מי רוצה להיות האלבום האחרון?

MilkShack

New member
../images/Emo135.gifמי רוצה להיות האלבום האחרון?

סיבוב שני !
מה זה ?
" מי רוצה להיות האלבום האחרון ?" היא פינה חדשה שאני אהיה אחראי עלייה, בה נוכל לראות את האלבומים האהובים ביותר של פינק פלויד ע"י משתמשי הפורום !
ובכן, מה עושים ?
בכל 3 ימים אני אפתח את הפינה ואציב את רשימת האלבומים של הלהקה. התפקיד שלכם הוא לבחור את האלבום שהכי פחות אהבתם מהרשימה, לכתוב את שמו אך ורק בכותרת ולכתוב בתוכן ההודעה מדוע לדעתכם הוא טוב יותר משאר האלבומים שהשארתם. נניח שהרשימה כעת היא Album 1 Album 2 Album 3 ואני רוצה להוציא את Album 2, אני אכתוב ככה : נושא : Album 2 תוכן : הנימוק שלי להוצאת האלבום המסוים הזה. לאחר שלושה ימים, אני אספור את הקולות ואפתח את הפינה מחדש, כשהאלבום שהרוב הצביעו להוצאתו מחוץ לרשימה. ככה בכל פעם ירד אלבום אחר, עד שישאר האלבום האחרון שהוא, מסתבר, יחשב להכי אהוב בפורום.
אני מוכן! איפה האלבומים ?
בשבוע שעבר יצא A Momentary Lapse of Reason - September 1987 The Piper at the Gates of Dawn - May 1967 A Saucerful of Secrets - June 1968 More (Original Soundtrack Album) - July 1969 Ummagumma - October 1969 Atom Heart Mother - October 1970 Relics - May 1971 Meddle - November 1971 Obscured by Clouds (Music from the film 'The Valley') - June 1972 Dark Side of the Moon - March 1973 Wish You Were Here - September 1975 Animals - January 1977 The Wall - November 1979 The Final Cut - March 1983 The Division Bell - April 1994

MilkShack

New member
../images/Emo135.gif קודם כל - זה סיבוב שני :

וגם התבלבלתי וכתבתי בשבוע שעבר יצא, אבל הכוונה ללפני שלושה ימים. (= יאללה להצביע =[]] שבתשלום :)

loomer4

New member
The Division Bell

אני פשוט לא אוהב ולא מתחבר לתקופה שאחרי ווטרס, אין מה לעשות.

MilkShack

New member
The Division Bell

לא אוהב את האלבומים ללא ווטרס... גם מתחילת האלבום ועד סופו הוא כמו שבלונה גדולה של הפלויד.. זה משעמם

Jason2

New member
The Division Bell

הבטחתי שזה האלבום הבא שיצא ואני מקיים. מה לעשות בשבילי זה לא פינק פלויד יותר.

The Division Bell

כי מה שהוא לא "פינק פלויד מלא" הוא לא "פינק פלויד בכלל" !
אני צוחק, דעתי היא שהוא אלבום לא רע - יחסית לכל האחרים שאני אוהב. יש לי את כל אלבומי הפלויד בבית (גאווה!! בשבוע שעבר השלמתי את האחרונים) למעט MOMENTRAY LAPSE OF (שגם לא מעוניין בו) ואם הייתי צריך לוותר אבל ממש בכוח על אחד, אין ספק שזה היה DEVISION BELL

RoieL

New member
Ummagumma

באמת שאתם לא בסדר. למה להוציא דיסק בגלל שווטרס לא מנגן בו? אם תקחו שיר כמו High Hopes, תעצמו עיניים ותשכחו שהוא של פינק פלויד אין סיכוי שתוציאו אותו מהתחרות. הדיוויז'ן בל הוא אחד האלבומים עם הסולואים היותר יפים של גילמור, שמגיע לשיאו בסולו הסלייד שציינתי למעלה, לדעתי משתווה ברמתו ל- CN [אל תעלו עליי
]. למרות ההופעה באמהגמה, מדובר בדיסק מבולגן, חצי מהאלבום עצמו אני לא אוהב, ואם יש סיבה להשאיר אותו בתחרות, זה בגלל העטיפה.

