../images/Emo135.gif השיקום השבועי
והשבוע ניתן
ל...
הילה הידועה בכינוייה ההילה האדומה/חוסה/חוסע. הילה נולדה ביום 05/08/88 בשעה 11:00 בביה"ח הלל יפה בחדרה. בת מזל דרקון. דור שני בזכרון יעקב. בתולה. לא מעשנת גראס. היתה בהפגנה פוליטית לצאת מהשטחים. חושבת שהיא מגניבה. אין לה בן זוג קבוע. האדם הכי יקר לה היא שיר. צמה ביום כיפור. אוכלת חמץ בפסח. רוצה להיות אריה כי הוא שולט. מוכנה לעשות קרחת תמורת 300 שקל. מעדיפה את דודי בלסר עפנ"י יהודה לוי. מעדיפה שיתנגן "אח של סאלים" בזמן שהיא עושה את זה עם ניצן.
תודה לגלעד על ההצעה המגניבה
מבחר הודעות השבוע
רן הקים עמותה להשמעת "אח של סאלים" בהופעות, הצטרפו: לי, שיר, הדר, הילה, אוקטביאן, לילך ואנוכי, עבדכם הנאמן.
ביום שבת שעבר היה מיני מפגשון בהופעה של השוטים בפרדס חנה, נכחו במפגש: ליהי, שיר, הילה, אמיר, תמר ושוב אני, עבדכם הנאמן, בהמשך הצטרף צבי, מ"הפורום הרשמי". את האירוע שיר סיכמה בהודעה מיוחדת.
אוקטביאן סיפר שהוא מתחיל לפתח יכולות זיהוי שוטי הנבואה...והמקרה שהיה כך היה: הוא שמע בגלגל"צ שיר חדש של קאשי ואז שמע שיר מאוד מוכר של מישהו מהשוטים, בהמשך התברר לו שאכן מדובר בלא אחר מאשר אברהם ושם השיר הוא לך עם זה. רן סיפר על איזה שכן שדופק לו בראש
עם חלילית, שיר סיפרה על ילד בן 8 שמנגן לה כל היום בסקסופון ורונית סיפרה על שכן שמנגן באורגן ושכנה שמנגנת בקלרינט...ועל זה אני אומר "כאן החבר'ה שבבניין זוכים ליחס מצויין בבית הכנסת בין המניין יש כמה שקראו קוראן אני מכיר את כל השכנים ומקשר שמות לפנים כדאי לקרוא לילד בשמו כשגרים ב-יה כשגרים ביחד"
אמיר הביא לנו אותה ביצירה משמשים משומשים !
בעקבות הצעתה של לי ניצן פתחה את שרשור "המשפט שלי", כל שבוע יבחר שיר של השוטים וכל אחד יבחר משפט אחד מתוך השיר שעושה לו את זה ויסביר מדוע.
לירז סיפרה לנו על ספר שקנתה "דברים שצריך" של סטיבן קינג שאבד לה בדרך...מפה לשם נפתח דיון על ספרים...אז אם גם לכם בא לספר לנו מה הספר האחרון שקראתם אתם מוזמנים לעשות זאת בפורום ספרים וספרות.
רן הביא לנו אותה במסר חשוב על האגוז, מקווה שהפנמתם !
שיר הביאה לנו בשרשור "המשפטים הקטנים שמעלים לנו את החיוך בקצה של השפה" אז אם גם לכם יש כאלה משפטים ובא לכם לשתף אותנו, אתם מוזמנים ! נוכחות ספטמבר 2004 מור, שלומית, גל, הדר, אור, ניצן, עדי, גלעד, לירז, ברית, רן, שיר, רוני, מאיה, הילה, נועה, לי, רונית, אוקטביאן, מתן, תמר ואנוכי, עבדכם הנאמן. שרשורים נוספים נוכחות ברא
2004 נוכחות ההופעה בבארי פינת התרבות של הילה והפעם יצירה של מוטי בשם "אמונה? בסימן שאלה !" פינת ההומור והשבוע בפינה מי אם לא ע י ל א י ת זוכה ובגדול במדלית הזהב על בדיחת השבוע. ברוכים השבים
Em Gee
omer peleg
ניצן
רון
אדם
אלה מצטרפים חדשים
סאטלנית מדברת ללמפה פינת השאלה השבועית מי עומד מאחורי הכינוי העמותה לשלום הציבור ?
והשבוע ניתן