../images/Emo136.gifנקודות אור וגאווה../images/Emo211.gif
אפילו שעוד לא נכנסה שבת ועוד לא התקלחתי ויש עוד דברים לעשות.
גרירה של האוטו
נכנסתי למונית והנהג שואל אותי לאן, אז אמרתי לחניון גרירה ברידינג, והוא כזה, "אוי אוי אוי, גררו לך את האוטו?"
היה מצחיק. וגם הפגנתי תושיה שלא חשבתי שאני אפגין בסיטאציות כאלה. זה טוב.
גלידה בוניליה
הם כה מעולים. הם שואלים אותך אם אתה רוצה את הכדורים אחד ליד השני, או אחד מעל השני, ואם מעל השני אז באיזה סדר!!! זה מגניב!! וטעים. גלידה מעולה.
פיקניק גבינות עם דידי!! כה טעים. ומושלם. עם כלים של פיקניק וסל פיקניק ושמיכה ומיץ תפוזים ומלא, מלא גבינות. מלא. כלכך טעימות. גבינות זה טעים. ודידי, כמובן, שהיא נקודה בפני עצמה.
הזמנתי קורא כרטיסים וכרטיס זכרון ומצלמה חדשה!!! בינתיים רק כרטיס הזכרון הגיע, אבל זה כה מגניב. לא לחשבון הבנק שלי, אבל לי, אינ מקווה שהכל יהיה בסדר עם זה.
שיעור ציור, סיימתי את השניים שעבדתי עליהם ואני אפילו מרוצה. הרבה צבע. וזה משחרר וכיף.
פקק מטורף בשלישי בבוקר (כמעט שעתיים). הקשבתי מלא למוזיקה. זה עשה עצוב אבל טוב כזה.
מלא האנטומיה, שעשה לי לבכות ולצחוק בו זמנית.
אנשים, שיחות, סמסים, ציורי מסנג'ר, ציורי פיינט, ארוחות צהריים, הפסקות קפה, סחלב ולאטה מקיאטו ונהיגה וארגון ערב צוות וציטוטים חותכים ולא יודעת מה. דברים קטנים כאלה, כמו סמסים של שעות או שיש גשם בחוץ.
מיילים מאח שלי.
סרט עם ידיד שלי, וללכת לאיבוד במסדרונות של יס פלאנט ולצחוק כמו מטורפים. וואי, היה מצחיק. טוב, שתהיה לנו שבת שלום, סופ"ש רגוע ושקט וגשום.
ולהרגיש טוב!
אפילו שעוד לא נכנסה שבת ועוד לא התקלחתי ויש עוד דברים לעשות.