אנשים של אהבה
New member
../images/Emo135.gifסדנת גלידות ומילקשייקים טבעוניים../images/Emo175.gif
שלום לכם ונעים להכיר את הפורום שלכם! אני עינת, טבעונית מזה מספר שנים, מגדלת כך את בני הפעוט מהיום שנולד, ולאחרונה בעלי הצטרף לחגיגה (על דעת עצמו, בלי שום לחץ מצדי, סתם ככה הוא ראה סרטון בפייסבוק ומאז הוא לא נוגע). אני רוצה ליידע אתכם על סדנה להכנת גלידות טבעוניות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת. הסדנה תתקיים ביום חמישי הקרוב, ה-16.09 בשעה 18:00, בבית פרטי
בקרית טבעון. הסדנה בהנחיית אורי יורמן. בלי צורך בנסיון קודם, נלמד את כל השלבים להכנת גלידות ושייקים מחומרים טבעיים בלבד: פירות בשלים, תמרים, אגוזים ותבלינים פשוטים. ללא חלב ומוצריו, ביצים, שמנים מזוקקים, ממתיקים, מייצבים ושאר צרות.. מכיוון שכל החומרים איכותיים וטבעיים, הטעם והמרקם המתקבלים הם של גלידת-שף
לכל דבר. בין הדברים שנלמד להכין בסדנה – גלידת שמנת פירות
, גלידת שמנת שוקו
/קפה
/וניל/אגוזים/חלווה, סורבה, ברד-מוקצף במרקמים שונים, ואם יישאר זמן, גם פרוזן-יוגורט פרוביוטי חי ואמיתי! נלמד להשתמש במיכשור ביתי זול, וגם במיכשור מקצועי יותר. אורך הסדנה כ-3 שעות , והיא כוללת הרבה טעימות, שובע והנאה
אפשר לבוא על בטן ריקה.. לתמונות מסדנאות קודמות: http://tinyurl.com/uri-jul27 התשלום לסדנה לפי רצון המשתתף/ת, בשיטת כובע הקסמים. המלצות לגבי גובה התשלום: מינימום לכיסוי הוצאות - 50 ש"ח תשלום מומלץ - 80-200 ₪ לפרטים נוספים והרשמה ניתן לפנות לעינת בטלפון 04-8211530 או במייל [email protected] מספר המקומות מוגבל! כתובת ופרטי הגעה ימסרו לנרשמים...
שלום לכם ונעים להכיר את הפורום שלכם! אני עינת, טבעונית מזה מספר שנים, מגדלת כך את בני הפעוט מהיום שנולד, ולאחרונה בעלי הצטרף לחגיגה (על דעת עצמו, בלי שום לחץ מצדי, סתם ככה הוא ראה סרטון בפייסבוק ומאז הוא לא נוגע). אני רוצה ליידע אתכם על סדנה להכנת גלידות טבעוניות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת. הסדנה תתקיים ביום חמישי הקרוב, ה-16.09 בשעה 18:00, בבית פרטי