היום ב-
אנשים

../images/Emo133.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo103.gif

בשעה 13:30 יתארח בבלוג TV אמיר אייל, המהנדס הראשי של חברת נתע - הרכבת הקלה בגוש דן ויענה לשאלות הגולשים בנושא הרכבת הקלה בגוש דן. שאלות ניתן להעלות כבר עכשיו בפורום תחבורה ציבורית http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=394&msgid=69975883 לבלוגTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
בשעה 18:00 תתארח בפורום נאבקים באלימות הגב' קטי לוי, ראש מדור פניות ותלונות הציבור ברשות הלאומית לבטיחות בדרכים ותענה לשאלות הגולשים בנושא הדרכים למניעת האלימות בכבישים והדרכים ובהאמצים של הרשות המושקעים לצורך זה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=227&msgid=69928946

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|../images/Emo46.gif

המורה הכלבה לאומנות שאלה אותי היום אם אני "לא חושבת שהגזמתי אם העיפרון השחור?" Y&%&^%*UTHGHTYן67ן56U%$&U$%&$%J^&IHGJTYחלאטחלאYOI^&I)%^*%^U
דרכים מקוריות לרצח?

sap sapir

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

איזה חוצפנית!!!!!!!!!!!!! אני הייתי אומרת לה: את לא חושבת שהגזמת קצת עם השומן יתר הזה שיש לך (אם היא שמנה חח) תלכי למנהלת ותגידי לה!! אני לא הייתי מוותרת לה

Love Bem

New member
תראי נעסה ככה

אני ואת באות לבית ספר תבעי מגלח של אבא שלך ונגלח לה תגבות אחר כך נבוא אליה הביתה ניקח לה את הילדים ונשחות אותם ואז ניקח לה תכסף וניקנה עיפון שחור מה את אומרת? (ובמה שישאר ניקנה לך קרמבו חח..)

איזו חוצפנית!!!!!11../images/Emo46.gif ../images/Emo80.gif

איך אני שונאת ת'מורות האלה שמרשות לעצמן יותר מידי!
צריך להשמיד אותן!
יום אחד המורה שלי לתנ"ך קראה לי מגעילה! מאותו רגע היא זכתה להכיר ת'צד האפל שלי!
וואו מה שאני עשיתי לה! מסכנה שכמותה! פשוט צרחתי עליה והשפלתי אותה מול כל הכתה! אני כזאת רעה! אנד איי לייק איט!
גם למורה לכימיה שהייתה לי שנה שעברה עשיתי ת'מוות! כל המורות פשוט צכות ללמוד שאיתי לא מתעסקים כי גם ככה יש לי פטיל מאוד קצר!
ועצה לגבי עונש בשבילה: שימי לה חומר משלשל בשתייה!
אני מבטיחה לך שהיא תתחנן אלייך שתסלחי לה! כמובן אם עד אז היא תצא מהשירותים....

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני פשוט מאוהבת בשרשורים שלך כשאת כועסת
כפרעלייך.

sharon5592

New member
איזה מורה גועלית../images/Emo5.gif

ררר אני ההיתי מרביצה לה אבל זה בילתי אפשרי אממ את רוצה דרכים מקוריות לרצוח אז אני וחברה שלי חשבנו על דרכים כדי לרצוח את המורה לאנגלית אצלנו חלק מהדברים לא הגיונים כל כך ... אמממ אולי תשימי לה דבק על הכיסא או משהו מגעיל כמו צבע גועש חח אולי היא לא תמות מזה אבל היא בהחלט תתפדח
ההיתי מציעה שפשוט תבואי עם מקל ותתני לה בראש הכי פשוט חחח סתם ... פשוט אל תשימי עליה היא לא שווה את זה ותשימי כמה עיפרון שחור שבא לך היא סתם מורה מפגרת שלא יודעת מה לעשות עם הפה שלה
שתתקע אותו בתחת הגדול והשמן שלה הכי טוב ... בהצלחה

TlovesD

New member
איזה חצופה היא!!

תבואי דווקא עם עיפרון שחור לשיעורים שלה!! היית צריכה להגיד : סליחה את לא חושבת שאת לא צריכה להתערב בעיניינים שלא שלך?! בדיוק ככה הייתי עונה לה!

lollipop1

New member
אפילו בשיעורים שלה,

שבי עם מראה ושימי עווווווווד עיפרון שחור! לא נורא, תתנחמי בעובדה שהיא זקנה יותר.... והיא תמות לפנייך XDD

LeeR4Ever

New member
|קרמבו| XDDDD

"שבי עם מראה"
אתן כאלה חמודות!! אני אוהבת אתכן
תודה כולן!!

למעלה