סיכום שבועי בניחוח מיחזורי

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo134.gifסיכום שבועי בניחוח מיחזורי../images/Emo134.gif

או שלא...
שיר/י השבוע שלכם (של מירי)-
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע-
תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש)
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע-
משפט השבוע שלכם-
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?
אני רוצה להקדיש את שאלת הבונוס השבוע ל-ורד: עוד 11 ימים גמר האח הגדול. שמחים שהתוכנית נגמרת או שרוצים הארכה?
סופ"ש מעולה

veredmp

New member
בחיים שלי לא ראיתי את האייקון הזה ../images/Emo12.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי)-ילדה שהתבגרה
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)-שיהיה לנו בית
בילוי השבוע שלכם-הופעה של קרן אתמול (או, אולי יש לומר, מופע של הודיני הגדול?
)
תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש) - לא יצא משהו, האמת, אבל לפחות ניסיתי
הירח עם נוגה וצדק.
אני רוצה להקדיש את שאלת הבונוס השבוע ל-ורד: עוד 11 ימים גמר האח הגדול. שמחים שהתוכנית נגמרת או שרוצים הארכה? - קודם כל, תודה על ההקדשה. אני נרגשת, דמעות חונקות את גרוני. ולתשובה - לא רוצה הארכה, מבחינתי זה לא יכול היה להגמר מוקדם מדי! לא מסוגלת יותר לשמוע את כולם מדברים על האח הגדול. אולי עכשיו יהיה קצת שקט (לפחות עד העונה הבאה...........)

ady18

Well-known member
מסכמת:)

שיר/י השבוע שלכם (של מירי)-שיר תקווה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)-ילדות נשכחת נורית גלרון Josh Ritter - Come And Find Me בילוי השבוע שלכם-מסעדה עם חברים סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-גיא פינס תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע- תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעה של איה כורם כנראה:) מאכל השבוע-כנאפה\פסטה משפט השבוע שלכם- האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?

מתי תקדיש לי שאלה../images/Emo35.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי)- שירה, שמעתי את זה היום ברדיו באוטו בנסיעה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)-שירים של ק. פלס מהההופעה בילוי השבוע שלכם-הופעה של קרן , חתונה של חברים סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-גמר של מפרץ האהבה, סתםםםם E.R/האח הגדול/האחות הקטנה תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע-גלגל"ץ תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש)מהופעה אתמול. כמה כיף לראות אותו משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הופעה של ק. פלס משהו שהרס לכם את השבוע-כאבי תופת איומים מנשוא בלסת שגם ביקור במרפאת שיניים לא עזר משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעה של ק. אלאל מאכל השבוע-תותים בשמנת. לא מכבדת
משפט השבוע שלכם-כואבבבבבב
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?בחלום אני רוצה להקדיש את שאלת הבונוס השבוע ל-ורד: עוד 11 ימים גמר האח הגדול. שמחים שהתוכנית נגמרת או שרוצים הארכה? אפשר ששפר תשאר כלואה גם אחרי הגמר

t0merm

New member
התחלתי לחבב את שפרה ../images/Emo9.gif

*לא לסקול אותי בבטריות בניחוח מיחזורי* (כמובן שעדיין מעדיף את עינב!)

מסכמת!../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי)- לשם ונובמבר! ושוב תודה כמובן!
טוב, בעצם, כל השירים של מירי!
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)- במכונית ליד הים וכל השירים שהם לא של מירי שיש לי ב-MP
בילוי השבוע שלכם- וואו יש מלאא קודם כל זה נראה לי השבוע הכי עמוס בחיי עד כה.. ביום ראשון הייתי באוניברסיטה והיה מגניב, אחר כך הייתי בחינה של בת דודה שלי היה שמח
ביום שלישי קניתי בגדים חדשים! ברביעי הייתי בטיול משצ"ים בשדה בוקר, הייתי בטקס לזכרו של דוד בן גוריון ואחר כך עשינו טיול באזור שם, איזה נוף מדהים! אי אפשר לתאר! היה מזה כיף ממש נהניתי!! ואתמול היה לי פיתוח קול והמורה אמרה לי ששרתי מעולה! כיף לקבל מחמאה כזאת
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האי, זה רק הולך ומסתבך
תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע- רשת ג'
תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש)
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אני קוראת ספר שנקרא "שומרת אחותי" יכול להיות שחלק מכירים אותו, עוד לא סיימתי אותו אבל בינתיים הוא פשוט מדהים!
משהו שהרס לכם את השבוע- עייפות, למרות שלא נתתי לזה להשפיע עליי כל כך
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- חתונה של בת דודה שלי, אוניברסיטה!, לצבוע את הכיתה!!
מאכל השבוע- סלט
משפט השבוע שלכם- וואו אני לא זוכרת כלום... אבל בטח היה משהו...
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? לא
אני רוצה להקדיש את שאלת הבונוס השבוע ל-ורד: עוד 11 ימים גמר האח הגדול. שמחים שהתוכנית נגמרת או שרוצים הארכה? כל כך שמחה!! תסלחו לי כל המכורים/אוהבים למיניהם אבל בתוכנית הזאת אין כלום חוץ מטמטום גובר. אני מודה שזה מצחיק לפעמים (מרוב טמטום) אבל זה כבר נמאס...

dxe בן

New member
מסכם

שיר/י השבוע שלכם (של מירי)- שלום לאמונות
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)- מספרת לי עולם
בילוי השבוע שלכם-סיור לסינימטק ביגלל בצפר
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הסוד של נים תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע----- תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו--- משהו שהרס לכם את השבוע- אסיפת הורים זוועתית
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- יום הולדת לאמא
מאכל השבוע-סופגנייה
משפט השבוע שלכם- "עד שזה יגמר בואו נשיר בינתים שירים של מירי מסיקה"
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? לא
אני רוצה להקדיש את שאלת הבונוס השבוע ל-ורד: עוד 11 ימים גמר האח הגדול. שמחים שהתוכנית נגמרת או שרוצים הארכה? אני שמח כי זה הגמר אבל גם עצוב כי זה ניגמר

איריס מ

New member
מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי)- "עכשיו אתה חוזר בחזרה", "באה אליכם", "ילדה שהתבגרה". שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)- "באה אליכם" בביצוע לא של מירי
"סוני אצל שוני", "נפרד". בילוי השבוע שלכם- הופעה בקרליבך 29. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- שבוע סוף. תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע- גלגל"צ. תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש)
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ההופעה בקרליבך, פשוט לפגוש שם 2 אנשים מוכשרים וטובים
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אין תכניות מיוחדות. מאכל השבוע- תפוז. משפט השבוע שלכם-
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?
אני רוצה להקדיש את שאלת הבונוס השבוע ל-ורד: עוד 11 ימים גמר האח הגדול. שמחים שהתוכנית נגמרת או שרוצים הארכה? אשמח כשהיא תסתיים.

למעלה