סופשבוע רגועD:

Fairy of Rock

New member
../images/Emo136.gifסופשבוע רגועD:

שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: קליפ השבוע: סדרת השבוע / סרט השבוע: משהו טוב שקרה: משהו רע שקרה: תיכנונים לשישבת: תמונת השבוע: שאלה המתחלפת: יש לכם בעיה שהתמונה שהעלתם [במידה והעלתם] תהייה באלבומים של הפורום?
אני בקושי בבית, לכן לא רואים אותי פה כלכך,

הולי שיט, אני

טכנאית מחשבים מוסמכת|: [תגידו מזל"ט וכזה] שיר השבוע: You're gonna lose that girl של הביטלס והלחנים מהסרטים של שודדי הקאריביים... הם ממש מגניבים! להקת השבוע: הביטלס אלבום השבוע: לא היה לי זמן להרבה מוזיקה השבוע
קליפ השבוע: חן מנגן
אבל אין לי כוח למצוא אותו עכשיו.
סדרת השבוע / סרט השבוע: אמ... Help יצא בDVD, אז זה מגניב^^ ושודדי הקאריביים, כל השלושהDDD: וסדרה? היה פרק מעפן אש בעל טבעי, וזה מבאס><" משהו טוב שקרה: עברתי מסננת עברתי A+ תוך 3 חודשים אני מקבלת תעודת טכנאות מרתון שוה"ק עם הכיתה אחלה שבוע, קיצר^^ משהו רע שקרה: צריך ללמוד לתנ"ך?
תיכנונים לשישבת: ללמוד לתנ"ך וערבית האהא תמונת השבוע: הייתי מעלה תמונות מהטוויסטר אם היו מרשים ליXP; שאלה המתחלפת: יש לכם בעיה שהתמונה שהעלתם [במידה והעלתם] תהייה באלבומים של הפורום? אמ dunno אני בקושי בבית, לכן לא רואים אותי פה כלכך, NP^___^

אניאניאני! ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: hanson- mmmbop להקת השבוע: queens of the stong age אלבום השבוע: qotsa- era voulgaris קליפ השבוע:אין סדרת השבוע / סרט השבוע: נמלטיםםםם
משהו טוב שקרה: אוכל משהו רע שקרה: אימא תיכנונים לשישבת: לא ידוע תמונת השבוע: אין שאלה המתחלפת: יש לכם בעיה שהתמונה שהעלתם [במידה והעלתם] תהייה באלבומים של הפורום?

purple floyd

New member
היה אחלה שבוע!

וזהו, אין לי כח לכתוב הכל
ואם ביום מן הימים תיהיה לי תמונה, אין לי בעיה שהיא תיהיה באלבומים
ואני בתגובה מהירה, אז אין גם תמונה

IndieCindy

New member
מותאק

שיר השבוע: Air Traffic - Shooting Star זה אפילו הצלצול שלי די זה כזה יפה:( להקת השבוע: איר טראפיק ואמממ Kasabian אלבום השבוע: חח השחור של K קליפ השבוע: X סדרת השבוע / סרט השבוע: האנטומייה של גריי משהו טוב שקרה: אמממ קבעתי שיעור נהיגה ראשון
משהו רע שקרה: לאדעת תיכנונים לשישבת: היה כבר ובזבזתי את הוויקנד בתור ראשג"דית אבל היה דווקא כיף:) תמונת השבוע: EVIL RAVE KIDS חהחה פרק 8 שאלה המתחלפת: יש לכם בעיה שהתמונה שהעלתם [במידה והעלתם] תהייה באלבומים של הפורום? לא רוצה ששלי תהיה חח

mikeys barking

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo113.gif../images/Emo136.gif../images/Emo188.gif../images/Emo187.gif

שיר השבוע: The Beatles - Golden Slumbers, Carry That Weight, The End להקת השבוע: ביטלס, הדורס אלבום השבוע: אוסף של הדורס קליפ השבוע: אין סדרת השבוע / סרט השבוע: קוראים לי סאם, סרט יפה משהו טוב שקרה: לא זכור לי משהו רע שקרה: כנ"ל תיכנונים לשישבת: סבתא, פימו תמונת השבוע: ג'וד
שאלה המתחלפת: יש לכם בעיה שהתמונה שהעלתם [במידה והעלתם] תהייה באלבומים של הפורום? מעדיפה שלא

למעלה