חדשות לינדזי(12.10.05)

../images/Emo134.gifחדשות לינדזי(12.10.05)../images/Emo90.gif

קרדיט לאתר:http://www.lindsay-l.org Lindsay Lohan's jailed father is thrilled with her new single about him, after discovering it isn't an all out assault on his character. Michael Lohan - who is serving a four year sentence for drunk endriving, contempt of court and beating his brother-in-law with a shoe - wrote his own song after learning Lohan was releasing Confessions Of A Broken Heart. But he is delighted after hearing his daughter's song, and realising she doesn't attack him. Lohan sings, "I wear all your old clothes, your polo sweater/ I dream of another you, the one who would never (never)/ Leave me alone to pick up the pieces/ A daddy to hold me, that's what I needed/ (So) why'd you have to go ֲ… / Daughter to father, daughter to father/ I don't know you, but I still want to." In a letter to the New York Daily News, Michael writes, "While I always considered and expressed how truly blessed Lindsay, as well as my other children are, I never realized how blessed I am to have a daughter as amazing as Lindsay. "Hold onto my shirt honey, soon enough you'll be able to hold on to me! While the media and press love to cover Lindsay enjoying her life and successes, I hopefully now they will cover the kind of heart this beautiful and gifted young lady really has."

Vegetable Salad

New member
ובעברית ../images/Emo42.gif

אביה הכלוא של לינדזי לוהאן התרגש בעקבות הסינגל החדש שלה עליו, אחרי שגילה זאת הוא אינו תקיף יותר מעצם אופיו. מייקל לוהאן –אשר מרצה פסק דין על נהיגה בשכרות, וזלזל בשנית בבית המשפט כאשר הכה או חותנו בנעל –כתב שיר משלו אחרי שגילה כי לוהאן משחררת את הסינגל Confessions Of A Broken Heart (בתרגום חופשי וידויים של לב שבור). אבל הוא היה מאושר אחרי ששמע את השיר של ביתו, והבין שאיננה תוקפת אותו. לוהאן שרה, "אני לובשת את כל הבגדים הישנים שלך, את סוודר הפולו שלך/ אני חולמת על אתה אחר, אחד שלעולם לא יעיז (לעולם)/ לעזוב אותי לבד לאסוף את חלקייך/ אבא שיאמין בי, זה מה שאני צריכה/ (אז) למה אתה.../ בת לאבא, בת לאבא/ אני לא מכירה אותך, היית צריך ללכת אבל אני עדיין רוצה שתשאר." במכתב לעיתון היומי של ניו-יורק (New York Daily News) מייקל כותב, "בזמן שתמיד התחשבתי בה והבעתי את העובדה שאני התברכתי בלינדזי, כמו בכל שאר ילדיי, מעולם לא הבנתי כמה אני מבורך שיש לי בת מדהימה כמו לינדזי. "תצמדי לחולצתי, ומספיק בקרוב אני אחזור ויהיה אותי! בזמן שהמדיה והתקשורת דואגים לסקר היטב כמה לינדזי נהנית מחיה ומהצלחתה, אני מקווה שעכשיו הם יסקרו את ליבה האמיתי של הנערה הצעירה היפה והמוכשרת הזו.

../images/Emo44.gifסרטון חדש מTRL על הקליפ../images/Emo79.gif

בRTL הראו את תמצית המאחורי הקלעים של הקליפ החדש של לינדזי:"Confessions Of A Broken Heart" לצפיה לחצו:כאן

למעלה