שאלון לעורר את החושים

g a g a

New member
../images/Emo133.gifשאלון לעורר את החושים../images/Emo133.gif

ולהקים את הרדומים מתרדמתם
שעת התחלה: שם: תאריך לידה: מקום מגורים: צבע עיניים: צבע שער: גובה: ימני או שמאלי? המוצא שלך: איזה נעליים לבשת היום? על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? מה עשה לך את היום? מי הרס לך את היום? החולשות שלך: הפחדים שלך: הפיצה המושלמת שלך: מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מתי אתה הולך לישון? הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: פפסי או קולה: מקדונלדס או ברגר קינק: דייט לבד או בקבוצות: ליפטון אייס תיי או נאסטי: שוקולד או וניל: קפוצ'ינו או קפה: מעשן: מקלל: שר: מתקלח כל יום? התאהבת פעם? אתה מאוהב עכשיו? רוצה ללמוד במכללה? היית רוצה להתחתן? אתה מאמין בעצמך? אתה מקבל הפרעות נפשיות? אתה פריק של בריאות? אתה מסתדר עם ההורים? אתה אוהב ברקים? אתה מנגן על משהו? הפורום האהוב עליי בתפוז הוא: הקומונה האהובה עליי בתפוז היא: 3 אתרים באינטרנט שאני ממש ממש אוהב: מה דעתך על השאלון הזה? שעת סיום: תבלו

HOT4Umichael

New member
יאללה נענה......... (מה עם הפינה השבועית?!?!)

שעת התחלה: 23:22 שם: נטלי תאריך לידה: 13.1.87 מקום מגורים: ראשל'צ צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: 1.67 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: מעורבב חחח אמא מרוקאית שלמה (נולדה במרוקו) אבא חצי ערקי חצי הודו (נולד בהודו) איזה נעליים לבשת היום? נעלי עבודה +סנדל תנ"כי שכזה.. אבל משוכלל חח יפה בקיצור :) (איזו שאלה מוזרה) על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על המיטה שלי..... התגעגעתי לכרית בעיקר חחחח מה עשה לך את היום? נפגשתי עם אריק...אז אני חושבת שזה :) (ד"ש פק פק ) מי הרס לך את היום? העייפות..אבל לא ממש הרסה..בקטנה האהאאהאהאה... הרופא שיניים, הוא אמר שאין לי כלום בפה ושהכל בסדר- אבל עדיין כואב לי :( החולשות שלך: יש מלא, בעיקר לגלידות ושוקולדים (אם זו הכוונה חחח) הפחדים שלך: לא להביא ילדים. אני חושבת שזה הפחד הכי גדול של כל אישה בכלל... הפיצה המושלמת שלך: פיצה עם בולגרית... מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לחסוך לשתי מטרות: טיסה למייקל +אוטו :) המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אני מודה לבורא עולם, זו לא רק מחשבה :) מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? טוב לא הבנתי..הלאה חחחח מתי אתה הולך לישון? אין שעות מוגדרות..לא מוקדם זה בטוח חחחח הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ליום בו נולדתי...אני זוכרת את זה כאילו זה היה אתמול חחחח סתם.. אמממ.. אני חושבת שאם אנחנו כבר באוירה פורומית- אז למפגש שבועות 2005 ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לסבתא שלי ז"ל פפסי או קולה: פפסי זה קולה. אז תפוזים חחח סתם..אממ..ברור שקוקה קולה. מקדונלדס או ברגר קינק: לה מתה על בורגר..אבל אם כבר אז בורגראנץ' חחחעעע דייט לבד או בקבוצות: ל-ב-ד !!! ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי חחחח (מה זההההההההההה האופציות פה??) שוקולד או וניל: שוקולד רוללללללללללללללללללזזז קפוצ'ינו או קפה: לא זה ולא זה. מעשן: NOP מקלל: מה זה לקלל ?! חחחחחחחחעעע שר: יאפ מתקלח כל יום? WTF ??? בארוררררררר התאהבת פעם? יותר מפעם.. אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? ל-א
היית רוצה להתחתן? עכשיו !!!!!!!!!!!!!! אתה מאמין בעצמך? לפעמים אתה מקבל הפרעות נפשיות? כולי הפרעה אחת גדולה חחח אתה פריק של בריאות? לא ממש אתה מסתדר עם ההורים? עם אמא יותר אתה אוהב ברקים? למה לא..בכייף... חחחח .. מה יש לאהוב או לשנוא בזה?!?! אתה מנגן על משהו? גיטרה הפורום האהוב עליי בתפוז הוא: לא אהוב ביותר,אבל איריס הכירה לי את פורם "לשאול את הרב" . מעלים שם כל מני שאלות בענייני תורה דת ובכלל.. נורא מעניין.. הקומונה האהובה עליי בתפוז היא: המשיחיים ?!?! חחחחח 3 אתרים באינטרנט שאני ממש ממש אוהב: אתר להלה (להורדות) www.lala.co.il אתר בשם "מסע אל העבר"- כל משחקי הנוסטלגיה... http://www.old-games.org ויש אתר של מילון חלומות חביב :) http://www.dreams.co.il מה דעתך על השאלון הזה? סביר+ :) שעת סיום: 23:34 היה חביב... nighty night נ.ב- סתם בא לי לשים תמונה של בנדוד שלי כי הוא חצ'יך אוישש..כפרוני עליו הודגש באמצעות מדגישומטיק

