פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo133.gifפינת השבוע../images/Emo133.gif

שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: מאכל השבוע: ציטוט השבוע: אמן השבוע: חווית השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: תמונת השבוע:

brass monkey

New member
שלום! הגעתם אל מתן בסרגליק. נא השאירו הודעה

אחרי ה... מוווווואהההההההחכלחגגנעייייייייייייברברברברברברקקרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררחחחחחחחחחחדדדדדדדדחכםקלמבךדלמדהלסצבלקלבצס............................................................................................................................................................................................................ ........ ... ... ... ... מוווווואהההההההחכלחגגנעייייייייייייברברברברברברקקרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררחחחחחחחחחחדדדדדדדדחכםקלמבךדלמדהלסצבלקלבצס. שיר השבוע של אליס: אמממ, איך נעבוד על כולם היום, כדי שהם לא ידעו שלא שמעתי בכלל אליס......אממ "אנגרי צ'ייר"! שיר השבוע לא של אליס: אופת' אופת' והרבה אופת'..... אבל בעיקר "בלאק רוס אימורטל" אלבום השבוע: אופת', או יותר נכון קלטת המינידיסק שלי של אופת'... ספר השבוע: אמממ... "יש"ו ואני" ...סיפור חווייתי על שני ידידים טובים שאחד מהם מתפקר, ומחליט להפוך לאלוקה עלי אדמות, וחברו הטוב שעוזר לו, עד השלב בו הוא מחליט שיש"ו הוא סתם דביל, סיפור מרתק, ובו כתות משונות, הרבה מאוד אנשים מפגרים, וכמובן יש"ו המזוכיסט שנהנה מסבל וכאב, עד כדי כך שזה הפך להיות המוטו שלו: "אני סובל בשבילכם", או יותר נכון "תנו לי לסבול בשבילכם....בבקשה!", וא]ילו הסמל של הכת שלו הפך במהרה להיות כלי מזוכיסטי ביותר, שעליו נהגו לתלות אנשים. אבל, בעולם בו אנשים מאמינים לקוסמים שעושים קסמים בטמבלוויזיה, או רוחות רפאים בטמבלוויזיה, או שאנשים מתים חוזרים לתחיה(אלביס וליין), מה הפלא?! הספרעולה 5 שקל וכאפה, בשביל להכנס לאוירה המוכה... סרט/סדרת השבוע: אמממ...ג'ק הסמוראי!...לא..לא...פוקימון!!! מאכל השבוע: הכלב של השכנים. ציטוט השבוע: 1."מה זה ירוק ומטפס על הקיר?" "מה?" "מלפפון עם הרבה כוח רצון!" 2. "צ'ארמנדר, רוצה למות?" "צ'ה! צ'הההה" אמן השבוע: אממ... אה כן! ה"אמן" שבא לפני "יהא שמיה רבא מברך לעלם ולעולמי עלמיא" חווית השבוע: נסעתי עם אחי, ושמענו אר.אי.אמ, וזה ממש החזיר אותנו 7 שנים אחורה... וגם בניית הסוכה לבד..... משהו רע שקרה השבוע: אממ...פיגור רציני בלימודי קודש.... תכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: ללמוד הרבה, ואולי להרחיב את הגבול ולצאת אל האנשים בחוץ.....אה כן! ולחזור בתשובה. תמונת השבוע:
חג שמח! מועדים לשמחה! חגים וזמנים לששון! ולי לא נשאר כלום חוץ משבת.... (בגלל שהמועדים הם לשמחה, והחגים וזמנים - לששון)

nothingman1

New member
נראה לי שלימודי הקודש בישיבה דפקו לך את המוח

אבל לפחות אתה שומע אופת'

נושא

שיר השבוע של אליס: פיר דה ווייסס שיר השבוע לא של אליס: לבן זה יפה-בוטן מתוק בקרקס, בכיף-אינפקציה אלבום השבוע: כל מה שנשאר-בוטן מתוק בקרקס, בכיף-אינפקציה ספר השבוע: הדרך אל החתונה רצופה כוונות טובות סרט/סדרת השבוע: האיש שבפנים ו"לירות כדי להרוג" מאכל השבוע: חריימה ונסיכה
ציטוט השבוע: "ניגרים הם סוג של אתיופים?" אמן השבוע: אני חולק על מתן וחושב שה"אמן" אחרי "שלא עשני אישה" הוא הרבה יותר שווה חווית השבוע: פעמיים על האש ושלוש פעמים סרט עם השחקן התותח הזה משהו רע שקרה השבוע: ביטלתי בילוי כי אמא שלי פחדה שאני אסע עם משהי שרק התחילה לסוע בלי מלווה
תכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: היום בילוי משפחתי, אולי בערב הופעות חינם בנמל ת"א, שלישי פארק האקטיבי קוקה קולה, שמחת תורה, ונראה מה צופן העתיד

brass monkey

New member
א. כן, שכחתי מהאמן הזה

ב. זה בקשר לאופטיקה? כי אם כן, אחי, גם אני נבחן לזה...

לא, זה היה על "אבטחת מידע" או משהו כזה

שזה כמו בפרשת המרגלים, צריך לבוא אל המפקדים הבכירים בצה"ל ולגרום להם לחשוב דברים על האויבים, וגם לגרום לאובים לחשוב דברים על היהודים. צריך להיות חרבשן בשביל זה, וזה ממש מתאים לי

rock girl02

New member
בלהבלהבלה

שיר השבוע של אליס: would? שיר השבוע לא של אליס: sappy- nirvana אלבום השבוע: - ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: חברים...
מאכל השבוע: עוגיות עאבדי טעים ציטוט השבוע: "נכון יש לק ורוד מזוויע כזה?" "כן אבל יש את הלק האדום אדום אדום..." "כן לסבתא שלי יש כזה" "זה הכי יפה!" אמן השבוע:- rchp חווית השבוע: טוב אני אכתוב ירושלים אבל אני נוסעת רק עוד שעה... XD משהו רע שקרה השבוע: איבדתי את הפלאפון החמוד שלי
תכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: לזכור לקנות את הדברים לבצפר תמונת השבוע:

שבוע מעולה

שיר השבוע של אליס: אני חייבת להגיד ש.. man in the box. אחרי הרבה זמן שהעברתי קדימה. שיר מדהים
שיר השבוע לא של אליס: לא עולה לי אחד מסוים אלבום השבוע: פייסליפס
ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: מאכל השבוע: נמ.. ציטוט השבוע: לא זוכרתS: אמן השבוע: הממ.. חווית השבוע: המ.. משהו רע שקרה השבוע: הפכתי לסנילית, ככל הנראה
תכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: לעשות שיעוריםS: ולפגוש חברים וחברות^^ תמונת השבוע: עצלנית:)

למעלה