60 שניות על

../images/Emo133.gif60 שניות על../images/Emo133.gif

60 שניות על
היא פינה חדשה כאן בפורום, נעים להכיר
. היא תיפתח אחת לזמן מסויים, שעוד לא החלטתי מהו
, ובכל פעם, אספר לכם ב60 שניות על משהו או מישהו שקשורים ב"חומר מקומי"
מגזין המוזיקה הישראלית החדשה של רדיו ירושלים 101FM
. המטרה של הפינה היא לשתף אתכם בידע המהמם והאובססיבי שלי על התכנית ולהכניס לפורום קצת יותר תוכן שקשור בתכנית באופן ישיר
. אני מקווה שתגיבו כדי שאדע שקראתם ושתוסיפו תגובות טובות או רעות, לפי שיכול דעתכם
.
בין המושגים שיהיו בפינה:
על חומר מקומי
רדיו ירושלים
מוטי פרנסיס וצוות התכנית: רז מזרחי, גיא חמד, רונית עזרן.
התגליות של חומר מקומי, בניהם: כפיר אפשטיין ולהקת המרפסות. מקווה שתקראו ותהנו
ים

../images/Emo133.gif60 שניות על "חומר מקומי"../images/Emo133.gif

"חומר מקומי"|טייפ
מגזין המוזיקה הישראלית החדשה של רדיו ירושלים 101FM עם מוטי פרנסיס עלתה לאוויר בפעם הראשונה ב4 בפברואר עם כניסתו לתוקף של לוח השידורים החדש של רדיו ירושלים. אני מניחה שרבים מכם לא יודעים שאת התכניות הראשונות מוטי לא היה זה שערך, האמנם, הוא עמד ועדין עומד מאחורי כל הדבר הזה שנקרא "חומר מקומי", אבל את התכניות הראשונות ערכה דווקא הילה גלעדי ומוטי, כמובן, הגיש אותן. בתכנית הראשונה התראיינה ריטה שהופיעה באותו השבוע בירושלים והזמינה את קהל המאזינים לבוא להופעה
. תחילה, התכנית נשמעה קצת אחרת מאיך שהיא נשמעת כיום, היו בפינה פינות אחרות כמו "כמה זמן לא שמעתי את" בה מוטי הציג שירים שמזמן לא השמיעו ברדיו וסביר להניח שהרבה זמן המאזינים לא שמעו אתם, ולצידה היו משודרים גם מבזקי המוזיקה בהם מוטי סיפר על כל חדשות המוזיקה הישראלית. מהר מאוד הילה גלעדי הפסיקה לערוך את התכנית ומוטי תפס את מקומה והפך להיות, בין היתר, גם העורך המוזיקאלי שלה.. ולפי דעתי זו היתה החלטה מצודקת.
מאז ומתמיד בכל יום ראשון ב"חומר מקומי" מוצג העולה החדש, שהוא זמר ויוצר חדש ומתחיל שמנסה וינסה לכבוש את אזניכם. וגם, יוצג "שיר השבוע". "חומר מקומי" היא תכנית "הדגל" של מוטי ומטרתה העיקרית היא לחשוף אמנים ישראלים חדשים ולתת למוזיקה שלהם במה. כפיר אפשטיין, להקת המרפסות, יואב דגני ועוד רבים וטובים הושמעו בה לראשונה וסומנו ע"י מוטי כדבר הבא של המוזיקה הישראלית.
"חומר מקומי" משודרת בכל ערב בין השעות 20:00 ל21:00 והיא מגזין המוזיקה הישראלית היחיד מסוגו שמשודר ברדיו הישראלי!

GuyHemed

New member
שכחת את ליאור זיני

לא יפה... הבנאדם הכי תותח שקיים בצוות

למעלה