שאלת קיץ

אתי@

New member
../images/Emo135.gif שאלת קיץ ../images/Emo135.gif

איזה גלידה אתם הכי אוהבים
אני משוגעת על האגן דאז - עוגת גבינה ותות טרמיסו וניל עוגיות ובעצם מה לא
אבל בגלל שהגלידה נורא יקרה (28.90 בסופר ליד הבית), אז אנחנו "מתפשרים"
על בן&ג´ריס (שעולה "רק" 20.90) בטעמים וניל עם בצק עוגיות שוקולדצ´יפס וניל עוגיות קרמל ופאדג´ שוקולד ועוד טעמים מדהימים אחרים... בכל אופן אתמול היינו בחצי חינם ומוכרים שם האגן דאז ב-19.90 שזה מחיר זול יחסית לסופרים ליד הבית (בטח לא כמו הגלידות הישראליות) אז מילאנו את המקרר

תוכי

New member
אני אוהבת ../images/Emo135.gif

בטעמים: מוקה, שוקולד צ´יפס, וניל עוגיות, ריבת חלב, צימוקים, פנהקוטה, מלבי ועוד המון רבים וטובים. האמת שהמון זמן לא אכלתי גלידה טובה בגלל הדיאטה, וכשאנחנו כבר קונים אנחנו נוסעים לאנדריי ביפו קונים קילו מכל הדברים הטובים. לוקחים כמה גביעים נוסעים הביתה ונהנים.

fila

New member
................................|גל

אני הכי אוהבת קוקוס! אבל יש עוד כל מיני טעמים פקאן ריבת חלב פיסטוק ועוגת גבינה... והוא ?
כל גלידה הוא יטרוף! זאת המחלה שלו! חולה גלידות והפריזר תמיד מצויד בהן.... מאוד אוהבים את האגן דאז ולה קרמריה(במיוחד ריבת חלב עם אגוזים).

ayush

New member
אני חושבת ש ../images/Emo135.gif זה המאכל האהוב

עליי ! כל הסוגים וכל הטעמים.. יצאה עכשיו גלידה חדשה (אני חושבת) של לה-קרמריה בטעם קוקוס עם סירופ שוקולד.... יאמי !
לצערי כעת אני מסתפקת בגלידות דיאט...

אתי@

New member
../images/Emo135.gif זה המאכל האהוב ביותר גם עלי

(בנוסף ל
)

יאמי יאמי......./images/Emo3.gif

אני מתה על טילון עוגיות שוקולד, וניל, אני אוהבת קסטות , עם ביסקוויט קשה, וטעמים של בננה, תות, אננס, וניל ועוד המוןןןןן

סרינה

New member
פעם, כשהייתי אוכלת גלידות סדרתית...

נורא אהבתי את השוקולד הבלגי של האגן-דאז ואת "ניו יורק סופר" (נדמה לי שככה הוא נקרא) של בן&ג´רי´ז (שגם הוא, כמובן, מבוסס על שוקולד). בכלל, שוקולד וקפה הם הטעמים המועדפים עליי - אני לא כ"כ אוהבת גלידות וניל, ובטעמי הפירות אני מעדיפה סורבה ולא גלידת שמנת (למשל, האשכוליות וקמפארי של ד"ר לק... ממממ...). כאלרגית ותיקה יחסית לחלב, אני נורא שמחה שנושא הסורבטים התפתח בארץ בשנים האחרונות - אני עדיין זוכרת בנוסטלגיה את התות-לימון מהמקרר של סבא וסבתא, אבל נחמד שיש מבחר.

rinutza

New member
בן & ג´ריז והאג & דאג - גלידות

מדהימות: וניל עם עוגיות, צ´אנקי מנקי, ניו-יורק סופר, פרלינים וכו´. לפעמים גם הגלידות של פעם ממש טעימות לי: פיסטוק, פונץ´ בננה, וניל פצפוצים... אני כבר שנים מחפשת גלידת וניל אמיתית - כזו עם נקודות הוניל השחורות (כמו שיש ב´ג´ירף´ בקינוחים שלהם ולא מוצאת. מישהי נתקלה בגלידה כזו שאפשר לקנות?

