אילו קינוחים הכנתם לשבת אני מכינה עוגת שיש רגילה היום
ק ק ר נ ו ש י New member 23/5/08 #1 ../images/Emo135.gifאילו קינוחים הכנתם לשבת../images/Emo35.gif../images/Emo210.gif אני מכינה עוגת שיש רגילה היום
../images/Emo135.gifאילו קינוחים הכנתם לשבת../images/Emo35.gif../images/Emo210.gif אני מכינה עוגת שיש רגילה היום
bali New member מנהל 23/5/08 #3 2 דברים בתכנון 1. נשאר לי בצק של עוגיות הקרמל משבוע שעבר במקפיא, מתכננת לאפות את מה שנשאר. 2. מתכננת להכין פונדנטים אישיים (מה שנקרא בטעות סופלה שוקולד). שבת שלום
2 דברים בתכנון 1. נשאר לי בצק של עוגיות הקרמל משבוע שעבר במקפיא, מתכננת לאפות את מה שנשאר. 2. מתכננת להכין פונדנטים אישיים (מה שנקרא בטעות סופלה שוקולד). שבת שלום
ק ק ר נ ו ש י New member 23/5/08 #5 דיייי זהו את הורגת אותי היום ../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif
ח חנהפ Active member 26/5/08 #7 טוב,לאחר השבת הכנתי עוגת פרג בחושה לחה וטעימה בציפוי שוקולד עוגת גבינה הוצאתי מהפריזר קינוח אחד היה פחזניות במילוי גלידת וניל גורמה עם רוטב שוקולד חמים קינוח2 היה פאי אפרסקים וגלידת סולרו
טוב,לאחר השבת הכנתי עוגת פרג בחושה לחה וטעימה בציפוי שוקולד עוגת גבינה הוצאתי מהפריזר קינוח אחד היה פחזניות במילוי גלידת וניל גורמה עם רוטב שוקולד חמים קינוח2 היה פאי אפרסקים וגלידת סולרו