אתם

Fairy of Rock

New member
../images/Emo136.gifאתם../images/Emo70.gif

אז סתם שתראו איפה אתם עומדים:) 1-10 michelle2113 just Kaya Dr koko נועה המגניבה «Pink Girl» cockta בלה בלה 1234 א ו ר א ל ו ש 13 X Miss Murder X מילקי ספירלה IndieCindy Incubus Creep DMB12 11-40 L D N לותיין טינוביאל O0NoNi0O 1aDi1 Shir Girl XD MayLuvsDoug sweet shir 41-70 יערונת מ Adi dolf mikeys barking purple floyd
תקשיבו, אני באמת מנסה שהפורום הזה יהיה פעיל, באמת, אני כבר לא יודעת מה לעשות לכם, באמת
אני יודעת שאין על מה לדבר, כי הסידרה לא משודרת ואין שידורים חוזרים, אבל באמת תשתדלו. ח"ח לכל מי שפותח פינות ופעיל בפורום, כל הכבוד

אימאלה אני חופרת../images/Emo2.gif

בקטנה נו במילא אין לי חיים.. שביתה יו נואו

mikeys barking

New member
מגניב D:

אני מקום שני ^^ זה הופך אותי למשועממת, הא? ;; דרך אגב, אפשר אולי שמישהו פה (*מישהי, הבנים ברחו) תעצב תמונה של חברי סקינס+מספר הפורום ונפרסם את זה בפורומים בתפוז. אם אף אחת פה לא יודעת לעצב נוכל לפנות עם זה לפורום ריטוש בפוטושופ בתפוז, בטוחה שישמחו לעזור לנו :)

Fairy of Rock

New member
../images/Emo136.gifאני אעשה משהו../images/Emo13.gif

תביאי תמונה שאת חושבת שיפה:)

Adi dolf

New member
../images/Emo210.gif~נדחפת~תשתמשי בזאת.

או בתמונה החרושה הזאת שהם אחד על השני וכל זה.

Adi dolf

New member
../images/Emo210.gifכן! בדיוק זאת ../images/Emo6.gif

מה שבא לכם
..בתמונה הזאת יותר רואים את כולם אבל לדעתי השניה בכ"ז יותר יפה. זאת הודעה פרידה. אני חוזרת,זאת הודעת פרידה. סתם לא. אני יוצאת לסמינריון לחמישי-שישי-שבת ואני חייבת לזוז לישון עוד מעט..מישהי כבר תחליף אותי בפינת "ה-תמונה" ואם לא אני אעשה את זה ביום ראשון [אם אני לא אהיה עסוקה קצת בדברים כמו..אההההההממ..שינה.]

1aDi1

New member
תהני לך../images/Emo13.gif

ובקשר לפינה אז מתי צריך לפתוח את זה? ומה צריך לעשות שם.. רק להגיד שצריך להשים תמונה של אחד מסקינס?

Adi dolf

New member
../images/Emo13.gifתודה!

חזרתי אתמול. היה פשוט אדייייר
! באמת תודה שהחלפתם!!
סתם נו. סולחת. אני אפתח עכשיו

למעלה