סכמ"ש חם

veredmp

New member
../images/Emo135.gifסכמ"ש חם../images/Emo135.gif

רק אני מתתי מחום כשיצאתי היום??
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: הרגע טחנתי גלידה (כי לא אכלתי מספיק דברים מתוקים בחג הזה.....) אז בהשראתה - איזה טעם של גלידה אתם הכי אוהבים? סופ"ש מהמם לכולם, ואל תשכחו להצביע http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1324&MessageId=141706169

מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): חדשות טובות, טיפה טיפה,ולרגע נדמה (בהתחלה לא התחברתי עכשיו מתחילה להתחבר...) שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):לילות לבנים-אביב גפן,גן החטאים-אביב גפן,אם כבר-היהודים.. תמונת/פליקס השבוע:אין לי.. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:סרט שהיה השבוע ב-יס, "פשוט מאוהבת" זה מסופר על בחורה שמנהלת רומן עם הילד של הפסיכולוגית שלה, והוא קטן ממנה בהרבה שנים. והן לא יודעות שמדובר בו והיא מתעייצת איתה לגבי הקשר שלהם...(ראיתי את הסרט עם חברה בבית קולנוע והשבוע ראיתי שוב, סרט יפה).. ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:אתמול,הייתי בחתונה של הבוסית שלי (המנהלת של הגן),היה ממש נחמד:) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אין דבר כזה:) מחשבות חיוביות חח... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:לא משהו מיוחד.. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לא... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: סבבה... שאלת בונוס: הרגע טחנתי גלידה (כי לא אכלתי מספיק דברים מתוקים בחג הזה.....) אז בהשראתה - איזה טעם של גלידה אתם הכי אוהבים? קודם כל,אני מכורה לגלידות...אבל אני בגמילה כי משמין:) הכי אוהבת פיסטוק,ריבת חלב, ועוגיות... והכי הכי אוהבת גלידה איטלקית:)

ady18

Well-known member
מסכמת..

שיר השבוע של מירי :חוזר בחזרה שיר לא מירי מונסון ברי סחרוף תוכנית יום בחיי דודו אהרון\ מורן אטיאס ויצא לי לשמוע השבוע המון רשת ג כול מיני תוכניות לא משהו ספציפי:) יום שלישי לראות את הילדים של בת דודה , רביעי טיול לצפון לאזור זכרון משהו שמצפה לו באולינג ולקנות מתנה השבוע היה : נחמד מאוד גלידה כמובן וניל עוגיות

ofree15

New member
מסכמת..

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): התזמורת נגנה, אתה אף פעם, טיול לילי, סודות שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): אחרי הכל את שיר, שיר לאסף, סוף הרגש תמונת/פליקס השבוע: אין תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: סרט- 50 דייטים ראשונים.. אמא שלי החליטה שאנחנו לא מבלות מספיק יחד, אז ראינו את הסרט.. היה נחמד
ציטוט/י השבוע: "מההההה?!" איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אתמול! הייתי בים
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: לא היה.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אילתת
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: רגוע שאלת בונוס: הרגע טחנתי גלידה (כי לא אכלתי מספיק דברים מתוקים בחג הזה.....) אז בהשראתה - איזה טעם של גלידה אתם הכי אוהבים? פיסטוק

yafit1305

New member
הסיכומיישן שלי

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):הוכחה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):עידן יניב - לא מוותר וקרן פלס - שיר לאסף תמונת/פליקס השבוע:האחיינים המדהימים שלי ! תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:אני קוראת את הספר "להתחתן" של אליזבט גילברט השבוע העלתי בלוג אוכל מצולם נוסף - אתם מוזמנים להיכנס http://www.bashevkin.co.il/141728/קאדה---מאפה-שמרים-במילוי-גבינה-וחצילים-קלויים-1 משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:שבוע עמוס האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-לא סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מעולה

veredmp

New member
עונה (ממש) חלקית

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): ילדה שהתבגרה, בנות, אף אחת
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): שמעתי עכשיו את Love is All Around של Wet Wet Wet בגלגל"צ וזה הזכיר לי נשכחות
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ראיתי אתמול את פרק הסיום הכפול של Grey's Anatomy. אם הייתי בשוק אחרי פרק הסיום של Private Practice, השוק שלי אחרי אתמול הוכפל ושולש. אני לא בטוחה אם שונדה ריימס היא גאון או מאזוכיסטית. בטח שילוב של השניים....
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: חלבי
שאלת בונוס: הרגע טחנתי גלידה (כי לא אכלתי מספיק דברים מתוקים בחג הזה.....) אז בהשראתה - איזה טעם של גלידה אתם הכי אוהבים? אני אוהבת מלא, קשה לי לבחור.... וניל-עוגיות/וניל-פצפוצים, אגוזים, תות, פרג, שוקולד, רום-צימוקים והרשימה רק ממשיכה וממשיכה
שיהיה לכולם המשך סופ"ש מהמם!

veredmp

New member
*** סאדיסטית, לא מאזוכיסטית

הבדל קטן אך משמעותי

אחרי שסיימתי לנקות את הבית ולהכין אוכל

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):ככה זה , הוכחה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):te amo- ריאנה, מתכוננת לסוף החודש תמונת/פליקס השבוע:... תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:עספור( איזה פרק אחרון), התחנה השלישית, לא יודעת למה אבל ראיתי יום בחיי אורית פוקס- מזעזע,
top model ציטוט/י השבוע:אני עקרת בית מופלאה... איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:אתמול שופינג בשוק אקסוסוריז, טיול לקיסריה עם צוות העובדים של בית ספר משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:אימא של תלמיד שלי מהכיתה נפטרה באופן פתאומי ביום ראשון..כמה שזה קשה עבור כולם זה קשה פי 1000 יותר שהילד לא מבין...שובר את הלב...רואים עליו שהוא אבוד והדבר היחיד שבא לי לעשות זה רק לחבק אותו חיבוק דוב ולא לעזוב...כי זה לא מגיע לו.... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:מדידה שנייה לשמלה ונוסעת למצדה במוצ"ש הבא לראות את נבוקו - חזרה גנרלית....מקווה שאצליח להגיע לעצרת בת"א של ילדי עובדי זרים.... האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- השבוע הייתה רק במחשבות... א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:הפכפך.... שאלת בונוס: הרגע טחנתי גלידה (כי לא אכלתי מספיק דברים מתוקים בחג הזה.....) אז בהשראתה - איזה טעם של גלידה אתם הכי אוהבים?וניל

למעלה