דיון

Fairy of Rock

New member
../images/Emo136.gifדיון../images/Emo88.gif

סורי, לא היה לי אינטרנט ;;
השביתה
. למרות שאומרים שהיא עומדת להיגמר [בפעם המיליון
], מה אתם אומרים? הם צודקים? טועים? האם שביתה היא הדרך הטובה ביותר לתוצאות?

MayLuvsDoug

New member
לדעתי

הם צודקים ואין מה לעשות זה לא יעבוד בשום דרך אחרת חבל שאנחנו נדפקים מזה בטירוף

purple floyd

New member
../images/Emo45.gif|ולא|

מה את מעדיפה, שהשנה ילמד אותך לבגרות מורה סנילי? או שיתחילו ללמוד הוראה אנשים צעירים?

sweet shir

New member
אני יודעת שהמורים שלי כולם טובים אחד אחד, חוץ

ממורה סנילי אחד לערבית. אבל זה כי אני בכלל לא נותנת לו ניסיון כי אני בכלל רוצה לבקש פטור. X:

purple floyd

New member
אבל זה לא רק זה,

אנשים צעירים לא לומדים ההוראה, אין מורים חדשים! אם לך יש מורים מעולים שיהיה לך בכיף, ובכלל הם מקבלים משכורת על השעות שהם בכיתה, ולא מחשיבים את השעות שהם יושבים בבית בודקים מבחנים/בחנים/מבדקים, יושבים עם התלמידים שעושים בע"פ, את ההאסיפות הורים/מורים ושלא נדבר על הטלפונים. אמא שלי מורה אז אני דיי יודעת מה המורה עושה בזמנו המעט החופשי. יצא חפירה, ניחא

sweet shir

New member
אני יודעת שהם לא פיירים למורים, אבל אני לא

מבינה למה כתבת
ל..מיי(?). כל מה שהיא כתבה זה שאנחנו לא לומדים כבר חודש וחצי ושזה ידפוק אותנו. ^^

purple floyd

New member
כי אני לא חושבת שזה ידפוק אותנו..

אני חושבת שזה רק יכול לעזור. ובשנים קודמות שהיתה שביתה הורידו מלא חומר מהבגרות, ולא נראה לי שהם יכולים לבטל את החופש אז אני לא מבינה איפה מה שדופק אותנו? הדבר היחדי שדופק אותנו זה שלא עשו את זה כבר קודם, אבל עדיין זאת רק דעתי P:

sweet shir

New member
אם את חושבת שחודשיים של אי למידה לא דופק

אותנו... אז... אין לי מה להגיב יותר בנושא. ^^

mikeys barking

New member
הו, וול >:

אני זוכרת שבערך שבועיים לפני היומולדת שלי (שהיה לפני 6 ימים) חשבתי על השביתה ואמרתי לעצמי שאין סיכוי שבעולם שהשביתה תימשך עד אז. הייתי 100% משוכנעת. עכשיו אני כבר לא עוקבת, כבר לא אכפת לי. כשזה ייגמר אני אשמח (כי לא בא לי שיבטלו לנו מהחופש הגדול והבגרויות יידחו. יש לי טיסה לארה"ב, הלווו
) למרות שביינתים זה לא נראה לי קרוב לסיום. מתוך כותרת בוואלה "השביתה בתיכונים: אין התקדמות בשיחות"

O0NoNi0O

New member
אני כבר לא יודעת

מצב אחד המורים לומדים פעם בשבע שנים בחינם, יש להן המון חופשים והתנאים שלהם לא כול כך גרועים בהתחשב בעובדה שמחצית מהם פוסטמות. לי הייתה מורה לפני שנתיים שדיברה על עצמה בגוף שלישי, הרבה שכל לא היה לה, זאת מורה? והיא בכול זאת קיבלה את כול ההטבות והכול.. מצד שני ברגע שיעלו להם משכורות כך גם המקצוע ישתפר...
חבל שתלמידים ביב' נפגעים מזה..

למעלה