הכר את חברי הפורום

Super Pumpkin

New member
../images/Emo137.gifהכר את חברי הפורום../images/Emo137.gif

והפעם תחקרו את- הזוייה 13! אז תתחילו לחפור.!

בררררררר

למה נעלמת מהפורום לאיזה חודשיים? איך היה בחו"ל? תזכירי לי איפה היית? מה עשית שם? מה קנית? איך הכרת את דה יוזד? מה השיר הראשון ששמעת שלהם? מה הקליפ הראשון שראית שלהם? מי הכי חמוד מהלהקה? את מנגנת על משהו? על מה? ואם לא, מה היית רוצה ללמוד לנגן? מה השיר האהוב עליך? (בכללי, לא דה יוזד) ואמ. למה המשחק עם התמונות כל כך קל? (סתם, הוא לא. אבל זה כיף לעצבן אותך. XD)

הזויה13

New member
../images/Emo11.gif שלום לךD: ../images/Emo103.gif

למה נעלמת מהפורום לאיזה חודשיים? כי בדיוק שחזרתי מניו יורק שכחתי מהפורוםXD איך היה בחו"ל? היה כיף DD: תזכירי לי איפה היית? ניו יורק
מה עשית שם? ביקרתי את אחים שלי. אבלללל אח שלי הבכור כבר עבר לגור בקולורדוXD מה קנית? הרבה דברים.
את ברת', את הדיסק הראשון של היוזד, מלאן בגדים מהוטופיק, נעליים... ועוד הרבהXD איך הכרת את דה יוזד? חברה שלי הייתה בהופעה שלהם לפני שנתיים וסיפרה לי עליהם והתחלתי לשמוע אותם
מה השיר הראשון ששמעת שלהם? באמשלי לא זוכרת
נראלי לי שTTOI. מה הקליפ הראשון שראית שלהם? TTOI. מי הכי חמוד מהלהקה? ברט
את מנגנת על משהו? על מה? פעם הייתי על גיטרה אבל עזבתי את זה. ואם לא, מה היית רוצה ללמוד לנגן? פסנתר<: או באס. מה השיר האהוב עליך? (בכללי, לא דה יוזד) הממ זאת שאלה מאוד כללית, יש ממש ממש הרבה שירים שאהובים עליי אבל אני לא יכולה להחליט. ואמ. למה המשחק עם התמונות כל כך קל? XDDDDDDDDDDDD לכיייי הוא לא קל!!!!1111111 הוא יהיה קשה השבוע
(סתם, הוא לא. אבל זה כיף לעצבן אותך. XD) אני שונאת אותך.

DropDeadAlice

New member
שאלה שתמיד עניינה אותי...../images/Emo11.gif

סופגניות VS לביבות, who takes? [ובקשר לתמונה של ברט, דאמ, עכשיו אני מבינה את חוק הצנזורה
]

הזויה13

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDD../images/Emo103.gif

לביבות. אני מתה על זה, יותר מסופגניות.XD

GD ROCKS

New member
מה קורה?

מאיפה את? בת כמה?[אל תגידי!!!!!!!13? איך ידעתיO:] איך החיים?XD אוהבת הארי פוטר? מתרגשת שהספר בעברית הולך לצאת יום רביעי? כי אני ממש כןD: הא, או שבעצם קראת אותו כבר באנגלית? ממ אוהבת לקרוא? מה עדיף? צהוב או חום? קולה או ספרייט? חביתה או ביצת עין? בריטני או כריסטינה?XD ממ איך הכרת את דה יוזד? מי החבר להקה אהוב עליך? גם את מתגעגעת לברנדון? וכזה לא סובלת את דן? כי אני כן ;; מה הסדרה האהובה עלייך? מה הערוץ האהוב עלייך? יש לך שביתה? רוצה שהיא תיגמר או תמשיך? מה עדיף שהכלב שלך ימות או שתיהיי שנה בכלא? [חחחחח מישהו פה מושפע מזואי101 חחחח פאק למה אני רואה את זה בכלל]

