שרשור פרק 85 - דה ז'ה וו

Yarinv

New member
../images/Emo133.gif שרשור פרק 85 - דה ז'ה וו ../images/Emo133.gif

לפי שם הפרק נראה שהולך להיות פרק מעניין. כל התגובות והתהיות על הפרק של היום - לכאן. צפייה נעימה!

porky169

New member
לא הבנתי כל כך את הסוף...../images/Emo134.gif

ד"א הפרק היה קצר מהרגיל, 19 דקות במקום 24 דקות.

מישהו 2

New member
איזה פרק מסבך!

לא הבנתי איך סול הבין שאנה ודילן הנתשקו, מה הקטע של התמונות? התמונה הקרועה ל-2 זאת אותה תמונה שהילדים היו צריכים להשלים בהתחלה של העונה כדי לראות דילן חי, גורדון מילר? המצלמה? איך זה משפיע?

מישהו 2

New member
בגלל זה גורדון מילר

אמר להם שזה לא קרה שזה עוד יקרה, בתחילת העונה שהם לא ידעו מתי הם הצטלמו בתמונה הזאת, למרות שכשהם היו שם זה כאילו כן כבר קרה כי זה מהעבר, אבל בעצם זה עוד יקרה כי הם נסעו מהעתיד אל העבר
חחח סתם...

איזה פרק!!

סופסוף אקשן, מרגישים את הסוף. אולי מי שהביאו את המצלמה היו פיראטים מ-2009?עוד פעם גורדון מילר? העלילה מתחילה להתברר...מתי פרק 2009 מותח, קצבי ומעניין?

Yarinv

New member
פרק מצויין!!!!

אהבתי מאוד! הרבה אקשן והעלילה מתחילה לרוץ. גורדון מילר הוא דמות מפתח בקשר שבין מאה ה-20 למאה ה-21. ככה לדוגמא, למה התמונה של דילן הייתה בספר "שטן" שהשאיל מהספרייה? אני מתאר לעצמי שעוד כמה פרקים נראה אותו שם את התמונה בספר הזה או שהוא פשוט יקרא בספר, משהו שיתקשר לתחילת העונה. גורדון יודע למה קורה כל מה שקורה - הוא מיידע את ליבי שהיא תמות, מגלה לחבורה שיש באפשרותם לחזור ל-1910 ולהציל את העולם, מגלה לאדי שדילן יהרוג אותו ומהווה עליו איום ובסופו של דבר תיקן את הטיקר. לפי מה שנראה גורדון הוא זה ש"כותב" את העלילה ו"מנהל את המשחק".

porky169

New member
לא סתם אבל../images/Emo134.gif

עובדה שאפילו הילדים חשדו בו שהוא קרוב משפחה של בלו.

8דושנקה8

New member
חייב להיות קשר מתי בפעם האחרונה אותו שחקן

גילם שתי דמויות ללא קשר ביניהן?

אבל הכי מוזר

על הקוספה של המצלמה היה "GM" זה קשור איכשהו לגורדון מילר. כי על פעם שהסימן הזה הופיע אז היה קר כלשהו. השען הזה מ 2009 הוא זה שתיקן את הטיקר ב 1909 אבל מי אמר שהוא זה גורדון מילר?

8דושנקה8

New member
זה די ברור לא? עושים 1+1...

נכון שזה לא בטוח ב100% אבל רוב הסיכויים שזה הוא, אחרת- למה שהראשי תבות שלו יהיו על התיבה של השען? ולמה שתופיע דמות חדשה אחרי יותר מחצי עונה זה קצת מוריד מהחשיבות שלה לא? ואם השען הוא זה שיודע הכל אז מי זה גורדון מילר? שוב, זה קצת מוריד מהחשיבות של הדמות לא? כי מה עוד היא כבר יכולה לעשות שיתחבר לנו לעלילה ויהיה קשור לשען?

מישהו 2

New member
זאת אותה הקופסא

מתחילת העונה שהיה בה את החצי השני של התמונה שכדי לפתוח אותה היה צריך את המפתח שגורדון מילר נתן לליבי... אה איזה זיכרון טוב יש לי

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאני לא מבין את התגובה של זואי

את של סול אני עוד מבין(למרות שזה גם יותר מדי מוגזם), אבל על מה בדיוק היא מתנפלת ומתעלקת על אנה? אפשר לחשוב.... אז היא התנשקה עם דילן. אז? זה אומר שבגלל נשיקה אחת דילן יתאהב בה והיא תתאהב בו? וגם אם כן, אז??? מה זה משנה בדיוק? אז היא רוצה לנסוע בזמן לראות את אחותה, אז? מה זה משנה?????? במקום אנה הייתי ממזמן משתגע משניהם..

פרק גאווווווווווווווווווווווווווווונייי!!!!!!

כל שנייה אני המום יותר, איך הכל מתחבר, איך התמונה באמת אמורה להיות בהיסטוריה וזה. פשוט מדהים איך גיורא מפתיע כל פעם מחדש. רק אני מתגעגע למבצר :( ודיי נמאס מההיסטוריה הנוכחית XD אבל ללא ספק, מושקע הרבה כסף, אחלה תפאורה ותלבושות
והיי! לפני כמה פרקים ראינו את בן מרקד לו לצלילי המוזיקה DDDDDDDD: נכווןן? ^^

How I Disappear

New member
גמאני ממש מתגעגע למבצר ..

המבצר בעצם סימל לי את השם של הסדרה- האי ועכשיו אין פה שום זכר לאי חוץ מהכפר הזה אבל עדיין זה לא אותו דבר

Shai11101

New member
משהו אחד לא הבנתי

איך בשנייה אחת שאנה חזרה בזמן ל-8.8.1908 סול הספיק גם לראות את התמונה, גם להבין שאנה שינתה את ההיסטוריה, גם לחזור בזמן ולראות את אנה מתנשקת עם דילן, וגם לעצור את אנה בזמן ולמנוע ממנה לראות את ליבי... והכל בשנייה אחת

למעלה