שרשור שאלות

ahron 100

New member
שוב אהלן חברה!!! ../images/Emo13.gif

רציתי לברר כמה דברים... מפני שאני שם לב שנמצאים כאן בפורום מידי פעם המתמודדים שהתמודדו בעונה הזאת של סוף הדרך (כמו מידן,רעות ויהודית) אז רציתי בבקשה שיפרטו לנו כאן איך זה בדיוק הלך שם הכל?? הצילומים היו רצופים? מתי היה להם זמן לאכול,להתפלל (המתמודדים הדתיים)?? פשוט זה מאוד מעניין לדעת אז אשמח לקבל תשובה

wissenly

New member
שאלה חשובה

אני ממש רוצה לראות שוב את פרקי העונה השנייה של סוף הדרך אבל חוץ מהפרק השני בסבב הראשון והפרק השני בסבב השני (שמצאתי ב- Lionetwork), לא מצאתי שום פרקים!... האם מישהו יודע איפה יש? אשמח גם אם מישהו יעלה לאימיול או ל- Lionetwork את פרקי הגמר שישודרו בקרוב... תודה מראש!

אני לא חושבת שיש דרך אחרת

להשיג ת הפרקים חוץ מאימיול.. אולי קאזה.. בכולופן, בטוח מישו שגר קרוב אליך הקליט את הפרקים.

shakshuka6

New member
יש בלהלה לנד את כל הפרקים...אני

הורדתי לי מה שהייתי צריכה.

את יכולה

לשרשר מחרתיים כשיהיה שירשור שאלות לאירוח.....רעות כבר לא פה מזמן....וגם יהודית די נטשה אותנו בזמן האחרון
מידן לפעמים

YUDהיחידה

New member
תשובה חשובה לכולם!

א. הצילומים היו רצופים 3 ימים ברצף כאשר הזוג שנפל באותו היום חוזר אבל לא לביתו אלא לבית מלון כד שהשלושה ימים הללו יסתיימו. ב. לכל המתמודדים יש באמצע היום הפסקה שבה עוצרים את כל הסבב (כל אחד באשר הוא נמצא) ואוכלים באיזושהיא מסעדה. ג. בבוקר קמים נורא מוקדם (לפעמים ב4 בבוקר) כך שיש חצי שעה זמן לתפילת שחרית . אני מקווה שסיפקתי את הסקרנות ואשמח לענות על עוד שאלות אוהבת יהודית לבי רחובות.

shakshuka6

New member
שני דברים יהודית:

א. הגמר לא היה ברצף... אבל השאר כן... ב. מה ז"א מסעדה? מה אוכלים במסעדה שהכי קרובה?

YUDהיחידה

New member
א. נכון ב. כן אוכלים במסעדה הכשרה

למהדרין הכי קרובה לאן שעוצרים לדוגמא: כשהיה לרעות ולי את המשימה בראשון לציון (אחרון הבילויים) ואח"כ היינו צריכות להגיע למזכרת בתיה ולהיפגש עם המקקים המגעילים בדרך עצרנו ברחובות ואכלנו במסעדת "בורדו" ברחובות.

ahron 100

New member
יהודית!!! תודה רבה על התשובה!

וואו איזו מקסימה את! רק שתדעי לך שבסבב הראשון את ורעות הייתן המועדפות שלי!!! כל כך רציתי שלפחות תגיעו לגלגל ההצלה אין הייתן פייטריות שחבל על הזמן ומאוד התאכזבתי שהגעתן אחרונות ביום השני של הסבב הראשון... יש לי עוד שאלה קטנטנה: נכון שהיה לכם זמן להתפלל בבוקר אבל מה עם שאר תפילות היום?? (מנחה וערבית) ןעןד דבר קטן אני מתתת פשוט מתתת להשתתף בתכנית זה קשה להתקבל תספרי לנו בקצרה איך היו המיונים. בתודה מראש!

YUDהיחידה

New member
לגבי שאר התפילות:

אני את האמת מקפידה להתפלל תפילת שחרית ואת 2 התפילות האחרות כשיש לי זמן לגבי הגברים אני באמת לא יודעת אבל אני משערת לעצמי שבהפסקת הצהריים הם התפללו מנחה וערבית אחרי שהגיעו לנקודה הסופית. ועוד משהו חשוב ומעניין! תתפלאו אפילו אלי אילדיס ביקש מישאל את התפילין שלו כדי להניח בבוקר. והפתעה!!! לאחר שהסבב הראשון צולם אוהד ביקש מישאל שיקנה לו תפילין...... וישאל הביא לו את התפילין בפגישה של הסבב שנערך אצלי בבית. המיונים מאוד קשים והיו להם 10000 פניות כך שזה באמת קשה להתקבל איך היו המיונים? אני חתומה שאסור לי לספר. מה שכן היו מבחני כושר גופני, אנטיליגנציה אישית, עמידה במצבי לחץ, שיתוף פעולה בצוות ועוד...... אני מקווה שהתשובה מספקת ואם יש עוד שאלות אני תמיד איתכם כדי לענות! אוהבת יהודית לבי.

למעלה