נקודות אור וגאווה

noosh

New member
../images/Emo134.gifנקודות אור וגאווה../images/Emo108.gif

טוב, נקודות אור, במיוחד בשביל רעות, כי יש לה מה לכתוב!!
סופ"ש ביטלסי עם כיסוי מיטה יפה ופוך והרבה דיסקים ולא לגעת במחשב!!!
. וללחוץ על קלידים רנדומאליים בפסנתר (הלא-מכוון). אה, ולרצות לאפות. אבל אין מה. אז לחמניות מתוקות ומיכאלה. בקיצור, היה כיף.
ההופעה של MMT, שלא ראיתי אותם מאז כיתה י"ב בערך וזה היה מאוד משעשע, וכיף, ורקדתי המון והם עדיין חמודים כמו שהם היו פעם. ובאמת מספיק לשים איזה שיר של הביטלס ואני מתחילה לחייך חיוך בלתי רצוני שכזה.
אקרוס דה יוניברס, שוב
.
פרוזן יוגורט, אחרי שנתיים שלא אכלתי. היה טעים.
ישנתי, השבוע, ברוב הלילות משהו כמו 8-8.5 שעות. היו גם כמה לילות של 7.5, ולילה אחד של 6, אבל הרוב היה 8.5 שכזה, וזה היה פשוט מעולה. לישון זה חשוב כה.
חברים, זה כלכך טוב שהם שם. גם אם זה בקטע קליל של ארוחות צהריים וגם אם זה בלחפור ולדעת שיש למי לסמס כשקשה ויש מי שסומך עליך גם.
חברה שלי חזרה מבלגיה עם: וופלים בלגיים קטנים ומגניבים, ושוקולד של קוט דור, מלא מלא מלא שוקולד של קוט דור, שוקולד מריר למריחה, ופרלינים, וצ'וקלט-בארס, ושוקולד מריר עם אגוזי לוז (שזה ספציפית השוקולד האהוב עליי בעולם, מריר-אגוזי-לוז-קוט-דור), ומלא עוגיות חמאה, ולא יודעת, אוף, ממש טעים בבלגיה
. היה הרבה עוגיות לתה.
מוזיקה, גם ברדיו שהפתיעה (ע"ע טורי
אבל גם שירים של הביטלס שלא ציפיתי שיהיו), וגם באוטו וגם תכנית הבוקר שהצחיקה אותי לרוב.
שיעור ציור. בהתחלה קצת פחדתי והססתי ולא יודעת מה, אבל אז השתחררתי וזה יצא טוב
. ושמתי פיונה אפל ברקע, ומישהו ניגש אליי ושאל אותי מי זאת ואמרתי לו וממש שמחתי! אנ ירוצה שהוא יכיר מוזיקה טובה (כבר נתתי לו את BFP של טורי
).
מיילים מאח שלי, גם כאלה שמיועדים רק אליי.
נסעתי ברכבת אתמול, שזה לא כזה כיף (למרות שזה אולי טוב) וקראתי, והרבה זמן לא יצא לי לקרוא (משהו שהוא לא ה"פ לפני השינה). טו קיל א מוקינגבירד זה כזה ספר יפה.
האנטומיה.
אמא הביאה מלא צמר מסבתא, ואפילו שאני לא יודעת לסרוג, זה די מגניב. בשביל זה יש חברים שסורגים. לא יודעת, בטח יש עוד דברים קטנים אבל אין לי כוח לחפור ממש (זה מספיק חפירות גם ככה
). לו רק אצליח לשמור על הרגלי השינה האלה, יהיה בסדר. ואח שלי וחברה של אח שלי (השני) פה, זה נחמד. שבת שלום לכולנו
ושבוע נפלא (ומי ייתן וחורפי
).

because the world is round... :))

וואו, ככ ביטלס. נועה, מצטרפת לכל מילה
יש לי כאלה נקודות אור בוהקות כאלה, האמת, למרות הכל. לא יודעת מה עושה אותי שמחה ככה אבל אני לא מתלוננת
יש לי את המורה לפיתוח קול הכי הכי הכי הכי בעולם, והיא ככ מעבר לרק זה.
גם הפסנתר. וגם המורה שלו
ושזה ככ לא מובן מאליו שאנשים אומרים לך כל הכבוד. ועוד איזה אנשים.
dry של פיג'יי, אוקיי קומפיוטר ודה בנדס של רדיוהד, בויז פור פלה [מעניין של מי], ושאר כוכבי השבוע. אפילו שבחלקם הגדול הם כמובן עשו ההפך מאור ובלהבלה
היום זה היום זה היום [האדיהאדיהאדיהא!!!|בוקר|] אחכ אחזור עם חוויות. |אייקון של דקלבוצ'|
ר', כי היא הכי נפלאה.
אה ו, כלמיני טיולי העשרה מהבסיס ושות', [הידעתם שכסף שמשלמים על סמים הולך בסופו של עניין ברובו לארגוני טרור כמו אלקאידה?!?!?!] וגם החייל הכי מהמם בעולם
שספר לנו איך הוא יצא חי מהטנק הבוער בקרב האחרון של לבנון
[זה לא אור, כי בטוח יש לו חברה] ו, אני קצת פחות צעירה עכשיו [רב"צ. כמו רב צעיר?] אה ו-
מישי שאני ממש אוהבת. שוב.

למעלה