לא לשכוח שעוברים לשעון חורף הלילה .... מעבירים את השעון שעה אחורה אני כבר העברתי אצלינו
D dafgol New member 16/9/07 #1 ../images/Emo133.gif לא לשכוח שעוברים לשעון חורף ../images/Emo133.gif הלילה .... מעבירים את השעון שעה אחורה אני כבר העברתי אצלינו
../images/Emo133.gif לא לשכוח שעוברים לשעון חורף ../images/Emo133.gif הלילה .... מעבירים את השעון שעה אחורה אני כבר העברתי אצלינו
S S r 35 New member 16/9/07 #3 שונאת שעון חורף הימים מתקצרים. פתאום נהיה ערב כבר בשבע ואני נכנסת לדכדוך תהומי טוב, אני טיפוס של קיץ שלצערי, עוד מעט מסתיים. שיהיה לכולם שבוע נפלא ושנה טובה
שונאת שעון חורף הימים מתקצרים. פתאום נהיה ערב כבר בשבע ואני נכנסת לדכדוך תהומי טוב, אני טיפוס של קיץ שלצערי, עוד מעט מסתיים. שיהיה לכולם שבוע נפלא ושנה טובה
D dafgol New member 16/9/07 #5 אני דווקא אוהבת את כל הקשור בחורף אבל אין ספק שניתן היה לחכות קצת עם שעון החורף ולחסוך כמה מיליוני שקלים טובים
אני דווקא אוהבת את כל הקשור בחורף אבל אין ספק שניתן היה לחכות קצת עם שעון החורף ולחסוך כמה מיליוני שקלים טובים
ל לולי72 New member 16/9/07 #6 גם אני לא אוהבת חורף למרות שמזג האוויר עד החורף סביר בינתיים, זה עושה לי דיכאון, בחורף אני כבר ב- 21:00 במיטה עם צ'פצ'ולי שלי (יובל) אם לירון עובד לילה, אני שונאת שונאת שונאת חורף. אבל גם קיץ לא עושה לי טוב, אני מזיעה וחם לי ואיכס. רק אביב וסתיו.
גם אני לא אוהבת חורף למרות שמזג האוויר עד החורף סביר בינתיים, זה עושה לי דיכאון, בחורף אני כבר ב- 21:00 במיטה עם צ'פצ'ולי שלי (יובל) אם לירון עובד לילה, אני שונאת שונאת שונאת חורף. אבל גם קיץ לא עושה לי טוב, אני מזיעה וחם לי ואיכס. רק אביב וסתיו.