היום בתפוז ../images/Emo43.gif ../images/Emo39.gif

הערב ב-18:00 מגיעה הסופרת והמתרגמת ורד טוכטרמן לפורום מדע בדיוני על מנת לענות לשאלותיכם. הכינו שאלותיכם מראש.
תמר גרנות, שכתבה שני ספרים בנושא אובדן, תתארח הערב ב-19:00 בפורום שכול ואובדן ותענה לשאלותיכם. הכניסו כבר עכשיו שאלתכם בפורום.
התאומות אולסן חוגגות היום יום הולדת 18
ופורום המעריצים מאפשר לכם לזכות ב-DVD של הסרט החדש שלהן. פרטים נוספים.

brunu

New member
../images/Emo86.gifיורו 2004../images/Emo86.gif

מי מה מו? תגידו כל מה שבא לכם בנושא. אני בעד צרפת...היה מדהים הניצחון אתמול

לאה14

New member
אני לא אכפת לי בסה"כ כי ישראל

לא משתתפת אבל ככה לא מזיז לי, סתם שאלה סליחה על הבורות, אבל ברזיל מה איתה? (כי אני מתה על הקבוצה)

perrinat

New member
לי ממש לא מזיז../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

לא אוהבת כדורגל...

לאה14

New member
וואלה גם אני התבלבלתי

ונכון המשחק של צרפת ואנגליה אז אנגליה הפסידה אז היא לא ממשיכה נכון?

brunu

New member
ממשיכה

זה עדיין שלב הבתים בכל בית 4 קבוצות שישחקו אחד מול השני וכמור מנצח 3 נקודות תיקו 1 והפסד 0...2 הקבוצות שיצברו הכי הרבה יעלו לשמינית הגמר

f e r n a n d a

New member
אנגליה יצאה כבר

כי היא הפסידה במשחק הראשון וגם פורטוגל יצאה.... אני השנה בעד איטליה

../images/Emo63.gif לפתוח ספרים!!! - היום בתפוז

הערב ב-20:00 תתארח הסופרת שפרה הורן בפורום ספרים וספרות ותענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום.
באותה שעה, בפורום חד הוריות מבחירה תתארח ד"ר רות וייסנברג, מנהלת המעבדה בבנק הזרע של תל השומר.
ביום חמישי תתקיים בחינת הבגרות בביולוגיה. החל מהיום ועד יום רביעי, בפורום ביולוגיה נותנים PUSH אחרון: צ'אטים עם מורים, מבחני הדמייה וכל מה שיעזור לכם להרגיש יותר מוכנים.

זהבי עצבני על הבוקר... ../images/Emo43.gif../images/Emo43.gif

היום ב-9:30 תוכלו לפגוש Live ב-blogtv את נתן זהבי, כוכב "רדיו ללא הפסקה", שיענה לשאלותיכם Live מתחנת הרדיו, ויספר לכם מה צריך לעשות כדי להיות שדרן טוב.
במסגרת חגיגות הספר העברי, הערב ב-19:00 נארח את העיתונאי והסופר בוקי נאה ב-blogtv. ניתן להשאיר לו שאלות החל מעכשיו- בפורום אקטואליה.
להקת "שוטי הנבואה" תגיע היום ב-20:00 לפורום המעריצים ול-blogtv על מנת לענות לשאלותיכם. השאירו שאלות כבר עכשיו בפורום.
המשוררת חווה פנחס כהן תגיע היום ב-20:00 לפורום שירה ופרוזה. ניתן להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום.
ו... היום ב-17:00 תוכלו לצפות בשידור חוזר באירוח של טלי שרון מ"מיכאלה". האירוח ישודר בפורום וב-blogtv צפייה נעימה!

צפוף היום בתפוז: ../images/Emo43.gif

היום ב-18:00 תוכלו לראות את הרכב המטאל Orphaned Land במופע אקוסטי Live ומיוחד לפורום מטאל ו-blogtv
ב-19:00 - שידור חוזר של האירוח עם גיא גודס שערכנו בשבוע שעבר בפורום כדורסל.
הסופרת שפרה הורן מגיעה לפורום ספרים וספרות הערב ב-20:00 ותענה לשאלותיכם. שרשרו שאלות כבר עכשיו בפורום.
מהרטה ברוך, הלא היא מלייקה מהטלנובלה "מיכאלה", תענה לשאלותיכם Live ב-blogtv ב-21:00
את שידורינו תחתום הערב איריס קול, כוכבת רדיו 103FM שתענה לשאלותייכם ותייעץ ב-blogtv- בשעה 22:00 היו עימנו! צפייה נעימה!!

למעלה