אז ככה...

המממ

New member
../images/Emo135.gif אז ככה... ../images/Emo135.gif

אלדד הנחמד (זה סוג של חרוז) פתח לנו את משחק "שאלת השאלות" שעבר לו לדף הקודם. קיבצתי את כל השאלות שנשאלו ואני מזמינה את כולכם לענות תשובות שנכונות לגביכם באופן אישי, בלי קשר לשיר... זה שרשור הכרות אלטרנטיבי...
אתם יכולים להוסיף את השם שלכם בהתחלה, אם בא לכם...
כי יש לנו כמה חדשים ויהיה נעים מאוד להכיר.
השאלות:
1. מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? 2. מה קרה מותק? 3. מה עושות האיילות? 4. את לא מרגישה מוטרדת? 5. ?say something once, why say it again 6. ?is it in your genes 7. ?i'm asking could this be real 8. מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? 9. ולפעמים, כשהיית בבדידות עולמית, שכבת עם מי? 10. רוצה מכות? 11. ?is something wrong 12. ?what's my lesson 13. ?do i know you now אני מקווה לראות יצירתיות משעשעת...
תהנו

t@li

New member
נשמע כיף :)

אז יאללה. שלום לכולם, אני טליה ואני מכורה למשחקי שירים. *אוהבים אותך טליה* 1. מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? מעיפה את הכרית והשמיכה לצד השני של החדר לאות מחאה על זה שהחלומות שלי נגמרו (לא שזה אשמתן, אני פשוט עצבנית בבוקר). 2. מה קרה מותק? האמת שכואב לי קצת הראש, לא יזיק לי כדור, תודה ששאלתם. 3. מה עושות האיילות? לא עניתי על זה כבר? אוכלות גלידת פיסטוק
4. את לא מרגישה מוטרדת? קצת, יש לי בוי פרובלם על הראש.
(מי מוכנה להזדהות עם מצבי הקשה?) 5. ?say something once, why say it again כדי להיות דיקטטור ולכפות את הדעה שלך על אנשים סעמק.
6. ?is it in your genes כן, נולדתי מוכשרת-יפה-כוסית-נחמדה-וצנועה להפליא.
7. ?i'm asking could this be real כן, אני אמיתית
8. מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? היום, התעניינתי לשלום החברים שעשו בגרות בערבית.
נחשב, לא? 9. ולפעמים, כשהיית בבדידות עולמית, שכבת עם מי? *מצונזר* 10. רוצה מכות? את מאיימת עליי?!
שאני לא אעלה עליך! 11. ?is something wrong לאאא, החיים יפים.
12. ?what's my lesson לא לדבר עם אנשים זרים, כנראה. 13. ?do i know you now אני מניחה שלא ושכל מה שהבנתם מההודעה הזה זה שקוראים לי טליה, אבל גם זו התקדמות

Chandler Rulz

New member
נשמע נחמט מאוט:

1. מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? מנסה לחזור לישון.. 2. מה קרה מותק? כלום לא קרה, הכל מצויין
3. מה עושות האיילות? מדגמנות לרשות הדואר.. 4. את לא מרגישה מוטרדת? לא.. אני גם לא מרגיש מוטרד.. 5. ?say something once, why say it again כי אני מנסה להתקבל ל"טלטאביז", כאילו דה?! 6. ?is it in your genes no, it's in my Guinness
7. ?i'm asking could this be real כן.. זה בהחלט יכול להיות חלום אמיתי.. 8. מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? היום, עזרתי למישהו בעבודה.. 9. ולפעמים, כשהיית בבדידות עולמית, שכבת עם מי? לא, אני ומי רבנו, אני כבר לא שוכב איתו.. 10. רוצה מכות? אני לא רוצה לעשות מעצמי מסכן.. למרות שיש לי זכות.. 11. ?is something wrong שוב אתה שואל, איזו דאגה.. לא, הכל בסדר
12. ?what's my lesson לא, אני סיימתי בית ספר.. (עד שנה הבאה..
) 13. ?do i know you now I don't konw if you know I know whether you know me or not

גם אני רוצה! ../images/Emo176.gif

מקווה שהפעם ההודעה שלי לא תימחק בדרך... 1. מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? קופצת לסגור את המוזיקה המזעזעת שבוקעת מהרדיו-שעון מעורר שלי [אני מכוונת אותו לתחנה מזעזעת בכוונה, אחרת אני יכולה להישאר במיטה שעות]. 2. מה קרה מותק? אני מאושרת
- שומעת את הנדריקס עכשיו. 3. מה עושות האיילות? רוקדות לאור הירח המלא [עוד מישהו שם לב לירח חוץ ממני?] 4. את לא מרגישה מוטרדת? ממש לא. 5. ?say something once, why say it again עניתי על זה כבר.. [ולא בא לי להגיד את זה שוב
] 6. ?is it in your genes No, it's all my bad education 7. ?i'm asking could this be real Ehmmm.. What is real, anyway? 8. מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? היום. 9. ולפעמים, כשהיית בבדידות עולמית, שכבת עם מי? לא עניינכם!
10. רוצה מכות? כן, בטח, תנסו להרביץ לאנדרויד, זה ממש חכם
11. ?is something wrong לא, הכל סבבה 12. ?what's my lesson שאצלי עייפות זה קודם כל עניין פסיכולוגי. 13. ?do i know you now Probably not. Do you want to?

