היום ב-
אנשים

../images/Emo133.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo103.gif

בשעה 13:30 יתארח בבלוג TV אמיר אייל, המהנדס הראשי של חברת נתע - הרכבת הקלה בגוש דן ויענה לשאלות הגולשים בנושא הרכבת הקלה בגוש דן. שאלות ניתן להעלות כבר עכשיו בפורום תחבורה ציבורית http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=394&msgid=69975883 לבלוגTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
בשעה 18:00 תתארח בפורום נאבקים באלימות הגב' קטי לוי, ראש מדור פניות ותלונות הציבור ברשות הלאומית לבטיחות בדרכים ותענה לשאלות הגולשים בנושא הדרכים למניעת האלימות בכבישים והדרכים ובהאמצים של הרשות המושקעים לצורך זה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=227&msgid=69928946

יש לי פינה חדשה......./images/Emo9.gif

ראיתי את הפינה הזו בשני פורמים האחד דנה ברגר
והשני ביהודים
זה הולך כך: נותנים שורה של שיר (וכמובן מתוך טיפקס, קובי אוז ולבטיני) ואז ההודעה הבאה תתחיל באות שנגמר במשפט הקודם. אני אתן דוגמא... "מה לא עשינו איפה טעינו, תכף מבול" וההודעה הבאה... "למה לטפס על ההרים כי הם שם? הנה אני" כך הולך המשחק, מוכנים (אל המטרה בדילוגים
חח) אז שורה שאיתה נתחיל את המשחק..... "היה לילה גשום, רצתי בסימטה צדדית אחת, ולפתע שמעתי צלילים משונים שהובילו אותי לדלת" עכשיו מישהו צריך לתת משפט משיר ב- ת' נשמע טוב המשחק,,, אז תתחילו לשחק יהיה מגניב יום נפלא לכולם

סבבה אני שמחה שתמיד

תזכרו, אבל אני לא אתן לכם את הזדמנות לשכוח אותי. אני עדיין יהיה פה למרות שאתם לא הייתם מתים שאני לא יהיה פה. ואהבתי את הקטע שהעברתם את הפינה הזו להודעות תפוז, זה לא מה שישבור אותי.אם קצת קשה לא בורחים מתמודדים. יאללה ביי בנתיים

הוד11

New member
העברתי את ההודעה שלך

להודעת תפוז כדי לחסוך מקום או קיי אף אחד לא מחפש אותך תקלטי את זה

תראה במצב אחר בחיים שלי,,,,,

לא היית נשארת פה שנייה אבל לאור המצב, צריך לעשות סוף לאנשים שמנסים לשחק איזה אלוהים, לא אוהבת את הקטע. ואתה יודע משהו הוד, תאמין לי שלא בא לי להיות כאן, אבל פעם אחת בחיים אני אעשה לזה סוף כמו שאני רוצה. לא מאמין חכה ותראה. יאללה ערב נהדר לכולם

אחרי שרשמתי את הכול מהר,,,

הנה משהו שבא מהלב,(למרות שהכול מהלב) דיי זה נמאס פשוט נמאס כול הקונספרציות האלה, אני ממש מנסה לא לרדת לרמה כזו, אבל לפעמיים זה לא בידיים שלי, לפעמיים אני שומעת את כול מה שאומרים, ואני אומרת לעצמי פאק איך אני יכולה לסתום, ואז אני נכנסת לתוך הוויה, וכאן זה יוצא משלטתי אני לא יכולה להגיד ש/אני טלית שכולה תכלת, אבל אני משתדלת אני מנסה דיברתי אליהם בכול צורה אפשרית, אבל הם כולם כאילו אין להם לב כמו נצים, מצד אחד משחקים אותה טובים, ומצד שני מבלי שיראו הם מנסים לתקוע לי סכין בגב. בטח רובכם יודעים את כול מה שקרה גם בפורום שלו, ובטח כולם רואים שזה לא פעם ראשונה שהם מתנהגים אלי ככה, ואני אומרת לעצמי כמה זמן זה יכול להמשך כך? אני לא רציתי תהילה, ואת זה אני בטוחה שכבר הצלחתם להבין, אני במקרה נכנסתי לפני איזה שנה רשמתי 4 הודעות בלי כוונה לכולם. ופתאום הכול התגלגל בצורה כזו, ואני בן אדם שלא אוהב את כול הרוע הזה, אני לא יכולה למכור את נשמתי, בעד שום עון שבעולם, כמה פעמים אני יכולה להגיד ככה בן אדם לאדם מתנהג?: אבל בנינו כולם יודעים שככה לא יפה להתנהג, אתה אתה כותב כול כך יפה, ומראה את המצב הצורה כול כך יפה, וחבל שאתה לא מתנהג ככה!(למרות שכבר אמרתי את זה היום, אבל כמו שאתם מכירים אותי יש לי קטע לחזור על הדברים כמה פעמיים
) מה שאני מנסה להגיד זה,,,כולנו רוצים את אותו דבר לחיות האהבה האושר וכול הטוב בעולם, אז בבקשה בואו נשתנה בואו באמת ננסה להגיע לחלום, נאהב באמת אחד את השני בלי תככים ומזימות, די אנחנו אחים, ואם לא אחים כולנו אז כולנו בני אדם עם רגשות, נשמה וכלה דייי לכול המלחמות, די לכול השנאת חינהם הזו, דיי בבקשה די
לי נמאס מכול השטית האלה באמת אני לא יכולה לשנות את העולם, אני יכולה להשתנות ואז על ידי זה, להוות דוגמא לזולת. ושוב יש מצב שזה נשמע פלצני, אבל זו האמת שלי. בבקשה תשתנו, כי אני לא יכולה יותר לשתוק לכם, ואני לא רוצה לומר מילים שיפגעו, ואני בכלל לא רוצה לרדת לרמה כזו! אתם לא חושבים שזה יותר מדי נמוך? (ודרך אגב סליחה עם פגעתי עם המילים שלי, אני באמת מצטערת, ושוב אבל יש גבול לכול תעלול!) שיהיה באמת לילה נהדר ואמן ויהיה שלום בנינו קודם כול אחר כך נדבר על העולם

למרות למרות למרות ,,,,,,,

שגם את זה אמרתי, אבל זה עוד לא הובן אז חייב לחזור על זה בשביל שנבין את זה,וניישם את הדברים הנ"ל

למעלה