הזויה13

New member
הכלטוב.../images/Emo11.gif../images/Emo103.gif

מאיפה את? ת"א<: בת כמה?[אל תגידי!!!!!!!13? איך ידעתיO:] לאD: 14. נדפקת!!!!1111111111 איך החיים?XD וואלה חיים מושלמים [NOT] אוהבת הארי פוטר? יאפ מתרגשת שהספר בעברית הולך לצאת יום רביעי? לאXD כי אני ממש כןD: כיפלךD: אני כבר לא יכולה לסבול הארי פוטרXD הא, או שבעצם קראת אותו כבר באנגלית? לא ממש
אבל סימפלרו לי כי אין לי כוח לקרוא אז כאילו כזה זהו כזה. ממ אוהבת לקרוא? כע מאוד^^ מה עדיף? צהוב או חום? צהוב קולה או ספרייט? קולה חביתה או ביצת עין? ביצת עין בריטני או כריסטינה?XD כריסטינהXD מבחינת מיוזיק בריטני ממ איך הכרת את דה יוזד? ~הולכת להעתיק את התשובה ממה שעניתי ראשונה~ חברה שלי הייתה בהופעה שלהם לפני שנתיים וסיפרה לי עליהם והתחלתי לשמוע אותם מי החבר להקה אהוב עליך? ברט^^
גם את מתגעגעת לברנדון? כן ): וכזה לא סובלת את דן? נופ. דן ממש נחמד, הוא ענה לי פעמיים בספייס וכזה, הוא לגמרי חמוד^^ כי אני כן ;; לכי.
מה הסדרה האהובה עלייך? הממ
בובספוג 3> מה הערוץ האהוב עלייך? MTV , כל הערוציםXD יש לך שביתה? יאפ. רוצה שהיא תיגמר או תמשיך? אממ שתמשיך עד סוף חופש חנוכה מה עדיף שהכלב שלך ימות או שתיהיי שנה בכלא? שהכלב שלי ימותXD [חחחחח מישהו פה מושפע מזואי101 חחחח פאק למה אני רואה את זה בכלל] חחחחחחחחחחחחחחח למה את רואה את זה באמת?!XD

חפירה../images/Emo3.gif../images/Emo185.gif

וקרדיט לנועה , כי לקחתי את זה מהשלאון שעשו עלי ^.^ על עצמך 1. שם: 2. גיל: 3. מיקום בארץ: האם אתה 4. מאחר הרבה? 5. עובד? 6. אוהב את המשפחה שלך? 7. אוכל מילקי? 8. יש לך אובססיה\סטייה? 9. אוהב חורף? 10. מבריז הרבה מביצפר? 11. מדבר הרבה בטלפון? 12. מקבל ציונים טובים? 13. כותב שירים\סיפורים? 14. משתדל לאכול בריא? 15. חושב על עצמך לפני אחרים? 16. חוסך כסף? 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? 19. קונה מתנות? 20. חושב שאתה בנאדם טוב? האם אי פעם 21. שיקרת? 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? 25. ישנת עם המחשב דלוק? 26. ישנת עם הטלוויזיה דלוקה? 27. לא ישנת יום שלם? 28. היית במחשב כל הלילה? 29. היית בחו"ל? 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? 32. חיבקת מישהו מפורסם? 33. הופעת על במה? 34. גנבת משהו? 35. תפסת טרמפ? 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? 37. הלכת לאיבוד? 39. נשברה לך שן? 40. עישנת סיגריה? מה הדבר האחרון 41. שאכלת? 42. שקנית? 43. ספר אחרון שקראת? 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? 45. הופעה אחרונה שהיית? 46. דיסק אחרון ששמעת? 47. שיר אחרון ששמעת? 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? 51. אדם אחרון שראית? 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? 53. אדם אחרון שחיבק אותך? 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אהובים 56. צבע אהוב? 57. סרט אהוב? 58. ספר אהוב? 59. זמר\ת\להקה אהובה? 60. דיסק אהוב? 61. שיר אהוב? 62. תוכנית טלווזיה אהובה? 63. מאכל אהוב? 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? 65. מקצוע אהוב? 66. זמן ביום? 67. ממתק\חטיף אהוב? 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב? 70. קליפ אהוב? העדפות 71. אביב או סתיו? 72. קפה או תה? 73. כתום או צהוב? 74. טלפון או פלאפון? 75. סלקום או אורנג'? 76. שוקולד מריר או חלב? 77. שיער אסוף או פזור? 78. ירח או שמש? 79. קולה או ספרייט? 80. קור או חום? 81. אילת או חרמון? 82. עיינים ירוקות או כחולות? 83. קרמבו או גלידה? 84. לילה או יום? 85. אמפי3 או אייפוד? 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? 88. שחור או לבן? 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? 92. פסטיגל או פיטר פן? 93. נעלי בית או יחפים? 94. סבון רגיל או נוזלי? 95. ביצפר או צבא? ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? 99. האם נהנת לענות עליו? 100. תן ציון לשאלון.

