עדכון שבועי #1

lollapalooza

New member
../images/Emo136.gif עדכון שבועי #1 ../images/Emo136.gif

כן, כן, גם פה זה מתחיל... מעכשיו, אני מקווה שיהיה אחד בכל שבוע, שיסכם את השבוע שעבר ויעדכן לגבי דברים חדשים... אז שנתחיל
סיכום השבוע
שרשור התפקדות דצמבר נפתח ב- 1 בחודש זה. כל מי שעדיין לא התפקד- עדיין לא מאוחר.
משחק "החוליה החלשה" הגיע לסופו (המפתיע
) באלבום "By The Way". תודה גדולה לרוני, היה כיף.
לי (hopeless addiction) פתחה (טכנית, בשבוע הקודם, אבל הוא נמשך די הרבה זמן) את שרשור "5 דברים מפתיעים על חברי הפורום" שהפך לשרשור די ארוך, וגילינו שחצי פורום בערך לא יודע לרכב על אופניים...
רוני (BloodSugarCrazy) הביאה תמונות חדשות של אנתוני והחברה, בחיפוש אחרי אוצרות במקומות לא שגרתיים...
ליגת הפפרז הגיעה לבתים 25 ו- 26. בהזדמנות זו אני אתנצל על כך שעוד לא עדכנתי את הטבלאות במאמר, מחוסר זמן ומעודף עצלנות. בתקווה שהשבוע זה יקרה.
פינת הג'ון
(
) לפי "מוסיקה נטו", האלבום "Inside Of Emptiness" ייצא בארץ ב- 9.12. קצת עצוב שבינתיים כבר יצא בארה"ב האלבום החדש...
דרושים
רעיון לסקר חדש- במסרים אליי, בבקשה, למי שיש רעיון מעניין. מאמרים חדשים- ראיתי השבוע שיש פה כמה שהודיעו שיכתבו ברצון, אז קדימה, לעבודה.
פינת הצל"ש
אני יודעת שכבר נתתי לה אחד פעם, אבל אני רוצה לתת לה שוב. רוני (backstreet girl)- תודה על ההשקעה בפורום, במשחקים, בדיונים- כל הכבוד.
התנצלות
לכל מי ששלח לי הודעות במסנג'ר השבוע ולא עניתי לו. הווינדוז מסנג'ר נפתח אוטומטית, אז לפעמים אני לא שם, גם אם נראה שכן. זו לא הייתה התעלמות מכוונת. מתנצלת.
בכל עניין שקשור לפורום, בכל דבר שנראה לכם שאפשר לעשות, לשפר, להוסיף, מה שלא יהיה- אתם מוזמנים לפנות אליי במייל, במסרים או במסנג'ר. (הכתובות בכרטיס האישי שלי) שבוע טוב לכולם. הדס.

itayagmon

New member
אני אשתדל לכתוב בקרוב..

רק תסבירי לי איך אני עושה את זה... (מבחינת איפה לכתוב ואיך להעביר לך)

frikin shin

New member
איזה כייף שאני לא לבד...

"שלום. קוראים לי דניאל ואני לא יודעת לרכב על אופניים"...

למעלה