המצב ממש מנומנם פה!!!

../images/Emo133.gifהמצב ממש מנומנם פה!!!

אני מזמינה אתכן לדיון סוער ג'קו מול הנרי (למי שקראה את הכתבה היום ב7 לילות) מצא את ההבדלים אהההה והאם הוא יישא בתוצאות? אני אומרת שלא, כי הוא לא אמר על המדינה זונה, ו...לא היתה לפני חודש מלחמה... אבל להבדיל מזקי, הבנאדם מלא בכימיקלים... ואם אתן ממש רוצות אני אסרוק לכן. ביי בינתיים

talytal

New member
מתוקיזה, אפשר תקצירון? ../images/Emo140.gif

ה"ידיעות" יוחזר אליי רק עוד כמה שעות... כרגע הוא בטיול עם אבא שלי...

אני אסרוק לך... מי היה הכתב

בכתבה ההיא אצל ג'קו? נראה לי זה אותו אחד... כתבה ענקית 5 דקות...

אפרתי 29

New member
זה לא אותו כתב,

את הכתבה על ג'קו כתבו רז שכניק ועוד מישהו, שברח לי השם שלו עכשיו...

בהחלט מנומנם...

She's so heavy heavy, heavy, heavy, heavy ובקיצור... I want you I want you so bad
יאללה תסרקי לנו בכייף... אני אחזור לפה בשעות השקטות יותר....

יש איזה בעיה עם הסורק

תיכף טכנאי הסורקים הפרטי שלי יסדר, ובזמן שהוא יסדר, אני רוצה לשתף אתכן... אנחנו חוגגים היום יומולדת לחמי!!! איזה כיף..... אז לי זואי, אין היום שעות שקטות!!!

talytal

New member
בנות, רק בקשה קטנה

אם אתן סורקות כתבות מלאות מעיתונים, אסור לפרסם אותן כאן על גביי הפורום, אבל אפשר להעביר במסרים פרטיים. כן, אני יודעת, תקנון תפוז מבאס גם אותי לפעמים...

rifkin1

New member
אה, לא ידעתי שזה ככה

טוב, בכל מקרה הכתבה ענקית וקצת קשה לסרוק את כל העמוד...

talytal

New member
כן, האמת היא שזה מאוד תלוי

יש פורומים שמחמירים יותר, יש שפחות... באופן כללי אני מנסה להיות גמישה עם העניינים האלה, אבל חבל לי לקחת סיכון עם כתבות שהן אפילו לא על הנשוא...

איזה כייף לך....

מקווה שיהיו לי שעות שקטות... ולגבי הכתבה... מה קרה? רוצים עוד ילד רע בתקשורת? מקווה שהכל ילקח בפרופורציות... אנחנו פה כבר עושות דוקטורט בתקשורת....

kapit5

New member
ללי- מחזל טוב לחמך../images/Emo65.gif

אני רואה שאתם מארוע לארוע. שרק יהיו לכם שמחות

Nova5

New member
מזל טוב לחמך, ללי!

ואחרי כתבה על הנרי (ללי, תודה על ההפניה), יש לי רק להגיד בפעם שלושים אלף - יש לנו טעם משובך, בנות...

talytal

New member
חחח, אני מניחה שאת מתכוונת

שעות שקטות יותר אצלך, כי לא נראה לי שהיה פה אי פעם שעה שקטה יותר... בכל אופן, בניסיון לעורר קצת את העניינים כתבתי היום לורד. נקווה לחדשות טובות!

כל הכבוד על היוזמה ../images/Emo140.gif

נקווה שיהיה לורד משהו לחדש לנו בכיוון החיובי... ו...כן הכוונה לשעות השקטות אצלי... נקווה שיהיו כאלה היום...

rifkin1

New member
בדיוק התכוונתי לשאול אתכן

למה תמיד אנשים בכתבות של 7 לילות נחשפים דווקא בצורה רעה??? או למה הם תמיד חושפים את הצד הרע שלהם??? אני רק קרעתי את הכותרת והחלטתי שאני לא ממשיכה. למדתי את הלקח שלי מהכתבה "עם זיפים" של ג'קו שעשתה לי חום... אותו הדבר עם הכתבה על אורי פפר מלפני שלושה שבועות...רק שאיתו התגובה לא היתה קיצונית... יש לי "מן תמונה כללית" של הנרי שרק תהרס אם אני אדע עליו יותר מדיי אז אני מעדיפה להישאר עם 'זוריק' ממרחק נגיעה ולא להחשף להנרי דוד מחייו הפרטיים...

talytal

New member
אני זוכרת את היום שיצאה הכתבה

על ג'קו. רק קראתי את הכותרת משנה, ונהיה לי שחור בעיניים. שלא לדבר על זה שבזמן שיצאה הכתבה ההיא זה כבר היה בשיא העליהום עליו בגלל מה שמעריב עשו עם ההתססה שלהם... זה היה מבחינתי כמו המסמר האחרון. לא יכלתי לקרוא את הכתבה אז, ולמרות ששמרתי אותה, לא קראתי אותה עד היום. אבל עם הנרי אני כן אקרא, כי המעורבות הרגשית שלי הרבה יותר נמוכה, וגם כי אין כמעט סיכוי שיהיו לכתבה השלכות שליליות, בניגוד למה שהיה עם ג'קו.

Nova5

New member
טליטל, תגידי ת'אמת

קראת כבר את הכתבה ב"7 לילות"? "עם הזיפים"? או ש...לא?

למעלה