סיכום השבוע:

just adiki

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo133.gifסיכום השבוע:../images/Emo12.gif../images/Emo69.gif../images/Emo6.gif

סרט השבוע: תוכנית השבוע: קליפ/סרטון השבוע: שיר השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר לא טוב שקרה השבוע: יום מועדף בשבוע החולף? ציטוט השבוע: מאכל השבוע: התחדשות השבוע: תכנונים לסופ"ש: תכנונים לשבוע הקרוב: משהו חדש שגיליתי השבוע: מ-1 עד 10 איך עבר השבוע: תמונת השבוע:

סופ"ש

סרט השבוע: הלכתי לסרט מלחמתו של צ'ארלי ווילסון .. אל תלכו!! זה סרט כל כך משעמםםםםםםם אחרי הסרט ישר הלכתי לישון .. כמעט נרדמתי באמצע תוכנית השבוע: אבדות ומציאות קליפ/סרטון השבוע: -- שיר השבוע: -- דבר טוב שקרה השבוע: יש לי עבודה חדשה דבר לא טוב שקרה השבוע: פיטרו אותי מהעבודה
יום מועדף בשבוע החולף? היום ציטוט השבוע: -- מאכל השבוע: תפוח אדמה מוקרם התחדשות השבוע: שעון ^_^ תכנונים לסופ"ש: ללכת למשחק כדורגל עם ידיד
פעם ראשונה חח תכנונים לשבוע הקרוב: להתחיל בעבודה החדשה .. לעשות שיעורי נהיגה .. משהו חדש שגיליתי השבוע: שאני אוהבת מישהו =]
מ-1 עד 10 איך עבר השבוע: 3 תמונת השבוע: --

CarmitF

New member
עונההה

סרט השבוע:ראיתי סטפ אפ 2!!! תוכנית השבוע:ג'יי לנו,מגרש ביתי קליפ/סרטון השבוע: אולי אח"כ שיר השבוע:Wanna be Starting Something - Akon וגם Sean Kingston-Take You There דבר טוב שקרה השבוע: שטויות בבצפר
דבר לא טוב שקרה השבוע:אנשים. יום מועדף בשבוע החולף? חמישי (ברובו) וגם שני ציטוט השבוע:יש כמה.. -כשהיינו בספרייה כי ירד גשם ולא היה שיעור מישהו עשה קולות מצחיקים כאלה והוא הסתווב לאלה שישבו מאחורה ואמר "תפסיקו להרעיש" חחחחח.צחקנו נורא.. מאכל השבוע:קינדר בואנו התחדשות השבוע:אין תכנונים לסופ"ש:לקנות דברים תכנונים לשבוע הקרוב: טיול שנתי משהו חדש שגיליתי השבוע: שיש אנשים צבועים,גם הם הם לא נראים ככה. מ-1 עד 10 איך עבר השבוע: 5 וחצי תמונת השבוע:

just adiki

New member
עונה:

סרט השבוע:לא ראיתי תוכנית השבוע:"הישרדות" קליפ/סרטון השבוע:אין שיר השבוע:"פרפרים" מהקדם אירוויזיון הישראלי השנה
דבר טוב שקרה השבוע:הפועל ת"א ניצחה בדרבי|שטן דבר לא טוב שקרה השבוע:
יום מועדף בשבוע החולף?יום שני, ההקלה שאחרי המבחן בהיסטוריה ציטוט השבוע:"אם בסוף האהבה יש לי עוד זמן אני רוצה לעוף עכשיו לשם"
מאכל השבוע:ג'חנון
התחדשות השבוע:קניתי הבוע רק אוכל
תכנונים לסופ"ש:אתמול עשיתי בייביסיטר והיום בצהריים אני אלמד עם חברה למסחן בספרות ובערב אולי אני אסע למשחק של הפועל תכנונים לשבוע הקרוב:כנראה, עוד לא סגור, אני נוסעת לקדם אירוויזיון, לחלק של ההופעות ביום שלישי. יום שני יש לי מבחן בספרות מורחב וקבלת הורים וגם סיכום פרופיל בצבא
. משהו חדש שגיליתי השבוע:הו, גיליתי דברים רבים שכרגע אין לי כח לפרט עליהם
מ-1 עד 10 איך עבר השבוע:5 תמונת השבוע:

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע: Sean Kingston - Me Love קליפ/סרטון השבוע: -- תוכנית השבוע: חברים, מיכאלה, הישרדות סרט השבוע: -- דבר טוב שקרה השבוע: מממ.. דחיית המבחן בתנ"ך?
דבר לא טוב שקרה השבוע: חברות שהיו חולות, מבחנים שהיו השבוע ומשהו שקרה עם המורה לעיצוב. תכנונים לסופ"ש: לנוח
והיום בערב סטנדאפ של פרוייקט ביפ בצוותא
תכנונים לשבוע הקרוב: שני-שלישי- סמינריון!
וסופסוף שבוע בלי מבחנים!
היום הטוב ביותר השבוע: יום שני היה משעשע
מאכל השבוע: אורז, בשר..
התחדשות השבוע: מגפיים ובגדים
ציטוט השבוע: אוקיי, יש כמה: -המורה לספרות: "תזכרו, אחרי שאתן מתחתנות- לגור ליד ההורים!" -המורה למתמטיקה: "טוב, בואו נתחיל להשתעשע!" -חברה שלי למורה לתושב"ע: "המורה, אני לא מבינה למה אתה צריך בכלל לעשות מבחן?!" -אותה חברה מלמעלה: "אוף, לינוי! העין שלי קופצת כל הזמןןןןן"
-אני: "אין, אני אחרי אמבטיה חייבת להתקלח!" [במקום חייבת להסתרק
]
זהו
תמונת השבוע:

RayoDeLuz

New member
עונה../images/Emo9.gif

סרט השבוע: Raising Helen תוכנית השבוע: OC וחברים קליפ/סרטון השבוע: 8 הפרקים הראשונים של המורדים
יש ביוטיוב
שיר השבוע: O CANADA ההמנון של קנדה
דבר טוב שקרה השבוע: גיליתי שאני ועוד אחד מקבלים את הציונים הכי גבוהים בספרדית! דבר לא טוב שקרה השבוע: היו הרבה מבחנים... יום מועדף בשבוע החולף? שישי ציטוט השבוע: אין מאכל השבוע: סלט עגבניות התחדשות השבוע: אין תכנונים לסופ"ש: לחפש עבודה חדשה! (ואולי לראות את סטפ אפ 2) תכנונים לשבוע הקרוב: אין מושג משהו חדש שגיליתי השבוע: ראו דבר טוב שקרה השבוע מ-1 עד 10 איך עבר השבוע: 5 תמונת השבוע: אין

למעלה