שבוע ראשון של תחילת הלימודים....

../images/Emo135.gif../images/Emo180.gifשבוע ראשון של תחילת הלימודים....

שבוע ראשון של חודש ספטמבר|קוביה| שבוע ראשון של חודש אלול
איך עבר לכם השבוע הזה? יו...אני כל כך שמחה שמחר כבר יום שישי
אצלי....
מלבד פתיחת שנת הלימודים לילדים והתחלה של שיגרה מסויימת....אני חזרתי לצייר!!! אחרי הפסקה של 3 שנים (!!!) חזרתי לסטודיו לריח הטרפנטין לגעת בצבעים להביט עמוק לתוך הקומפוזיציה ולהתחיל לצייר אותה שלב אחרי שלב.... זה באמת מילא אותי בהמון אנרגיות
אז מה איתכם? איך אתם מסכמים את השבוע?

mbar30

New member
לחץ אטומי

כמוך אני כל כך שמחה ששמחר יום שישי לקנות ספרים ודברים שחסרים לגדול לברך על שמצאתי סופסופ לאחר 3 ימי לימודים גן לילד מספר 2 לברך שהתאומים לא צועקים עד לב שמיים בבכי כשאני הולכת בבוקר מהגן הם רק מיללים קלות לברך על האוטו טרנטה שיש לי ב"ה לחזור לעבוד עד 15:40 ואז התחיל את המירוץ (תודה על האתנחתא) יפי שחזרת לצייר - אם זה כל כך ממלא אותך למה חדלת? שיהיה לנו סופש טוב

../images/Emo24.gifמאחלת לך שהשבוע הבא יהיה קל ונעים יותר

זה עושה עצוב בלב להשאיר ילד בוכה בגן גם אם זה בכי שלי חצי דקה....
שיהיו בריאים!!! הפסקתי לצייר, כי הרגשתי פתאום תקועה בציור לא התחברתי לנושאים שהמורה העלתה וגם.... באותה תקופה שרתי בחבורת זמר והיה לי חשוב ללמוד פיתוח קול אז הפסקתי עם ציור ולמדתי פיתוח קול במשך שנה ואז... ילדתי את מיקה ועכשיו כשהיא סוף סוף משחררת אותי
אני יכולה להעניק לעצמי. והכי הרבה התגעגעתי לציור. בבית לא היו לי תנאים לצייר
סופשבוע מהנה המיוחד!!!

kikona126

New member
היה לי שבוע מעייף

אתמול הגעתי מהעבודה עייפה. אבל הקשבתי לגוף שלי ולקחתי יום חופש היום, והערנות חזרה! היה לי שבוע טוב, וגם לא.. תלוי עם מי ... הבוסית עצבנה אותי, ואת האמת היא עצבנה את כל המשרד... ככה שלא יחסתי לזה חשיבות, פשוט החלטתי להתרחק לבינתיים... אבל הסמנכ"לית הציעה לי להשאר עם קביעות במקום העבודה. (הסכמתי, אין הרבה מקומות כיום שמציעים קביעות עם כל מה שזה כולל, ועוד לסטודנטים, ואני אוהבת את המקום עבודה) זה באמת היה שבוע של התחלה חדשה ושל סגירה של דברים. כניראה שלא סתם חוגגים את ראש השנה בחודש זה (או שאני טועה?) טליה, תוכלי לצייר לי ראש לסוס שלי?
יש לי סוס (או יותר נכון) חד קרן בלי פנים
אני חושבת שתחום הציור זה לא בשבילי... אולי כדאי שאני אחפש לעצמי תחום יצירה אחר.... או שאני אמשיך עם הכתיבה....

../images/Emo23.gifשיהיה לך שבוע קל ומהנה יותר בשבוע הבא!!

מזל טוב להצעת הקביעות!!!
ראש השנה... נחגג בחודש הבא... א' בתשרי
אבל חודש זה הוא חדש הסליחות וחשבון הנפש והתעמקות במה שהיה ומה אנו רוצים שיהיה...
זה הזמן למחשבות חיוביות, לבריאת עתיד טוב יותר!!! גם לי תקופה זו היא כמו חשבון נפש-שהתחיל עוד בחודש שעבר- מה להסיר מעליי כדי להתפנות לדברים טובים יותר!!
מאמי איך אצייר לך סוס?.. האמת, יש לי ציור של 2 סוסים, אולי אצליח להעלות אותם כאן (כמובן בעזרתו באדיבה של אוהד....הילדים האלה אלופים בכל מה שקשור במחשבים...) כתיבה זה אחלה תחום
אולי על הדרך תגלי תחומים אחרים שאת טובה בהם
סופשבוע כייפי!!

kikona126

New member
../images/Emo6.gif

אז את בעצם אומרת לי לעזוב את הציור...
רומזת בצורה יפה ....חחחחח זה בסדר אני באמת לא יודעת לצייר, ועד עכשיו הלך לי טוב עם הכתיבה... כתבתי לאחרונה קטע חדש, שהוא חלק מפרק, משהו מעניין, אם יש לך זמן לקרוא תגידי (אני מחפשת ביקורות)

kikona126

New member
ותודה ../images/Emo13.gif

זה לא שהשבוע היה כל כך קשה, בהסתכלות לאחור זה ניראה כאילו וסתם התעייפתי

למעלה