שלום! הגעתם אל מתן בסרגליק. נא השאירו הודעה
אחרי ה... מוווווואהההההההחכלחגגנעייייייייייייברברברברברברקקרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררחחחחחחחחחחדדדדדדדדחכםקלמבךדלמדהלסצבלקלבצס............................................................................................................................................................................................................ ........ ... ... ... ... מוווווואהההההההחכלחגגנעייייייייייייברברברברברברקקרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררחחחחחחחחחחדדדדדדדדחכםקלמבךדלמדהלסצבלקלבצס. שיר השבוע של אליס: אמממ, איך נעבוד על כולם היום, כדי שהם לא ידעו שלא שמעתי בכלל אליס......אממ "אנגרי צ'ייר"! שיר השבוע לא של אליס: אופת' אופת' והרבה אופת'..... אבל בעיקר "בלאק רוס אימורטל" אלבום השבוע: אופת', או יותר נכון קלטת המינידיסק שלי של אופת'... ספר השבוע: אמממ... "יש"ו ואני" ...סיפור חווייתי על שני ידידים טובים שאחד מהם מתפקר, ומחליט להפוך לאלוקה עלי אדמות, וחברו הטוב שעוזר לו, עד השלב בו הוא מחליט שיש"ו הוא סתם דביל, סיפור מרתק, ובו כתות משונות, הרבה מאוד אנשים מפגרים, וכמובן יש"ו המזוכיסט שנהנה מסבל וכאב, עד כדי כך שזה הפך להיות המוטו שלו: "אני סובל בשבילכם", או יותר נכון "תנו לי לסבול בשבילכם....בבקשה!", וא]ילו הסמל של הכת שלו הפך במהרה להיות כלי מזוכיסטי ביותר, שעליו נהגו לתלות אנשים. אבל, בעולם בו אנשים מאמינים לקוסמים שעושים קסמים בטמבלוויזיה, או רוחות רפאים בטמבלוויזיה, או שאנשים מתים חוזרים לתחיה(אלביס וליין), מה הפלא?! הספרעולה 5 שקל וכאפה, בשביל להכנס לאוירה המוכה... סרט/סדרת השבוע: אמממ...ג'ק הסמוראי!...לא..לא...פוקימון!!! מאכל השבוע: הכלב של השכנים. ציטוט השבוע: 1."מה זה ירוק ומטפס על הקיר?" "מה?" "מלפפון עם הרבה כוח רצון!" 2. "צ'ארמנדר, רוצה למות?" "צ'ה! צ'הההה" אמן השבוע: אממ... אה כן! ה"אמן" שבא לפני "יהא שמיה רבא מברך לעלם ולעולמי עלמיא" חווית השבוע: נסעתי עם אחי, ושמענו אר.אי.אמ, וזה ממש החזיר אותנו 7 שנים אחורה... וגם בניית הסוכה לבד..... משהו רע שקרה השבוע: אממ...פיגור רציני בלימודי קודש.... תכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: ללמוד הרבה, ואולי להרחיב את הגבול ולצאת אל האנשים בחוץ.....אה כן! ולחזור בתשובה. תמונת השבוע:
חג שמח! מועדים לשמחה! חגים וזמנים לששון! ולי לא נשאר כלום חוץ משבת.... (בגלל שהמועדים הם לשמחה, והחגים וזמנים - לששון)