ֹDaysleeper

New member
../images/Emo26.gif

שאלות קשות... 1. מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? בוקר? למה לקום בבוקר כשאפשר לקום בצהרים?
2. מה קרה מותק? למי קוראים פה מותק?
3. מה עושות האיילות? לא יודעת..הן לא כאן. 4. את לא מרגישה מוטרדת? כן, יש כאן כמה שאלות מטרידות.. 5. ?say something once, why say it again you can say that again. 6. ?is it in your genes well, something has got to be there... 7. ?i'm asking could this be real No, reality is only in our imagination... 8. מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? היום... 9. ולפעמים, כשהיית בבדידות עולמית, שכבת עם מי? הא?
10. רוצה מכות? לא, תודה. 11. ?is something wrong This question? 12. ?what's my lesson Hmm..I don't know, you tell me, it's your lesson.. 13. ?do i know you now Even less than before.

המממ

New member
תורי...

1. מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? גם אני לא קמה בבוקר. בוקר זה מתי שהציפורים מתעוררות ומפריעות לנו לישון, לא? ואם אני בטעות קמה בבוקר, אני חוזרת לישון... 2. מה קרה מותק? זה סיפור ארוך... 3. מה עושות האיילות? אוכלות אוכל שמשאירים בטבע מטיילים חסרי אחריות, לא? 4. את לא מרגישה מוטרדת? לעתים... 5. ?say something once, why say it again שאני אבין, זה מפריע לך? לא, שאני אבין! זה מפריע לך? 6. ?is it in your genes זה בג'ינס שלי, כן. 7. ?i'm asking could this be real יכול להיות ויכול להיות שלא. אני באמת לא הסמכות בעניינים האלה. 8. מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? תגדירו "משהו בשביל מישהו". 9. ולפעמים, כשהיית בבדידות עולמית, שכבת עם מי?
|מלאך| 10. רוצה מכות? על זה כבר עניתי: ממש לא. 11. ?is something wrong כמו תמיד... 12. ?what's my lesson תמיד להסתכל שמאלה, ימינה ושוב שמאלה לפני שחוצים במעבר חציה! 13. ?do i know you now לא יודעת, תשאל/י את עצמך.
סופשבוע טוב ושקט שיהיה לנו!

היייי

אני אילה ואני לא כ"כ חדשה (פשוט החלפתי כינוי, הייתי קודם pink slip ו lali37) ואני לא כותבת פה הרבה כי את כל מה שאני יודעת כותבים לפני
1. מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? הולכת לשטוף פנים. 2. מה קרה מותק? אני עולה לשמינית!!
לא רוצה להיות שמיניסטית...
3. מה עושות האיילות?
האיילות?? לא יודעת... 4. את לא מרגישה מוטרדת? לא במיוחד... 5. ?say something once, why say it again לא אומרת את זה שוב. לא אומרת את זה שוב. 6. ?is it in your genes ב-א-ר-ו-ר
7. ?i'm asking could this be real אני מקווה שכן
אם זה לא אמיתי מה נעשה?? 8. מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? היום. קניתי לאחותי דבק מגע. 9. ולפעמים, כשהיית בבדידות עולמית, שכבת עם מי? עם אפאחד. 10. רוצה מכות? לא במיוחד
11. ?is something wrong לא!! אני דווקא במצברוח טוב
12. ?what's my lesson לא יודעת
13. ?do i know you now אני מקווה שכן

t@li

New member
מה רע בלהיות שמיניסטית?

רק תחשבי על האושר שבלסיים 12 שנים במערכת החינוך...

לאאאאאאאאא!! לא רוצה!!!!

לא רוצה שנה אחרונה עם כל החברות אני רוצה להיות שוב ביא' זאת הייתה שנה חוויתית ומדהימה

המממ

New member
אח"כ מכירים חברות חדשות...

וזה כיף הרבה יותר...
וחוצמיזה את לא חייבת לנתק איתן את הקשר. ועוד חוצמיזה, יש לך שנה שלמה... לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

jily

New member
נשמע נחמד! ננסה

אני לא ממש חדשה פה אבל גם לא ממש וותיקה. הייתי אומרת "סנדוויץ'" (גם הייתי אוכלת סנדוויץ', האמת...) 1. מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? שואלת: "למה?! במה חטאתי? לעזאזל עכשיו 6 בבוקר!" 2. מה קרה מותק? אל...תקרא..לי...מותק! 3. מה עושות האיילות? מה שבטוח הן לא כותבות בפורום "משחקי שירים" וכל ההפסד הוא שלהן 4. את לא מרגישה מוטרדת? האמת שכן...יש לי כמה עניינים על הראש (אם לא בתוף אז לפחות על :) ) 5. ?say something once, why say it again כי לא שומעים! יותר חזק! מה קיבלנו?? 6. ?is it in your genes לא. הכל ניתוחים פלסטיים 7. ?i'm asking could this be real אבל אמרתי כבר. ניתוחים פלסטיים (תבקשו את דר.רוג'רס תגידו שאני שלחתי) 8. מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? קניתי מתנה לחברה. זה נחשב? 9. ולפעמים, כשהיית בבדידות עולמית, שכבת עם מי? עם ?!%$#^*@ 10. רוצה מכות? לא תודה, קיבלתי כבר 11. ?is something wrong כן. קיבלתי מכות וממשיכים להציע לי. זה נראה לכם הגיוני? 12. ?what's my lesson 1+1=2 13. ?do i know you now אפשר לומר ש...לא

