התפקדות חודש דצמבר

Fairy of Rock

New member
../images/Emo136.gif../images/Emo196.gifהתפקדות חודש דצמבר../images/Emo195.gif

שם: תאריך לידה: גיל: משהו טוב שקרה בחודש הקודם: משהו פחות טוב שקרה בחודש הקודם: ציפיות לחודש הזה: מסר לעומה: תמונת החודש:

אני! ../images/Emo9.gif

שם: יערה תאריך לידה: 7.11.1992 גיל: 15 משהו טוב שקרה בחודש הקודם: יומולדת משהו פחות טוב שקרה בחודש הקודם: אח שלי היה ממש חולה, אימא ציפיות לחודש הזה: מלאאא ימי הולדת של חברות.. ונראה כבר מסר לעומה: אנגלים הם אובססיבים. (מיי.
) תמונת החודש: אין

purple floyd

New member
עונה D:

שם: סתיו תאריך לידה: 29.10 גיל: 15 משהו טוב שקרה בחודש הקודם: אמ.. ת"א, השביתה. משהו פחות טוב שקרה בחודש הקודם: לא משהו ששווה לזכור. ציפיות לחודש הזה: לפגוש את בעלשתי, לישון בת"א. מסר לעומה: קולה זה לא בריא, זה טעים תמונת החודש: אני בתגובה מהירה, אבל תיהיו בטוחות [בטוחים?] שזה של מקסי
שיר של מקפליי שחרשתם החודש: הדרך שאת גורמת לי להרגיש
הקליפ שחרשתם החודש [לא חייב מקפליי]: שלום לך דליליה D:

purple floyd

New member
הו פאק O_O

רק עכשיו קלטתי שזה של מקפליי Oם אז תמחקו את התשובות של מקפליי או משהו

O0NoNi0O

New member
שלום לך דלילה../images/Emo6.gif

אבל זה שיר ממש ממש יפה!XD פליין וויט ט'ז

Adi dolf

New member
../images/Emo210.gifהו! מה עשית לי?! מה עשית לי?

אווו אוווו,או אווו,אואואואואו. [כן,אני יודעת שזה "מה שאת עושה לי". זה פשוט יותר כיף לשיר את זה ככה.
] (המממ רמז ליערה לעשות על הפליין ווייט טיז מתישהו.
)

mikeys barking

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo195.gif

שם: שחר תאריך לידה: 20 לנובמבר גיל: 16 משהו טוב שקרה בחודש הקודם: יומולדת D: פלא חדש. משהו פחות טוב שקרה בחודש הקודם: לא שזכור לי ציפיות לחודש הזה: לחסוך מספיק כסף לארה"ב מסר לעומה: אומה זה ב-א'
תמונת החודש: התמונת מסך בפלא' שלי. ג'וני

Shir Girl XD

New member
ווהו.. אני גם פה *מנופפתעםהידיים*

שם:שיר תאריך לידה:12.7 גיל:15 משהו טוב שקרה בחודש הקודם:חזרות עם הלהקה של מגמת מוזיקה "שליטה" משהו פחות טוב שקרה בחודש הקודם:כל מיני מקרים עצובים החודש הזה היה כל כך לא משהו ציפיות לחודש הזה:טיול של 4 ימים, הופעה עם הלהקה, חתונה, ויומולדת שנה לאחיין שלי ויש עוד
מסר לאומה:קר החורף כדאי להתלבש חם כדי לא להתקרר תמונת החודש:יש לי 2

Adi dolf

New member
../images/Emo210.gifפופ!גווז מיי האאארט..../images/Emo6.gif

כאילו,זה האיחור הכי היסטרי בתולדות תפוז.
שיר השבוע: Hate-Plain white tee's. והשיר הזה מ"מילים ולחן". פופ! גוז מיי הארט..
להקת השבוע: רד הוט צ'ילי פפרז! קליפ השבוע: ממש לא יצא לי לראות קליפים.
. סדרת השבוע / סרט השבוע: נמלטים. מילים ולחן. משהו טוב שקרה: יומולדת לחברה. משהו רע שקרה: ציונים דפוקים.
תיכנונים לשישבת: אני אכתוב על מה שיהיה השבוע. יש לנו סמינריון חנוכה#$^#$^#$!@@#גאאאאד זה כזה שווה.
תמונת השבוע: :::> שאלה המתחלפת: יש לכם בעיה שהתמונה שהעלתם [במידה והעלתם] תהייה באלבומים של הפורום?הממ.לא ממש אכפת לי. אבל אל תעלי את מה שהעלתי קודם! אני אעלה אחרת מתישהו.
**זאת כאילו הפעם האלף שאני מנסה להעלות לכאן את ההודעה הזאת. תעריכו.**

Adi dolf

New member
../images/Emo210.gifיופי,תפוז!ילד גדול! עכשיו תעלה את התמונה

ושלום על ישראל. הודעה חשובה! כיוון שאני יוצאת לסמינריון,אני אשמח אם מישהו תחליף אותי בפינה השבועית של "ה-תמונה". אם לא,תחכו בסבלנות עד יום ראשון שאני אחזור

IndieCindy

New member
איי איי קפטן

שם: מיי תאריך לידה: 4.4 גיל:עוד 4 חודשים בדיוווווק 17! משהו טוב שקרה בחודש הקודם: מאאממממממ שביתה חחח סתלבט אני יודעת.. משהו פחות טוב שקרה בחודש הקודם: משעמם ציפיות לחודש הזה: לחרוש שיעורי נהיגה
מסר לעומה: היהלי שיעור נהיגה ראשון!@#@!!!!!!!1111111 תמונת החודש:

1aDi1

New member
כל הזמן אני אומרת שאני יתחיל ללמוד נהיגה אבל

אני לא מתחילה :///

sweet shir

New member
אני:)

שם: שיר. תאריך לידה: 6.11.92 גיל: 15 משהו טוב שקרה בחודש הקודם: יומולדתD: משהו פחות טוב שקרה בחודש הקודם: עלייה לקבר של סבתא ז"ל. ציפיות לחודש הזה: ת"א-כבר היה, כיף!!! וזולה:) מסר לעומה: המ. אין. P: תמונת החודש: אין לי, נשים אחת אקראית.

BKE

New member
אני:)

שם: קרן . תאריך לידה: 22.8.94 גיל: 13 . משהו טוב שקרה בחודש הקודם: שביתה . משהו פחות טוב שקרה בחודש הקודם: שיעמום יתר . ציפיות לחודש הזה: לחזור ללימודים ולנצל את חנוכה . מסר לעומה: אומה בא' D: תמונת החודש: מממ..

למעלה