הזויה13

New member
יאי חפירהD:../images/Emo103.gif

על עצמך 1. שם: בר 2. גיל: 14 3. מיקום בארץ: ת"א האם אתה 4. מאחר הרבה? נופ 5. עובד? נופ 6. אוהב את המשפחה שלך? מאוד 7. אוכל מילקי? יאפ 8. יש לך אובססיה\סטייה? אובססיות, הרבה 9. אוהב חורף? לא איכ 10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? לא;; 13. כותב שירים\סיפורים? יאפ 14. משתדל לאכול בריא? לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? אם הם לא חברים קרובים או משפחה, אז כן 16. חוסך כסף? לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כןD::::: |סופגנייה| 19. קונה מתנות? נופ 20. חושב שאתה בנאדם טוב? סביר להניח האם אי פעם 21. שיקרת? מי לא? 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? לא 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם המחשב דלוק? כן 26. ישנת עם הטלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? לא 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לאX___X 37. הלכת לאיבוד? כן 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? צ'יפס 42. שקנית? כרטיסים לקולנוע 43. ספר אחרון שקראת?לא זוכרת 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? אשת החלומותXD אחד המצחיקים 45. הופעה אחרונה שהיית? אסקייפדהפייט, בלסדהפול ואליסנה [הופעה משותפת כזאתXD] 46. דיסק אחרון ששמעת? IOH של FOB 47. שיר אחרון ששמעת? DEAR GOD של אבנג'ד
48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? קומפליקייטד של אבריל><" 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? פוסטר של פארמורXD 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? הבלוג שלי 51. אדם אחרון שראית? אבא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אור 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אח שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אבא אהובים 56. צבע אהוב? כחול וירוק 57. סרט אהוב? אמריקן פאי כל הסרטיםD: , הטירה המכושפת 58. ספר אהוב? לאדעתO_O 59. זמר\ת\להקה אהובה? הממ יש כמה להקות... MCR, דה יוזד, אבנג'ד ופארמור בעיקר 60. דיסק אהוב? אין לי מושגO_O 61. שיר אהוב? את מצפה שאני באמת אענה על זה?XD 62. תוכנית טלווזיה אהובה? בובספוגD: 63. מאכל אהוב? אין לי מושגXD 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? כנ"ל 65. מקצוע אהוב? שיעור חופשי 66. זמן ביום? הא? 67. ממתק\חטיף אהוב? אין לי שמץXD 68. אתר אהוב באינטרנט? ישרא ותפוז?
69. ערוץ אהוב? MTV כל הערוצים 70. קליפ אהוב? אין לי שמץ.. כרגע זה סייז דה דיי.
העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? צהוב 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? אממ... סלקום? 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור, אם אסוף תלוי באיזו דרך 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? גלידה, איכ קרמבו>< 84. לילה או יום? יום 85. אמפי3 או אייפוד? אייפוד 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית, דא 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? טלפון, כי זה קצת מביך פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? פיטר פן?XD 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? בצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? לאדעתXD 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כנ"ל 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא ממש 99. האם נהנת לענות עליו? אממ.. כן? 100. תן ציון לשאלון. 5 D: כי אני רעה^^