נחמד ../images/Emo13.gif

1. מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? חוזרת לישון. 2. מה קרה מותק? אז ככה... 3. מה עושות האיילות? הן עוצמות את עיניהן הגדולות, דהה. 4. את לא מרגישה מוטרדת? אז ככה... 5. ?say something once, why say it again אוווווווווווו אווווווווווווווווו אוווווווווווווווווווווווווו סייקו קילרר אתם יכולים לחזור על זה בבקשה? 6. ?is it in your genes רוצים לבדוק?
7. ?i'm asking could this be real זה תלוי במה ששתית לאחרונה. 8. מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? היום. 9. ולפעמים, כשהיית בבדידות עולמית, שכבת עם מי? אני לא יכולה, זה יפתח סיכסוכים. 10. רוצה מכות? כהה! כהההה! בואו מכות! אני אהפך פה את כולם 180 מעלות! *טפו* 11. ?is something wrong זה משתמע איפשהו? 12. ?what's my lesson שזה משתמע איפשהו. 13. ?do i know you now אה... לא

BiRd Of PrEy

New member
אווו הרבה זמן לא הייתי פה../images/Emo9.gif

מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? מנסה להירדם שוב
מה קרה מותק? כלום.. מה איתך
מה עושות האיילות? מתבטלות המאנייקיות
את לא מרגישה מוטרדת? כה.. גם אני רוצה להתבטל ?say something once, why say it again מה? מתי אמרתי משו פעמיים? ?is it in your genes אתה ג'ינס
?i'm asking could this be real לא. אתה חי בדמיון ואתה סתם מפגר. הכל מזוייף. מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? האמ.. לא יודעת.. פעם אחרונה שביקשו ממני? ולפעמים, כשהיית בבדידות עולמית, שכבת עם מי? השמיכה והכרית רוצה מכות? יאללה בוא מכות יבן ****! נראה אותך! ?is something wrong כן, אתה בעיה פה ?what's my lesson תחזור אחרי, ל-א מ-ת-ח-י-ל-י-ם ע-ם מ-ר-י-ה!
?do i know you now כה, אחרי שקרעתי אותך

TJSBZ

New member
אוקיי

1. מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? יוצאת לצעדה עם הכלבה שלי. 2. מה קרה מותק? קראת לי מותק, זה מה שקרה
3. מה עושות האיילות? ישנות. כמו כולנו... 4. את לא מרגישה מוטרדת? לא כרגע, שאל אותי שוב מחר. 5. ?say something once, why say it again למה לא? תגיד לי, למה לא? 6. ?is it in your genes אני מעדיפה מכנסי בד, תודה. 7. ?i'm asking could this be real It could, but it's not 8. מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? היום. מצד שני, זו העבודה שלי... 9. ולפעמים, כשהיית בבדידות עולמית, שכבת עם מי? עם עצמי. 10. רוצה מכות? לא, ואתה? 11. ?is something wrong חוץ מהתחממות כדור הארץ והמלחמות הבלתי פוסקות? לאאאאא. 12. ?what's my lesson לא לשאול שאלות שאתה לא רוצה לדעת את התשובה עליהן... 13. ?do i know you now אין סיכוי.

naamutzi

New member
ומה איתי?

אז ככה: 1. מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר?
לוחצת על הסנוז וממשיכה
... 2. מה קרה מותק?
אני לא מצליחה לקלוט שום תחנה ברדיו שלי
3. מה עושות האיילות?
לוקחות
לתאילנד ועושות בטן גב 4. את לא מרגישה מוטרדת?
לא במיוחד, למה יש לך סיבה שאני אהיה מוטרדת? 5. ?say something once, why say it again
for the fun of it 6. ?is it in your genes
אם זה לא שם, תחפשו בכיס של המעיל.. 7. ?i'm asking could this be real
only if you want it to be 8. מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו?
לפני 3 דקות 9. ולפעמים, כשהיית בבדידות עולמית, שכבת עם מי?
אלעד 10. רוצה מכות?
ooh, kinky.... 11. ?is something wrong
חוץ מהרדיו? כן, גם המחשב שלי בבית לא עובד 12. ?what's my lesson
never look back, אלא אם כן מישהו קרא לך... 13. ?do i know you now מה ז'תומרת עכשיו? ומה היו 20 השנה האחרונות בדיוק?!?! that was fun

למעלה