש "טיפים" כי זה לא מתכון לעוגה, כל אחד מתפרסם בדרך אחרת, הכי חשוב שתאמין בעצמך, ותהיה פתוח לנסות כל מיני דברים וההזדמנות שלך כבר תבוא.

../images/Emo112.gifעל ההשתתפות ב"בלאגן" בג'טיקס../images/Emo112.gif

למה עזבת את ג'טיקס? כשאתה עובד בטלוויזיה אתה עובר כל פעם מהפקה להפקה,ואז אתה גם עובר מערוץ לערוץ, אם באה הצעה מענינית שמדליקה אותי, אז אני לוקח אותה. בג'טיקס היה אחלה ומאד נהנתי וגם עכשיו בניקולאדיון אני מבסוט לאלללה.
למה אתה לא מופיע בבלאגן יותר? התוכנית בלאגן נגמרה, היה שם כייף לאללה, ועכשיו אני כאן בניקנט וגם עושה חיים ומבסוט.

../images/Emo152.gifעל החיים האישיים../images/Emo152.gif

האם זה נכון שיש לך רומן עם מירב פדלמן? מאיפה אני יודע תשאלו את ימית.....
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? אני משחק באולינג, ואני גם ממש טוב בזה.
רק רציתי להגיד לך שתפסיק להיות כזה מתנשא. מרגישים תהתנשאות שלך ממש חזק. חבל שזה מה שאתה חושב. אני ממש לא מתנשא, והאמת שזה די מפתיע אותי שזה ככה נראה לך. אני אפילו די ביישן מחוץ למסך.

../images/Emo218.gifמה מסתתר מאחורי השם "פורמן"?../images/Emo218.gif

למה פורמן ולא אסף? בכתה ו' התחלתי לצלם סרטים ואז קראתי לעצמי "הפקות פורמן בע"מ" ומאז השם נדבק אלי.
מה הפירוש של השם שלך? פורמן זה השם משפחה שלי, השם הפרטי הוא אסף, אבל כולם קוראים לי פורמן.
למה בתוכנית בלאגן שינו לך את השם לפורמן? לא שינו לי את השם בבלאגן. פורמן זה השם משפחה שלי, וככה קוראים לי כולם.
מי זה? ואיזה תוכנית? נשבע לך שאין לי מושג מי זה הפורמן הזה

למעלה