thriller night

New member
עונה גם:

שעת התחלה:18:04 שם: סיון תאריך לידה:14/5/91 מקום מגורים:ירושלים צבע עיניים: חום כהה צבע שער: חום כהה גובה: מטר חמישים ומשו ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: צפון אפריקה איזה נעליים לבשת היום?כפכפים על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?מייקל כמובן מה עשה לך את היום?כלום מי הרס לך את היום?אף אחד החולשות שלך:המ..המון.. הפחדים שלך:הכי גדול-שהאנושות תמשיך להתקים הפיצה המושלמת שלך:עם זיתים ירוקים מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:לטוס ללונדון המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:לצאת מהמיטה מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?לא יודעת מתי אתה הולך לישון?מתי שבא לי...תלוי מה יש בטלווזיה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:כשהיתי בלונדון ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:אף אחד פפסי או קולה:אולה מקדונלדס או ברגר קינק:מעדיפה בורגר ראנץ דייט לבד או בקבוצות:מעולם לא יצא לי ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאסטי שוקולד או וניל:וניל קפוצ'ינו או קפה:קפוצינו מעשן:לא מקלל:קצת שר:גרוע מתקלח כל יום?בערך התאהבת פעם?במייקל אתה מאוהב עכשיו?גם במייקל רוצה ללמוד במכללה?כן היית רוצה להתחתן?כן,עם מייקל אתה מאמין בעצמך?לא ממש.. אתה מקבל הפרעות נפשיות?לפעמים אתה פריק של בריאות?לא אתה מסתדר עם ההורים?בערך אתה אוהב ברקים?כן אתה מנגן על משהו?לא הפורום האהוב עליי בתפוז הוא:זה,של מייקל הקומונה האהובה עליי בתפוז היא:זו של טל 3 אתרים באינטרנט שאני ממש ממש אוהב:על מייקל,לא עולה לי עכשו איזה מה דעתך על השאלון הזה?נחמד שעת סיום:18:10

