מ מיכה רגב New member 20/11/05 #7 ../images/Emo24.gif חוזר עוד מספר דקות דולציניה, תודיעי לי בבקשה כאשר ה- מוכן
א אנימו New member 20/11/05 #5 השאלה היא מי עדין שורד עד לשעה זו. ידוע לי (ועל כך עוד אתן את הדין בבוקר )שציפורת לילה אחת , מן היונים מקורה - הלכה לישון עם התרנגולות...(עכשיו הסתכנתי בגט של ממש...
השאלה היא מי עדין שורד עד לשעה זו. ידוע לי (ועל כך עוד אתן את הדין בבוקר )שציפורת לילה אחת , מן היונים מקורה - הלכה לישון עם התרנגולות...(עכשיו הסתכנתי בגט של ממש...
א אנימו New member 20/11/05 #10 שחרזדה - אכן החיים אחרי הפרישה יכולים להיות עשירים ואיכותיים. תלוי בפורש ובאישיותו. מי שרואה בהם תקופה של התחדשות - יפיק מהם את המירב.
שחרזדה - אכן החיים אחרי הפרישה יכולים להיות עשירים ואיכותיים. תלוי בפורש ובאישיותו. מי שרואה בהם תקופה של התחדשות - יפיק מהם את המירב.
Y yuli139 New member 20/11/05 #12 ../images/Emo6.gifיכול להיות,אנימו כי חדרי השינה שלנו מסויידים בלבן.אני אחת מאילו שרואות הרבה לבן לאחרונה.
../images/Emo6.gifיכול להיות,אנימו כי חדרי השינה שלנו מסויידים בלבן.אני אחת מאילו שרואות הרבה לבן לאחרונה.
Y yuli139 New member 20/11/05 #24 אני פה כל הזמן.מנסה לעבור על החומר שהפסדתי עד עכשיו כדי שלא אופתע מחר באיזה בוחן פתע. אגב,זכור לכם המורים שהיו מודיעים על בוחן פתע בשבוע הבא+הפרקים הנדרשים? נתקלתי גם בכאילו.
אני פה כל הזמן.מנסה לעבור על החומר שהפסדתי עד עכשיו כדי שלא אופתע מחר באיזה בוחן פתע. אגב,זכור לכם המורים שהיו מודיעים על בוחן פתע בשבוע הבא+הפרקים הנדרשים? נתקלתי גם בכאילו.
ד דולציניה New member 20/11/05 #17 אולי בגלל האורות, או אור ירח שנקרא גם "לבנה" ואולי שמרוב עייפות רואים את הלבן שבעיניים
א אנימו New member 20/11/05 #16 דולצי-תחליפי את הקומקום!הספקתי להרתיח ולהוסיף גם חלב....ואפילו עשיתי בינתיים מספר הכנות לקראת השינה (מדובר בענינים שמיכה לא מבין בהם אז לא אפרט).
דולצי-תחליפי את הקומקום!הספקתי להרתיח ולהוסיף גם חלב....ואפילו עשיתי בינתיים מספר הכנות לקראת השינה (מדובר בענינים שמיכה לא מבין בהם אז לא אפרט).