Rose131

New member
~קרדיט לסקרים ושאלונים~

על עצמך 1. שם: 2. גיל: 3. מיקום בארץ: האם אתה 4. מאחר הרבה? 5. עובד? 6. אוהב את המשפחה שלך? 7. אוכל מילקי? 8. יש לך אובססיה\סטייה? 9. אוהב חורף? 10. מבריז הרבה מביצפר? 11. מדבר הרבה בטלפון? 12. מקבל ציונים טובים? 13. כותב שירים\סיפורים? 14. משתדל לאכול בריא? 15. חושב על עצמך לפני אחרים? 16. חוסך כסף? 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? 19. קונה מתנות? 20. חושב שאתה בנאדם טוב? האם אי פעם 21. שיקרת? 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? 25. ישנת עם המחשב דלוק? 26. ישנת עם הטלוויזיה דלוקה? 27. לא ישנת יום שלם? 28. היית במחשב כל הלילה? 29. היית בחו"ל? 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? 32. חיבקת מישהו מפורסם? 33. הופעת על במה? 34. גנבת משהו? 35. תפסת טרמפ? 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? 37. הלכת לאיבוד? 39. נשברה לך שן? 40. עישנת סיגריה? מה הדבר האחרון 41. שאכלת? 42. שקנית? 43. ספר אחרון שקראת? 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? 45. הופעה אחרונה שהיית? 46. דיסק אחרון ששמעת? 47. שיר אחרון ששמעת? 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? 51. אדם אחרון שראית? 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? 53. אדם אחרון שחיבק אותך? 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אהובים 56. צבע אהוב? 57. סרט אהוב? 58. ספר אהוב? 59. זמר\ת\להקה אהובה? 60. דיסק אהוב? 61. שיר אהוב? 62. תוכנית טלווזיה אהובה? 63. מאכל אהוב? 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? 65. מקצוע אהוב? 66. זמן ביום? 67. ממתק\חטיף אהוב? 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב? 70. קליפ אהוב? העדפות 71. אביב או סתיו? 72. קפה או תה? 73. כתום או צהוב? 74. טלפון או פלאפון? 75. סלקום או אורנג'? 76. שוקולד מריר או חלב? 77. שיער אסוף או פזור? 78. ירח או שמש? 79. קולה או ספרייט? 80. קור או חום? 81. אילת או חרמון? 82. עיינים ירוקות או כחולות? 83. קרמבו או גלידה? 84. לילה או יום? 85. אמפי3 או אייפוד? 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? 88. שחור או לבן? 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? 92. פסטיגל או פיטר פן? 93. נעלי בית או יחפים? 94. סבון רגיל או נוזלי? 95. ביצפר או צבא? ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? 99. האם נהנת לענות עליו? 100. תן ציון לשאלון. אני מאוד מקורית.

