ראש בראש

../images/Emo134.gifראש בראש../images/Emo134.gif../images/Emo185.gif

השירים שהיו לנו שבוע שעבר הם Smother Me ו Find A Way. וברוב קולות (9 מול 1. ואני האחד הזה
) Smother Me הוא המנצח
עם ציון של 7.5 השבוע השירים המתחרים הם..~טםטםטטםטם~ Hospital ו Earthquake השאלות הן - 1. איזה שיר אתם מעדיפים? 2.קטע אהוב מתוך השיר? 3. אוהבים את הקול של ברט בו? 4. מה דעתכם על הגיטרות? 5. ועל התופים? 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס? 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן? מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם? אז יאללה , לחפור

Rose131

New member
Earthquake!

1. איזה שיר אתם מעדיפים?earthquake 2.קטע אהוב מתוך השיר?הפזמון. וגם הבית הראשון. 3. אוהבים את הקול של ברט בו?מאוד! 4. מה דעתכם על הגיטרות?חביבות? לא שמתי יותר מדי לב אליהן 5. ועל התופים?כנל 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס?הממ..בהתחשב בעובדה שאין לי אף אחד ואף פעם לא היה לי אף אחד, אני מניחה שהוספיטל.. 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן?ארת'קוייק מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם?9

GD ROCKS

New member
למה את תמיד עושה מLFTL?!

1. איזה שיר אתם מעדיפים?Hospital 2.קטע אהוב מתוך השיר?חח אני מתה על הקטע Three cheers you fooled them all Come on, hip hip hooray 3. אוהבים את הקול של ברט בו? לא|משופם|... נו ברור שכן מה אני אמורה לענות פה? 4. מה דעתכם על הגיטרות?סבבה 5. ועל התופים?אחלה 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס?Earthquake נראה לי 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן?Hospital דה. מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם?8

MyUsedRomance

New member
זאת מישהי אחרת../images/Emo9.gif../images/Emo135.gif

והתחלנו מ-LFTL, שנסיים איתו נתחיל אחר

Mg14

New member
יאללה לחפור../images/Emo133.gif

1. איזה שיר אתם מעדיפים? earthquake!!! 2.קטע אהוב מתוך השיר?המעבר של let me save us בלה בלה בלה 3. אוהבים את הקול של ברט בו? מאוד מאוד מאוד 4. מה דעתכם על הגיטרות?אוי זה מעולה [אני מקווה שגם פשוט, כי יום אחד אני בטח ארצה לנגן את זה] 5. ועל התופים?נחמדים 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס?earthquake [דה] 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן?עדיין earthquake מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם?11

וואףף../images/Emo217.gif

1. איזה שיר אתם מעדיפים?הוספיטלל 2.קטע אהוב מתוך השיר?נו הקטע של קאן יו לאק מי אין דה פייס בלהבלהבלה טריצ'ירז יו פולד דם אול 3. אוהבים את הקול של ברט בו?כן D: 4. מה דעתכם על הגיטרות?מצוינות.. 5. ועל התופים?כנ"ל 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס?הוספיטל כי בחיים לא רצחתי אהבה 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן?שתיהם מצוינים.. נראה לי ארת'קויק יותר קצת מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם?10, זה השיר האהוב עליי באלבום

הזויה13

New member
../images/Emo103.gif

1. איזה שיר אתם מעדיפים? Earthquake 2.קטע אהוב מתוך השיר? הממ בעיקר הפזמון. 3. אוהבים את הקול של ברט בו? כן
4. מה דעתכם על הגיטרות? מעולות. 5. ועל התופים? גם. 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס? Hospital 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן? Earthquake מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם? 8

Hospital../images/Emo3.gif

1. איזה שיר אתם מעדיפים? Hospital
2.קטע אהוב מתוך השיר? ה-"היפ היפ הוריי" תמיד מצחיק אותיXD ו.. אממ... אני חושבת שהפזמון וההתחלה. 3. אוהבים את הקול של ברט בו? כן. מאוד.
4. מה דעתכם על הגיטרות? אחלה גיטרות D: 5. ועל התופים? קצת פחות מהגיטרות, אבל עדיין התיפוף מעולה ^^ 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס? Earthquake 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן? HOSPITAL מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם? המ. 9.

וואי קשה.. שני שירים שאני מאוד אוהבת../images/Emo4.gif

1. איזה שיר אתם מעדיפים? Hospital 2.קטע אהוב מתוך השיר? Take of my mask and leave the lies to te liars 3. אוהבים את הקול של ברט בו? נו ברור
. מאוד!! 4. מה דעתכם על הגיטרות? טוב 5. ועל התופים? טוב מאוד 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס? אממ Hospital . 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן? Hospital ! מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם? 9 ההחלטה הייתה קשה

ברור שהוספיטל!../images/Emo205.gif

1. איזה שיר אתם מעדיפים? הוספיטלP: 2.קטע אהוב מתוך השיר? Three cheers you fooled them all לגמרי!
3. אוהבים את הקול של ברט בו? אהא 4. מה דעתכם על הגיטרות? נחמדות ביותר 5. ועל התופים? כנ"ל 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס? אממ, הוספטיל ממש מגניב, אבל ארט'קוויק יותר. 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן? הוספיטל!DDD: מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם? 9!

Come on, hip hip hooray ../images/Emo99.gif

1. איזה שיר אתם מעדיפים? הוספיטל D: 2.קטע אהוב מתוך השיר? Three cheers you fooled them all Come on, hip hip hooray
איזה קטע מאגניב זה. 3. אוהבים את הקול של ברט בו? בדיוק כמו בכל שיר אחר. :) 4. מה דעתכם על הגיטרות? זאת השאלה שאני אף פעם לא יודעת מה לענות עליה. 5. ועל התופים? וגם זאת. XD 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס? הוספיטל :) 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן? הוספיטל! מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם? 10. אחד הטובים באלבום. :)

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif בא לעי גם

1. איזה שיר אתם מעדיפים? Hospital 2.קטע אהוב מתוך השיר? Now will you ever rest your head You end up feeling mostly dead
3. אוהבים את הקול של ברט בו? אהמ בערך ב Earthquake הוא יותר יפה
4. מה דעתכם על הגיטרות? גיטרות פצצה בעיקר הבס 5. ועל התופים? אחלה
6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס? המממ... לא יודעת 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן? Hospital מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם? 9

למעלה