היום המפגש

veredmp

New member
../images/Emo137.gif היום המפגש ../images/Emo138.gif

נפגש בשעה 17:00 בדינגוף סנטר בשער מספר 4 (השער שמול קסטרו)
מי שלא יודע איך להגיע לדיזנגוף סנטר, תגיעו לתחנת רכבת מרכז עד השעה 16:30 וניקח יחד אוטובוס לסנטר. ניפגש בבית הקפה ביציאה מהרכבת (מול הגלידה שיש שם, ממש אחרי שמעבירים את הכרטיסים)
נסתובב קצת בסנטר ואח"כ, בתלות במזג האוויר (שנקווה שיהיה בהיר ונחמד אלינו) ניסע לרוטשילד לפיצה של קרן
בואו בהמוניכם!! יהיה מואי כיף!!

I מ י ר ב I

New member
היה כיף../images/Emo70.gif

אני ממש נהנתי. תודה לכל מי שהגיע,היינו קבוצה ממש גדולה ועשינו ממש כיף.מזמן לא צחקתי כ"כ הרבה. היינו בהתחלה בסנטר,ואז נסענו לפיצה פוקו. אני אכלתי פיצה מקמח מלא עם טונה ובצל ירוק והיה ממש טעים.תודה לאיריס שנתנה לי עוד חצי משלה וגם לענבר על הפיצה שלה. האנשים ברחוב לדעתי רצו לאשפז אותנו.חחחח. גם באוטובוס לדעתי עשינו כאב ראש לא קטן לנוסעים. ותודה לארז על שפת הסימנים
נתראה במפגש הבא!

veredmp

New member
ואנחנו היינו בשלושה אוטובוסים

זה הרבה אנשים שרוצים לאשפז

veredmp

New member
התבלבלת באייקונים של 2 התמונות האחרונות ../images/Emo8.gif

shay keran21

New member
חחחחחחחחחחח גדול...באמת שהיה מאוד נחמד

אני מקווה מאוד לראתכם בקרוב שוב..אך זה יקרה רק אם תהיה הופעה שאוכל לבוא..כניראה זה לא יקרה בעוד הרבה זמן..אלא אם כן,למירי תהיה הופעה ואבוא..בזאפה כמובן...בטח היא תתחיל מתי שהו את ההופעות...בטח אבוא עם ניבה...כי לבד לא אשב..למרות שעכשיו אני די ירגיש אתכם בנוח..בגלל זה אני נורא מעריך מפגשים...מפנטז כבר על הופעות...

pRimaVeriTaVIV

New member
היה נחמד ביותר ../images/Emo98.gif

ונחמד להכיר את פורום קרן
חבל שהייתי צריך ללכת מוקדם...

veredmp

New member
שכחנו את הסקופ של המפגש../images/Emo70.gif

מסתבר שפלאטו שרון הוא ממייסדי הדיזנגוף סנטר. הידעתם

viko222

New member
הינו נציגים מהפורום../images/Emo6.gif

איפה כל הפורום של פעם ,איפה?
כמו אז המפגש בעזראלי שהיה סוף הדרך!!! היה נחמד ביותר.. מפגש הבא אני מקווה שיהיה עם יותר נוכחות של החברי הפורום!!

למעלה