אני ../images/Emo9.gif

שעת התחלה:13:43 שם:כפיר תאריך לידה:8.8.94 מקום מגורים:ירושלים צבע עיניים:חום צבע שער:ג'ינג'י |טבמל|
גובה:אין לי מושג ימני או שמאלי?שמאלי המוצא שלך: ערקי
איזה נעליים לבשת היום?ריבוק על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?אמא שלי מה עשה לך את היום? כלום מי הרס לך את היום?המורה שלי החולשות שלך:ביישני מדי. מדבר עם אנשים ובסוף אחרי חצי דקה מקסימום השיחה נגמרה. הפחדים שלך: לא זכור לי עדיין הפיצה המושלמת שלך:רגילה מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: ציון מעולה בתעודה המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מחשב
מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?לא יודע מתי אתה הולך לישון?תלוי אם זה בשביתה או לא :p הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:אא... לא אומר אתם תשנאו אותי ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:גם לא אומר.... פפסי או קולה:פפסי מקדונלדס או ברגר קינק:לא אכלתי בשנייהם
דייט לבד או בקבוצות:אני לא צריך אבל אם כבר לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:אייס תיי שוקולד או וניל:וניל קפוצ'ינו או קפה:קפוצ'ינו מעשן:אני בסך הכל בן 13 מקלל:דא.. שר:איזה שירים אני שר? או האם אני שר? אז אני שר. וכל מיני מתקלח כל יום? לא התאהבת פעם?כן אתה מאוהב עכשיו?לא רוצה ללמוד במכללה?כן היית רוצה להתחתן?כן אתה מאמין בעצמך?לא ממש אתה מקבל הפרעות נפשיות?מה זאת אומר? אתה פריק של בריאות?לא אתה מסתדר עם ההורים?כן בערך אתה אוהב ברקים?כן
אתה מנגן על משהו?לא הפורום האהוב עליי בתפוז הוא:יש שניים אחד זה והשני לא אומר. הקומונה האהובה עליי בתפוז היא:הקומונה של בת דודה של(טל) אתם בטח מכירים אותה
3 אתרים באינטרנט שאני ממש ממש אוהב:אין ממש אני בור במחשבים. מה דעתך על השאלון הזה?שפעם ראשונה שאני מסכים לענות על שאלונים ארוכים כאלה :0 שעת סיום:13:52

HOT4Umichael

New member
יאללה שתף..

הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:אא... לא אומר אתם תשנאו אותי ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:גם לא אומר.... לא נשנא אותך !!! + זה שאתה בן 13 לא אורמ שאתה לא יכול לעשן חחח היום לצערי בני 11 12 ואפילו 10 מעשנים :/ אבל אל תתחיל גם.. לטובתך

טוב אז יש לי

וידוי תראו אני יודע שחלק רב ממכם שונאים את וויל ומכנים אותו כוויל.אי.שיט אבל אני מעריץ את הלהקה ולא ממש אכפת לי מה הוא אומר במיי האמפס.יש לו מלא שירים שאתם לא מכירים ומכירים וזה לא משנה. אז להופעה שלהם אני הכי מתגעגע האחרונה (לא ההיתי בהופעה הקודמת) ואלייהם. זהו
קדימה קפצו עליי

לא כתבתי את זה טוב*../images/Emo122.gif תיקון*

וידוי: אני יודע שחלק רב ממכם לא אוהב את וויל.אי.אם ומכנים אותו כוויל.אי.שיט אבל אני מעריץ את הלהקה, נכון יש שירים שלו שהם כמ ומיי האמפס שהם בעקרון שירים "מלוכלכים", אבל זה לא אומר שזה הסגנון של וויל. הדיסק החדש שיצא לו אין שם שירים כמו מיי האמפס וכאלה... טוב עזבו מה אני מספר לכם את זה. אז אני מתגעגע להופעה האחרונה שלהם(כי לא ההיתי בהופעה הקודמת) ואני מתגעגע אלהייהם עעשיו קפצו עליי פצעו אותי תהרגו אותי
(ותעיפו אותי מהפורום)

תיקון שיגאות כיתב

אלייהם* עכשיו* וסליחה שכתבתי הרבה הודעות ביחד באותו נושא באותו שרשור

HOT4Umichael

New member
חחח למה שנהרוג אותך

זכותך לאהוב אותו ואת הלהקה שלו.. זו בדיוק אותה הדוגמה שאנשים ינדו אותנו וישחירו אותנו בגלל ההערצה והאהבה למייקל... כל אחד ומה שהוא אוהב.. על טעם וריח..אתה יודע.. :) שיהיה לך בכייף

g a g a

New member
כמו שנטלי אמרה - זכותך לאהוב/להעריץ את מי

שאתה רוצה. אנשים ששופטים אותך לפי אובייקט ההערצה שלך זקוקים לטיפול. זו מדינה דמוקרטית ולכולם דיעות שונות ומגוונות. תרגיש חופשי לאהוב את מי שבא לך.

למעלה