הכסא החשמלי סבב 4

אושRתי

New member
../images/Emo136.gifהכסא החשמלי סבב 4../images/Emo70.gif

עד עכשיו השתתפו: יולקה פולקה 88, עדיב4, טינקר12 הבאה בתור היא: green eyed brunett צאו לדרך

BRANGELINA

New member
היי=]

אז מניש? מה קורה? שחקנית אהובה? נכון שקרן פלס כוסית(חח)? מה את אוהבת לעשות בשעות הפנאי שלך? זהו
(אני לא אחפור יותר מדי ....
)

היי

תחמת רדיו? ערוץ בטלויזיה? זמר זמרת כמה הופעות היית? של מי? רואה בובות? המקום? מיכאלה?

חזרתי פעם שניה ../images/Emo13.gif

תחנת רדיו? כל תחנה שמשמיעה באותו רגע מוזיקה טובה
ערוץ בטלויזיה? אנימאל פלאנט, יס סטארס 1-2-3 ויס דוקו זמר זמרת מומי לוי\ קוומאי והחלבות כמה הופעות היית?בכל החיים? לא הרבה של מי? המורדים (מה? הייתי בת 12!) רואה בובות? לא, יש לי יס המקום? עד האמצע, ואז נרדמת ( סליחה יעל! ) מיכאלה? מה זה?

חזרתי! ../images/Emo13.gif

אז מניש? הכל טוב, המחשב שלי חזר לחיים מה קורה? אמממם... תגדירי מה קורה. מה קורה כרגע כרגע או בכללי? שחקנית אהובה? כרגע עדיין אין- אולי בעתיד תהיה נכון שקרן פלס כוסית(חח)? אני מודה שיש בה מן הכוסיות, כן מה את אוהבת לעשות בשעות הפנאי שלך? לשחק במחשב זהו
(אני לא אחפור יותר מדי ....
)

ואי אני מתאפקת לא לענות במקומה..

כי מה לעשות כשכל יום יש לנו שיחות עד 2 או 3 לפנות בוקר יש מעט מאד דברים שאני לא יודעת על דפי.. ומה שהבטחתי למסור בשמה האינטרנט שלה נדפק אז היא מקווה שהיא תענה לכם היום. ועכשיו גם אני אשאל אותך שאלות מואההה

תיקון

כדי שלא תחשבו שאני פקאצה זה לא היה אמור להיות מואאה של נשיקה אלא מועהה כלומר צחוק מרושע

עדיב4

New member
שלום../images/Emo13.gif

מה נשמע? איך קוראים לך? מה עשית היום? ואתמול? ומחר? מה את עושה בחנוכה? בת כמה את? מאיפה? מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? שובתת? מרוצה מזה? הופעת פעם בטלוויזיה? מתי? איפה? נהנת? אוהבת לישון? הרבה? מה הכי הרבה זמן שישנת? זהו
אני לא אציק לך יותר, מקווה שנהינת!
חג שמח!

אהלן וסאהלן ../images/Emo13.gif

מה נשמע? הכל טוב, חן חן
איך קוראים לך? דפי הדס דטנר (הדס זה לא שם שני ) מה עשית היום? סיור ביולוגי עם כיתת המגמה בחוף הים. היה מזוויע ואתמול? קורס ציור מהנה ומחר? בית ספר ובייביסיטר מה את עושה בחנוכה? מציירת, נפגשת עם יעל (אני מודיעה מראש!) ומטגנת סופגניות טבעוניות מהממות (תחזיקו אצבעות שיצא טעים) בת כמה את? 17 וארבעה חודשים מאיפה? תל אביב סיטי מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? לצייר, לקרוא, לגלוש באינטרנט וללטף את ארבעת החתולים שלי שובתת? חלקית- כל המורים שלי בהסתדרות חוץ משלושה מרוצה מזה? מזה שהם בהסתדרות? מאוד. אני לא רוצה לפספס את השנה האחרונה של התיכון על שביתה הופעת פעם בטלוויזיה? הייתי קהל בתוכנית של שליין, ויש שם צילום כזה מהאוויר בהתחלה
מתי? לפני שלושה שבועות איפה? בתוכית של ליאור שליין נהנת? מאוד! אוהבת לישון? מאוד!! הרבה? המון
מה הכי הרבה זמן שישנת? 17 שעות בשיא
זהו אני לא אציק לך יותר (למה להציק? דווקא היה נחמד), מקווה שנהינת! חג שמח! חג שמח גם לך!!

שלום לך:

היי דפי מה קורה? איך קוראים לך? כמה אחיות יש לך? את בשביתה/חצי שביתה/לא שובתת? אכלת בפאלפל האורגני שלנו? את יודעת שלאכול סופגניות בילעדייך זה לא כייף? לאיגור כבר יש אח גדול בצעים פחות ציוניים? איך זה לצייר את גורי אלפי עירום? או שהלבשת אותו בבגדים משנות השמונים? מה שלום המורה הצרפתי והפסיכופת שלך? איך מרעילים דוורים? מנה חמה זה טעים מבושל או לא? אממ זהו נראה לי מיציתי ואני הולכת לישון כדי שנוכל לדבר מחר ממש מלא זמן כמו כל יום. יעל

../images/Emo9.gif

היי דפי מה קורה? הכל טוב!
איך קוראים לך? דפי הדס דטנר כמה אחיות יש לך? שתיים- אחת גדולה ומעצבנת ואחת קטנה ומעצבנת את בשביתה/חצי שביתה/לא שובתת? עכשיו אני בחופש חנוכה, ואחרי זה כבר אין שביתה הרי
אכלת בפאלפל האורגני שלנו? כן, והיה טעים
את יודעת שלאכול סופגניות בילעדייך זה לא כייף? באמת?? אבל איך? זאת סופגניה... סופגניה זה תמיד כיף... לא נורא, יום שלישי הבא אנחנו נזלול עוד מלא סופגניות, ונפלרטט עם קיבוצניקים
לאיגור כבר יש אח גדול בצעים פחות ציוניים? יש, אבל הוא יצא מזעזע
איך זה לצייר את גורי אלפי עירום? מעולה! עוד שלושה שבועות אני אנסה את זה או
שהלבשת אותו בבגדים משנות השמונים? השתגעת?? להלביש אותו?? למה??
מה שלום המורה הצרפתי והפסיכופת שלך? צרפתי ופסיכופט כרגיל. אתמול הוא הראה לנו שקפיות עם אומנות מודרנית. מי ידע שאנשים יכולים להיות כל כך מופרעים? איך מרעילים דוורים? בקלות! מכניסים להם ציאניד לחמאת הבוטנים
מנה חמה זה טעים מבושל או לא?|סשדג| מנה חמה זה טעים בכל מצב
אבל כשזה לא מבושל זה כמו ביסלי!
אממ זהו נראה לי מיציתי ואני הולכת לישון כדי שנוכל לדבר מחר ממש מלא זמן כמו כל יום. יעל לילה טוב!

למעלה