סיכום שנת 8 0 0 2

HappyPoni

New member
../images/Emo133.gifסיכום שנת 8 0 0 2../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif

אז איך הייתה השנה שלכן? מה עשה לכן את השנה? ומה פחות? איך אתן חושבות שמקפליי היו השנה? בקיצור...
סכמו!
ושתהיה לכולנו שנה טובה (אפילו שזה של הנוצרים
)
וואי אני זוכרת שעשינו שירשור כזה לפני שנה..נוסטלגיה D:

JuSt My LuCk

New member
עונההההההההההה ../images/Emo6.gif

אז איך הייתה השנה שלכן? אמממ האמת? מ=ע=ו=ל=ה=! עד כמה שאפשר XD מה עשה לכן את השנה? ומה פחות? אמממ נשיקה ראשונה =] ואממ... מה פחות עשה לי? חזרה לבית ספר XD איך אתן חושבות שמקפליי היו השנה? אני חושבת שהם באמת עשו פריצת דרך מ=ד=ה=י=מ=ה ואני מאוהבת בהם

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gifשנה מדהימה../images/Emo212.gif../images/Emo47.gif../images/Emo168.gif

ווואו,מה לא היה בשנת 2008?!?!
יומולדת הכי מגניב בעולם
חגגו לי 4 פעמים יומולדת!@$%^&#$%^ 1.בסנטר
2.מסיבת הפתעה עם החברות הכי קרובות,היה מגניב ביותרDD: 3.בבאולינג
4.בים עם כל החברים,היה שולט@#%&^
הופעה של סימפל פלאן|ימיןן
היה לי ת'כיף הכי גדול בחיים,נהניתי מכל רגע
היה פשוט מ-ו-ש-ל-ם וכמובן פגישה עם סבאסD:
הופעה של שירי מימון
שירי הייתה מדהימה,וזאת הייתה ההופעה הראשונה שלי
היה מושלם
סיום חטיבה
ט'3 לנצח
כיתה שאני לא אשכח המון זמן.....
יום צילומים
ספיישל סרטים ענקי
ראיתי יום מ-50 סרטים בחופש!@#$%^ והגדלתי ת'רשימה ליותר מ-350 סרטים
הדיסק הראשון שלי של מקפליי
!@#$%^&@#$%^ חח כולל דיוידי,הוא פשוט מושלם
מקפליי,עשו שנה מדהימה עבורם, הוצאת רדיו אקטיב הוא פשוט רעיון גאוני עם שירים מדהימים אחד אחד
והם עלו רמה בהחלט!!
קראתי ת'ספר המושלם של דמדומים
והתאהבתי בו
יש עוד מלא דברים,אבל אני לא זוכרת בגרוש
אז רציתי לאחל לכולן שנה חדשה ומדהימה
תמשיכו לאהוב את מקפליי,והלוואי שיבואו לארץ סופסוף ונזכה להיות בהופעה!
נגיע למפרגש פורום ה-20 שלנו
DDDD:^^ תמיד תחייכו גם אם המצב לא הכי טוב
ותזכרו שהכל יהיה רק טוב יותר
Happy New Year

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo27.gifמסכמת../images/Emo70.gif../images/Emo37.gif

השנה שלי?מעולה
מה עשה לי את השנה
-גיליתי את אהבתי לדיסקים והאוסף שלי גדל מרגע לרגע
-מלא חברים מדהימים :] -דמדומים,הארי פוטר
-יש לי מלא בני דודים חדשים וחמודים ^_^ מה פחות...? העובדה שמקפליי לא מודעים אלינו יותר מדי ..X: חוצמיזה השנה הם רק השתפרו
המוזיקה..המראה..העיצוב של הדיסק החדש
אני כל הזמן מסתכלת עליו ועל G.H ורואה את החוסר השקעה
שנה טובה לכולם

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gifטוב אני די סנילית אז...

אני זוכרת רק דברים שקראו בשבועות האחרוניםXD אבל אני שמחה שסיימתי את הארי פוטר
שמחה מרדיואקטיב המושלמי D: טוב אני לא זוכרת עוד חח אני מצפה משנה הבאה שתהיה קצת יותר נדיבה בענייני
ושאני לא אבלה את הסילבסטר הבא לבד ;; זה עצוב, במיוחד כשיש מישהו שלא מתחבר למסן אחרי שאני מחכה כבר שבועותתת#$@ לא משנה. XD יאלה תהנו כולן מ2009 המהממת Happy New Year

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo41.gifמסכמת בקצרה../images/Emo41.gif

קצת דיכאונות, קצת בכי והרבה שימחה!
הולך ליהיות לא כיף בסילבסטר כי אנחנו נשארים בבית \: ורציתי לנסוע לחברים של משפחה בטורונטו כי יש שם מישהו ממש חמוד >:

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo26.gifHappy New Year../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

