העברתם לשעון קיץ
סיכום השבוע פה

hilali1

New member
../images/Emo133.gif העברתם לשעון קיץ../images/Emo35.gif סיכום השבוע פה../images/Emo70.gif

שיר השבוע שלכם:
אלבום השבוע:
ציטוט מוזיקלי שבועי:
משהו מעניין שקרה לכם השבוע:
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע:
התחדשות השבוע:
תוכנית/ספר/סרט השבוע:
מאכל השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
תמונת/פליקס השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: שבת שלום

ady18

Well-known member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם: גשם חזק מוניקה סקס אל אישך תשוקתך קרן פלס צירי לך שפם נוער שולים אני שלך את שלי איל גולן לאונרדו עברי לידר אני מאמין כנסית השכל אלבום השבוע: ציטוט מוזיקלי שבועי: משהו מעניין שקרה לכם השבוע:שבוע רגיל משהו טוב שקרה לך השבוע: הזמנת כרטיסים להופעות והופעוות שאלך בעתיד משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית/ספר/סרט השבוע: קרב סכינים \ליאור שלין מאכל השבוע:קובה\גלידה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: תמונת/פליקס השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:

hilali1

New member
איזה הופעות מתוכננות../images/Emo35.gif (חוץ מאיה שאני יודעת)

ady18

Well-known member
אממ

אריק ברמן כנראה שהוקדמה והשקה של איתי פרל והופעה יותר רחוקה זה קרן פלס...

ג ב ש ו ש

New member
מסכם../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע שלכם:יש הרבה
נינט:לא יכולתי לעשות כלום+השיר של יומטוב,מורן אהרוני-זיכרון,בטי-בין המילים,אמיר פיי גוטמן-מותר לך,יופי,אל תוותר,רן דנקר-אני אש,ריטה-האם היית ועוד ועוד
| אלבום השבוע:נינט טייב-יחפה,שרון קרלן-כדור שימחה
ציטוט מוזיקלי שבועי:"...בזבזת את כל זה,היה לך סיכוי ועכשיו תצטרך להתחיל הכל מחדש.."
משהו מעניין שקרה לכם השבוע:מעניין...לא היה כזה
משהו טוב שקרה לך השבוע:ציון טוב שקיבלתי במבחן
משהו רע שקרה לך השבוע:מצב רוח מבאס אתמול
שיר שלא הפסקת לשמוע:שרון קרלן-נהר של טעויות,מורן אהרוני-זיכרון ומאתמול אני חורש על "לא יכולתי לעשות כלום"
התחדשות השבוע:באלבום של שרון קרלן
תוכנית/ספר/סרט השבוע:דני הוליווד והתכנית של ליאור שליין
מאכל השבוע:אכלתי הרבה שניצלים
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שיעבור כמה שיותר מהר ושנצליח במבחן ביום ראשון בעז"ה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אם זה אפשרי...נינט
תמונת/פליקס השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:שבוע 6 בקורס
שבת מהנה חבר'ה

ג ב ש ו ש

New member
ב-01.05 בעז"ה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

כמובן שבפסח אני לא מבלה בקורס ויש שבוע אחד שאנחנו נוסעים כל הקורס לאחד מבתי הסוהר לעבודה במשך שבוע ברצף.

hilali1

New member
מסכמת בזריזות ../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם: שיר סיכום - איה כורם, גילי - דני רובס אלבום השבוע: כל מיני. בעיקר דני רובס ואיה כורם החדשים. ציטוט מוזיקלי שבועי: אין משהו מעניין שקרה לכם השבוע:הופעה של קרן פלס. מומלץ בחום
שיר שלא הפסקת לשמוע: גילי - דני רובס התחדשות השבוע: מממ בגדים ונעלים
תוכנית/ספר/סרט השבוע: מאמרים לאוני' זה מספיק טוב
מאכל השבוע: אייס קפה
שבת שלום

עונה../images/Emo42.gif

שיר השבוע שלכם: יש הרבה השבוע
מירי מסיקה - ככה זה (לאהוב אותך) איה כורם - אוטוביוגרפיה ריטה - האם היית כהן את מושון - מה קורה לי? ג'ירפות - מונוגמיה הראל מויאל - כבר לא שרית חדד - נושאת תפילה זהבה בן - שישי לפני הערב אייל גולן - את שלי אני שלך אוהד חיטמן - צעד אין חזור (מתוך האפלה) מטרופולין - קרח מלכה - מה יהיה מחר הדרה לוין ארדי - הראפ האחרון אלבום השבוע: מורן כרמל - יהלום משהו טוב שקרה לך השבוע: קניתי את האלבום החדש של איה כורם
וגם את האלבום של מורן כרמל. משהו רע שקרה לך השבוע: יש כמה, עדיף לשכוח... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אני מקווה שהשבוע אקנה כרטיסים להופעה של אייל גולן בהיכל התרבות בתל אביב
תמונת/פליקס השבוע: מצורפת. התוכניות שלי לשבוע הבא: כרגיל - בית, עבודה, מוסיקה, חברים, בית...

למעלה