אתי@

New member
מצטרפת לשאלה

כשהיה בארץ "הארד רוק קפה" היה להם מילקשייק אגדי מוניל כזה. המילקשייק הכי טוב בעולם

יעלי2

New member
אתי@ אני מסכימה איתך במליון %%%%

אני חובבת שוקולד מושבעת. כמה שיותר איכותי, מרוכז = יותר טעים לי. אבל כשהארד רוק קפה היו קיימים, הייתי נוסעת במיוחד לדיזינגוף סנטר כדי להתענג על המילקשייק וניל שהם הגישו. הוא היה כל כך טעים כי הם גרדו פנימה מקלות וניל (פעם כשלא ידעתי מה זה, שאלתי אותם למה יש נקודות שחורות בוניל)!!! זה ממש היה מילקשייק סמיך סמיך (כמו שצריך להכין ובארץ נוטים לעשות שוקו במקום) והכי טעים שיש

אתי@

New member
כנ"ל ../images/Emo70.gif

וחוץ מזה, אנחנו הבטחנו לעצמינו שלכל מקום בעולם שנגיע ויהיה בו סניף של הארד רוק - אנחנו שם, שותים מילקשייק וניל (למרות שגם השייק תות שלהם מדהים) ואוכלים טבעות בצל

סרינה

New member
אני, מכורה לשוקולד שכמוני,

דווקא השתגעתי על המילק-שייק בראוניז שלהם (המדהים למדי בפני עצמו).

Ronnie*

New member
בצק עוגיות! ../images/Emo135.gif

ובאופן כללי האגן דאז ובן אנד ג´ריס... טוב, די, גם בעבודה שלי דיברו היום על גלידות... היום אני הולכת לאכול גלידה, ויהי מה! (ושמישהו ינסה לעצור אותי, כמו שאומרים
)

shelycat

New member
בראוניז של בן & ג`ריס

אנחנו שייכים למעריצים הנאמנים של בן & ג`ריס, מעבר לזה סבתא של עמית קונה לי תמיד קרמיסימו שוקולד עם פיצפוצים, וחוץ מזה אוהבים את הגלידות של גלידה באר שבע בעיקר שוקולד וקוקוס (עמית אוהב גם ריבת חלב). בכל מקרה אני פריקית של שוקולד כך שזה הטעם החביב עלי.

תמרה*

New member
עברתי רק לרגע לספר ש...

ירון סיפר לי בבוקר שהוא קנה לי הפתעה, ושאגיע הביתה שאפתח את המקרר. במקרר לא היה כלום, אבל במק]יא מצאתי גלידה של האגן דאז, ועוד אחת, ועוד אחת, ועוד, ועוד... המשוגע הפתיע אותי וקנה לי 5 חבילות...

אופה3

New member
אני מתה על גלידות אריה, ופינגווין

אני מתה על גלידות אריה בחוף השרון בהרצליה, במיוחד על טעמים, פסק זמן, מקופלת, וניל עוגיות, שוקולד פיצפוצים, אגוזי פקאן, עם שוקולד, חבל"ז. ובפנגווין בכפר סבא, מתה על העוגיות, פיצפוצים, דודבן, פיסטוק, בכלל אני חולת גלידות. גם פרוזן יוגורוט מקופלת עם אגוזי פקאן אני מתה על גלידות, אם יש מישהו שחולה יותר ממני מוזמן להצביע, אני פשוט מכורה לגלידות, על כך יעידו כל חבריי. האופה

Aאלינור

New member
גלידת אלדו המעולה

אהובה עלי במיוחד ועוד יותר במיוחד הטעמים טירמיסו, פנה קוטה ומנטה עם שוקולד. אויש איזה חשק עשיתם לי עם השרשור הזה! ובנוסף האגן דאז תות שדה, שוקולד פאדג´ ועוגת גבינה ותות

jess ועוד

New member
בדרך אלי עכשיו ....אלדו....

ביקשתי פינוק אחרון של הריון קופסת קילו של אלדו בכל טעם אפשרי עכשיו אישי בדרך לפה עם קופסא כזו לרגל החגיגה....

למעלה