Jason2

New member
אם נשכח שהוא של פינק פלויד

הרי בכל מקרה הוא לא צריך להיות ברשימה. מדובר כאן באלבומים של פינק פלויד וזה לא אלבום כזה (לפחות מבחינתי ומסתבר שאני לא היחיד). ורוג'ר ווטרס עשה הרבה יותר מאשר לנגן באלבומים.

RoieL

New member
נכון

אבל זו עדין פינק פלויד ואני הייתי מצפה שהתגובה תהיה מוזיקלית נטו.

Division Bell הוא אלבום של פינק פלו

יד, גם אם בעיניך בלעדי ווטרס זה לא אותו הדבר.

Jason2

New member
אני התייחסתי להערה של

לעצום את העיניים ולשכוח שזה פינק פלויד, זו הערה לא כל כך הגיונית אם אנחנו עוסקים באלבומים של הלהקה. והדיעה שלי היא דעה מוזיקלית בלבד אין לי שום סנטימנטים מיוחדים לווטרס מלבד הערכה למוזיקה ולדברים שהוא יצר במסגרת הלהקה. אם האלבומים של ווטרס אחרי פינק פלויד היו נכנסים לרשימה הם היו יוצאים ממנה באותה מהירות (לפחות מבחינתי). high hopes שיר יפה אבל לא מספיק טוב בכדי להציל את כל האלבום, מצטער.

loomer4

New member
Ummagumma דיסק חזק דווקא

נכון שהוא קשה לשמיעה, ונכון שהוא כאוטי, אבל אחרי הרבה מאוד האזנות (והרבה תקופות שלא שמעתי אותו כי לא סבלתי חצי מהאלבום, ההופעה תמיד מגניבה) אני חייב להגיד שהוא חזק
אבל בטח זה עניין של תקופות ומצבי רוח.

The Walrus

New member
לא מסכים

דבר ראשון שווה להשאיר את אומהגומה בגלל דיסק ההופעה המופתי, שלדעתי עובר את pulse דיב קלות - אל תהרגו אותי. בקשר לhigh hopes... אף פעם לא ממש אהבתי את השיר. מבחינת מילים הוא סתם ניסיון לשחזר את מה שווטרס עשה, עוד שיר נוסטלגי אחד על הילדות, לא משהו מיוחד. הלחן של הפזמון מונוטוני מדי, הקיף של הפסנתר די משעמם, הסולו סלייד די גרוע לדעתי... סלייד הוא לא הצד החזק של גילמור, והסולו בכלל לא מתקרבל לcomfortably numb, בשום דרך שהיא. אם יש סולו גילמורי שמתחרה בcn הוא לא ספק SOYCD, הסולו שבחלק השני... סולו גדול... גם הסולו בסוף on an island הוא אחד האהובים עלי. אם יש סיבה להשאיר את הדוויז'ן בל היא ללא ספק שתי קטעים: marooned, שכולל עבדות גיטרה מרגשת שבא לבכות, וwearing the inside out, שבו סוף סוף ריק רייט מתבטא, רק מה שהורס אותו זה פרט טכני שולי: המילים נכתבו בידי אנתוני מור (ככה קוראים לו)? אבל רוב האלבום פשוט גרוע. take it back וkeep talking הם פשוט בושה לשם פינק פלויד לדעתי... לא נכון להעיף את אומהגומה כזה מוקדם, בעיקר בגלל דיסק ההופעה המופתי שלוקח את pulse בהרבה...

RoieL

New member
הממ

קיפ טאקינג לדעתי לא רע, גם בסוידק יש חלק סלייד מאוד מרגש של גילמור, והסולו של היי הופס, כמה שהוא רגוע, שזה מפחיד.. זה מעביר בי צמרמורת ווויברציות שמעט מאוד שירים הצליחו לעשות. המילים באמת מאולצות, כאילו זה לא באמת מעניין את הפלויד, אבל הגשר מאוד נחמד, אהבתי דווקא גם את הריפ פסנתר, והשיר לבדו מצליח להחזיק את האלבום לדעתי [למרות שאין צורך]. בכל מקרה הוא ינופה השבוע, כך שההצבעה שלי לא כ"כ משפיעה כרגע.

למעלה