היום ב
אנשים

../images/Emo135.gif היום ב../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo107.gif

טאיקוון-דו כתרפיה להפרעת קשב לאונרדו אורוס דואק , פסיכולוג חברתי ומאמן בכיר, יתארח בפורום הפרעות קשב ADHD בשעות 21:00-22:30 ויענה על שאלות בנוגע לקשר בין אומנויות לחימה מזרחיות להפרעות קשב. http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=201&msgid=87034746

טיפקסית

New member
../images/Emo207.gif תזכורת

היום בשעה 23:00 בערוץ 11 [הערוץ הראשון למתקשים] תשודר בשידור חוזר התוכנית הכי מגניבה,שכולה מוסיקה כחול לבן והפעם-חברי טיפקס [לא כולם כמובן אלא נציגות סמלית בלבד] יתארחו ויספרו על רדיו/מוסיקה/עברית צפייה נעימה

1מאיוש

New member
../images/Emo51.gif

אני מקווה שאני אספיק לחזור לבית אני עם כל השכבה .. עושים "על האש"

hilali1

New member
היום ב-23:00 בערוץ 1

טיפקס בתוצרת הארץ.. בשידור חוזר

טיפקסית

New member
אז...מי ראה? גם ראיתי וגם הקלטתי

הקלטתי בוידאו! היה ממש מצחיק,גל משחק עם בובת סופרוומן? לאן הגענו? ביג אם אתה רציני שיש לך ארון שלם של נעליים? אתה יותר גרוע ממני,ולי יש משהו בסביבות ה-5 זוגות נעליים ועוד 5 זוגות סנדלים [נשבעת לכם!!] מה שמוטי אמר לגבי השירים של קובי בסולו,אני ממש מסכימה,בקטע שאי אפשר היה להתייחס לזה כמשהו באופי של טיפקס,זה כל כך נכון,כל פעם שאני שומעת את דמעות וים אני מגלה מחדש כמה זה לא טיפקס הטיפוסית והשמחה שאני רגילה,ופתאום מגיע משהו שונה. נועם-יש לך חתימות של פרודיג'י-פושע! מאיפה השגת מניוק קטן? אני גם רוצה רמי ודני-הישמרו לנפשותיכם ותפסיקו להבריז מראיונות יא גרועים! למה לא באתם? מוטי-רוצה להיות מוחיטו אין בעיה,נסדר לך את זה בפורים הקרוב. היה קטעים בקיצור ראיון בחנות קומיקס זה באמת מתלבש על טיפקס,ובאמת מתאים לאופי של הדיסק החדש,ההגדרה של טל לרדיו/מוסיקה/עברית ממש נכונה,הדיסק הזה מייצג את ישראל בקריקטוריסטיות,יש בזה הרבה מן האמת

למעלה