../images/Emo136.gif../images/Emo23.gifאמריקן קוויז!../images/Emo23.gif../images/Emo136.gif
תהיתם לאיזו דמות אתם דומים בחלום אמריקאי?
YES! משעמם לכם בטירוף עכשיו?
YES! אתם אוהבים קוויזים וחלום אמריקאי?
YES!YES!YES! אז בואו ותעשו את ה...
אמריקן קוויז!
1. מהו הצבע האהוב עליך? א. ורוד! המון המון ורוד! ב. אדום, בורדו. ג. ירוק צבאי. ד. זה תלוי. לכל צבע יש את היתרונות והחסרונות שלו. בכלל צבעים זה עניין מאוד חשוב. 2. מה היית הכי שמחה לקבל כמתנת יומולדת? א. דיסקים חדשים. ב. בגדים חדשים. ג. כדור פוטבול. ד. שאלה מורכבת ללא ספק. אבל אחרי מאמץ מחשבתי גדול הייתי בוחרת בספרים. 3. מה אנשים אומרים עליך בדרך כלל? א. שאני נחמדה, יפה, מצחיקה ופשוט מושלמת לגמרי. ב. שאני מאגניבה ו... קצת "נותנת". ג. שאני מאוד יפה, חברתית וממש טובה בספורט. ד. שאני קרצייה. מאיפה הם הגיעו לרעיון הזה? 4. אם היו נותנים לך לבקש משאלה אחת, מה היית מבקשת? א. הייתי רוצה להיות כוכבת! וגם שכל הגזענות תיפסק כבר. ב. שהמשפחה שלי תהיה קצת נורמאלית. ג. שאני אוכל ללמוד בקולג', ולרכוש השכלה. (תוך כדי ספורט) ד. שאני אוכל לקבל עוד מליון משאלות. 5. מה הדבר הכי פרוע שעשית בחייך? א. הייתי ברחוב כשהיו מהומות. והחלפתי בגדים באוטובוס. ב. כל פעם אני מתפרעת עוד יותר ועוד יותר. ג. נתתי לחברים שלי להוריד לי את הגבס כשהשתכרנו. ד. אני? פרוע? אין מצב. אני לעולם לא מפרה את החוקים. 6. מה את חושבת שהכי מושך בבנים? א. בוגרים, שונים ממני, מגניבים. מסתכלים על העולם בצורה אחרת. ב. עצם היותם בנים. ג. חכמים, מתקדמים, נאמנים ונאורים. וכמובן- חתיכים. ד. אם אחותי הגדולה דלוקה עליהם. או אם הם מחזרים אחרי. (או לפחות אם נדמה לי שהם עושים את זה) 7. איזו מוזיקה את אוהבת? א. כל מה שמגניב ועכשווי, וקופצני! ב. בלדות שנכתבו בשבילי על גיטרות עושות לי את זה. ג. אני לא ממש מתעניינת במוזיקה. ד. כל מה שאחותי הגדולה אוהבת. 8.מהו החיסרון הבולט שלך? א. אני תמימה ומתוקה יותר מדי. ב. אני קלה להשגה. די תסביך של אבא-שעזב. ג. אני לפעמים לא נאמנה במיוחד. ואוהבת לשחק אותה גיבורה מתוסבכת. ד. לי אין חסרונות. אני מושלמת. 9.מהי החיה שאת הכי מזדהה איתה? א. כלבלבונת חמודה, קטנה, חמודה, מתוקה ו... חמודה. ב. חתולה סקסית. ג. פרפר. כי אני די פזיזה. ד. אותי אי אפשר להשוות לחיה. אבל אם צריך- אז נלך על ינשוף, אני חכמה. 10.מה הדבר שהכי מרגיז אותך? א. גזענות, וההתנהגות של החברה הכי טובה שלי. היא כזו קנאית! ב. אבא שלי, וההתנהגות של החברה הכי טובה שלי. היא כזו בוגדת ורכלנית! ג. אבא של חבר שלי. והרגל המטופשת שלי. ד.הבורות שמסביבי. ואחי הקטן.
הקוויז כתוב בלשון נקבה מפני ש: א. די לשוביניזם! ב. הפורום מורכב רק מבנות.
בכל מקרה הוא מיועד לשני המינים. התוצאות יתפרסמו בהודעות שישורשרו לשרשור. מקווה שאהבתם!
תהיתם לאיזו דמות אתם דומים בחלום אמריקאי?