הדברים שעשו לי את השנה: *דאגי
XD *יומולדת 16 DDD: *חברים/חברות מדהימים/מדהימות XDD *השירים החדשים של מקפליי
*הטיול השנתי הכי שולטטטט
*מלא טיולים מגניבים
*הברזות משיעורים לא חשובים[וחשובים XD] ובזמן הזה ללכת לקניון הקרוב ולקרוא ספרים XD *Twilight הספר והסרטטטט
*שירים שסתם עשו רגעים למיוחדים [הכרת להקות חדשות
] *כתבתי כמה סיפורים
וקיבלתי מחמאות...חחח פחות...
*ציונים חרא [ככה זה כיתה יא'...בלעכס...] *לא הלכתי להופעה של סימפל *לא טסתי השנה לאנגליה... *חסר לי משו בחיים [אני יודעת שזה נשמע...מוזר...אבל...אוףףף...
] *שמנתי
*אני לא יוצאת לחגוג...למרות שזה לא כזה חשוב לי... *מורים חראוווותתת
טוב לא ניכנס לדיכי עכשיו... איך מק' היו: מ-ד-ה-י-מ-י-ם-
מושלמים..!! באמת, העבודה שהם עשו באוסטרליה הניבה פירות טובים ובשלים
השירים- מדהימים
הם השתנו גם...
לכולם יש חברות...די מבעס אבל נו טוב העיקר שהם מאושרים
משו שהכנתי, איךך
אני מפוצצת אותם בהודעות במייספייס
[משתדלת
]

dougie10

New member
אני עונה!!! .. (קצת באיחור >> קצת הרבה)

איך היתה השנה החדשה שלכן? וואוו היא היתה מעולה מעולה מעולה.....חחח... הפורום מדהים...ונהנתי מכל רגע של גלישה פה...ומהמפגשים (למרות שהייתי רק במפגש אחד XD ) מה עשה לכן את השנה? *מקפליי *רדיו אקטיב *דמדומים>> גם הסרט וגם הספר *רוברט פטינסון *ג'אספר >>> מדמדומים >> אני אפילו לא יודעת את השם האמיתי שלו *שיעורי בס *חברים ועוד מלא מלא מלא דברים!!! פחות..... *לא טסתי לאנגלייה *ראש אחד לא מפרסמים פוסטרים שווים!!.. XD *בצפר ואני לא מצליחה לחשוב על עוד משו!
מקפליי השנה
מדהימים~מושלמים~מהממים....כל דבר טוב אפשרי הייתי אומרת על מקפליי...הדי וי די של R:A שצולם באוסטרלייה שווה בטירוף!!! אני מאושרת בשבילם שהם פתחו את סופר-רקורדס ולקחו את עצמם לידיים....ודאגי כ"כ התבגר....ובכלל כולם!!...נושים שלנו!!!
שנת 2009 מאושרת לכולכן!!!.. ואמן ומקפליי יבואו לישראל השנה!!.. או ידברו על תכנונים לבוא בשנה הבאה.....

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo26.gifסיכום שנת 2008../images/Emo36.gif../images/Emo95.gif

אז איך הייתה השנה שלכן? מה עשה לכן את השנה? וואו כ"כ הרבה דברים היו השנה : הופעה של סימפל פלאן . הכרתי את מקפליי !!! קניתי 3 דיסקים שלהם ו2 דיוידי . הייתי ב2 מפגשי פורום D: נכנסתי לפורום ! סיננתי חברות וזה עשה לי רק טוב ! D: [למרות שבהתחלה ממש בכיתי] השתפרתי בלימודייםםםם :]] קניתי מלא דברים של מקפליי שנה ממש מצחיקה, כיפפית ואולי הכי מצחיקה וכייפית ! הבנתי שאני ממש שונאת פאקצות , פרחות , ערסים וכל מה שמסביב .. ראיתי כ"כ הרבה חתיכייםם העהאע : מימית 2000
אומגד הוא היה כ"כ עהעהעאה @%^%)*&(* אוף בא לי אותו
החתיך מההופעה של סימפל פללאןן #$^^&*& אומגד יייאאוו ס''חתתייךך
עהעהא האיטלקי מהטיול השננתתי
כ"כ חמווד וחתתיךך ועעהעא ואם אף אחד מהם לא התחלתי
>< סוף סוף מחשב חחדש:]] היוום יום הולדת :] ומה פחות? מלא מבחנים ]: כיתה מקופחת [לרעה] .. לא הלכתי למאחורי הקלעים של ההופעה של סימפל ]]: אחרי שראיתי שמלא בנות פגשו אותם .. ממש התבאסתי >< מקפליי עדיין לא באו לארץ ]: עדיין אין לי את רדיו אקטיב וונדרלננד [בקרוב יהיה D:D:D:] לא קיבלתי אפילו 100 אחד השננה
עדיין לא ראיתי את עפר [שכטר]
ובטוח יש עוד מלא שאני לא זוכרת >_< איך אתן חושבות שמקפליי היו השנה? עהאהע מושלמיים
אני מתה על הדיסק החדש, והקמת סופר רקורדס ממש מעולה ! זה עשה להם רק טוב ואני ממש שמחה שהם מאושרים על כך
אווףף שיייבבווואאוו ככברר לליישרראללל
Happy New Year
I Love Ya Guys

dougie10

New member
תמונה חמודה לאללה לקריסמס של מקפליי

וגם לשנה החדשה!!...

למעלה