קליפים חדשים לשבוע

RIP CURL1

New member
../images/Emo136.gif קליפים חדשים לשבוע ../images/Emo136.gif

קודם כל חג שמח לכולם
4 קליפים חדשים לשבוע:
Avril Lavigne-I´m with you
Westlife-I miss you night
Nelly-Air force ones
Justin Timberlake-Cry me a rive
ועוד קליפ אחד חדש שאני לא בטוח שכולם מכירים אבל זה שיר פצצה
Milk Inc - Land of the living
דיסק השבוע הוא של קרייג דיוויד יש שירים יפים ,שבינתיים ממנו יצא סינגל אחד what´s your flava? , שבקרוב הוא מוציא עוד סינגל
Craig David-Slicker Than Your

וואי?

miss you nights כבר יצא? יש אותו באמטיוי? לא שמתי לב... מישהו, מה עם sorry seems to be the hardest word?

RIP CURL1

New member
את השיר של בלו שמתי שבוע שעבר

ועדיין אין את הקליפ של ווסטלייפ באמטיוי ,יש אותו רק באיטס בינתיים

Mandyִ

New member
הקליפ של ווסטלייף-

הראו אותו ב"מקרר" לפני רבע שעה בערך..

chicolico

New member
מה? הוא כבר הגיע ל-mtv?

אני יודע שהסינגל של sorry seems to be the hardest word אמור לצאת ב-9 לדצמבר אבל לא ידעתי שהקליפ כבר יצא.... יו, זה כזה שיר יפה, אחד המדהימים ביותר ששמעתי לאחרונה... וגם הקליפ יפה...

אמממם

הבכורה שלו הייתה בשבוע שעבר, והשבוע הם ההראו את זה שוב, באורך מלא (ניל עושה כזה "זאת כמות התלונות שקיבלנ ועל ששידרנו את הקליפ בכלל" ואז לוקח עוד כמות מרובעת של ניירות, כמו תעצומה ועושה "וזאת הכמות שקיבלנו על ששידרנו רק חלק מהקליפ" ואש שידרו את זה שוב) מה שכן, זה שיר של אלטון ג´ון במקור, אני עדיין בשוק מזה שהם עבדו איתו

i´m with you יצא???../images/Emo121.gif

יאייייייי זה השיר כמעט הכי אהוב עלי מהאלבום שלה! (שהוא ד"א שולת לחלוטין) אווריל רולז!!!!!!!!!!!!!!11

RIP CURL1

New member
כן הוא כבר יצא ואם אתה רוצה להוריד

את הקליפ אני יוכל להביא לך אתר להוריד ממנו

chicolico

New member
איזה אתר?

www.bluelads.com? אם זה האתר אז תודה אבל כבר הורדתי את הקליפ משם אבל אני מחפש להוריד באיכות יותר טובה...

orly 15

New member
אתם יודעים ש.....

אסור לדבר על הורדות בפורום!!!!!!!!! אני בשוק שאף אחד לא העיר לכם. תפוז לא מרשים לדבר על הורדות בפורומים שלהם, כי זה לא חוקי: הפרת זכויות יוצרים וכו´.

צודק

גם אני בשוק... למרות שבלי קשר להורדות www.bluelads.com הוא אתר מדהים, וגם מי שלא אוהב את בלו יכול להיכנס לשם ולקחת דוגמא לאיך לבנות אתר טוב, כי בעבר לעובדה שאני מעריצה, האתר גאוני. אני אפיל ואוסיף לכם קישור

rotemami

New member
הנה קישור לקליף של אווריל...

נו אז מה אם אסור לדבר על הורדות... גם ככה כולם עושים את זה.. אפשר לחשוב...

למעלה