הזויה13

New member
אותו דבר כמו של מי שמעלייךXD../images/Emo103.gif

העתקתי את מה שעניתי ממנה. על עצמך 1. שם: בר 2. גיל: 14 3. מיקום בארץ: ת"א האם אתה 4. מאחר הרבה? נופ 5. עובד? נופ 6. אוהב את המשפחה שלך? מאוד 7. אוכל מילקי? יאפ 8. יש לך אובססיה\סטייה? אובססיות, הרבה 9. אוהב חורף? לא איכ 10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? לא;; 13. כותב שירים\סיפורים? יאפ 14. משתדל לאכול בריא? לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? אם הם לא חברים קרובים או משפחה, אז כן 16. חוסך כסף? לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כןD::::: |סופגנייה| 19. קונה מתנות? נופ 20. חושב שאתה בנאדם טוב? סביר להניח האם אי פעם 21. שיקרת? מי לא? 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? לא 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם המחשב דלוק? כן 26. ישנת עם הטלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? לא 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לאX___X 37. הלכת לאיבוד? כן 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? צ'יפס 42. שקנית? כרטיסים לקולנוע 43. ספר אחרון שקראת?לא זוכרת 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? אשת החלומותXD אחד המצחיקים 45. הופעה אחרונה שהיית? אסקייפדהפייט, בלסדהפול ואליסנה [הופעה משותפת כזאתXD] 46. דיסק אחרון ששמעת? IOH של FOB 47. שיר אחרון ששמעת? DEAR GOD של אבנג'ד
48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? קומפליקייטד של אבריל><" 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? פוסטר של פארמורXD 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? הבלוג שלי 51. אדם אחרון שראית? אבא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אור 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אח שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אבא אהובים 56. צבע אהוב? כחול וירוק 57. סרט אהוב? אמריקן פאי כל הסרטיםD: , הטירה המכושפת 58. ספר אהוב? לאדעתO_O 59. זמר\ת\להקה אהובה? הממ יש כמה להקות... MCR, דה יוזד, אבנג'ד ופארמור בעיקר 60. דיסק אהוב? אין לי מושגO_O 61. שיר אהוב? את מצפה שאני באמת אענה על זה?XD 62. תוכנית טלווזיה אהובה? בובספוגD: 63. מאכל אהוב? אין לי מושגXD 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? כנ"ל 65. מקצוע אהוב? שיעור חופשי 66. זמן ביום? הא? 67. ממתק\חטיף אהוב? אין לי שמץXD 68. אתר אהוב באינטרנט? ישרא ותפוז?
69. ערוץ אהוב? MTV כל הערוצים 70. קליפ אהוב? אין לי שמץ.. כרגע זה סייז דה דיי.
העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? צהוב 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? אממ... סלקום? 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור, אם אסוף תלוי באיזו דרך 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? גלידה, איכ קרמבו>< 84. לילה או יום? יום 85. אמפי3 או אייפוד? אייפוד 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית, דא 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? טלפון, כי זה קצת מביך פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? פיטר פן?XD 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? בצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? לאדעתXD 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כנ"ל 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא ממש 99. האם נהנת לענות עליו? אממ.. כן? 100. תן ציון לשאלון. 5 D: כי אני רעה^^

Rose131

New member
אבל!@$#! לקחתי את זה מהפעם הקודמת ששאלתי../images/Emo7.gif

אוף

היי קוף../images/Emo98.gif../images/Emo55.gif

מה נשמע? נכון ציפית שיהיו כאן מלא שאלות וזה? אין לי כוח
נכון את מתגעגעת אליי? נכון שמושיקוסקוס עושה לך את זה? נכון שאת כושית כמוני? אני אענה: נכון. את יודעת שמיכל כל החיים אומרת לי שאת כושית? כפרעלמיכל
כפרעלייך. ביי^%#

הזויה13

New member
היי תחת../images/Emo98.gif../images/Emo103.gif

מה נשמע? הכל טוב מאיתךך? נכון ציפית שיהיו כאן מלא שאלות וזה? לא
אין לי כוח. רואים נכון את מתגעגעת אליי? מאוד^^ נכון שמושיקוסקוס עושה לך את זה? הכייי
נכון שאת כושית כמוני? יאפD: אני אענה: נכון. XD את יודעת שמיכל כל החיים אומרת לי שאת כושית? תמידXD כפרעלמיכל. יאפ
כפרעלייך. נופ
ביי^%# גמלך!%^#

../images/Emo15.gifסקסססססס333333>

שלך לך
מה קורה? את מאושרת שאת רואה אותי ב-9? את יודעת שזה יום מיוחד? את צריכה לקנות גם לי וגם לשגיב מתנה@# תקני נכון? מה עשית היום? מחר ב10 סקס אוקי? את אוהבת שאלונים? איזה פורום את הכי אוהבת? איזה עוד מהקות את אוהבת חוץ מדה יוזד? טוב דיDDD:

הזויה13

New member
סקסושששששש../images/Emo23.gif../images/Emo103.gif

שלך לך
שלך גמלךD: מה קורה? כלטוב מאיתך כפרא? את מאושרת שאת רואה אותי ב-9? מאושרת ביותר את יודעת שזה יום מיוחד? ועוד איך
את צריכה לקנות גם לי וגם לשגיב מתנה@# תקני נכון? ברוררררררר (פאק איזה מזל שקיבלתי כסףXD) מה עשית היום? גירבצתי. סתםXD קמתי משינהXD מחר ב10 סקס אוקי? דאאאאא
את אוהבת שאלונים? שמשעמם
איזה פורום את הכי אוהבת? אני רק ב2, אני לא יכולה להחליט אומשו
איזה עוד מהקות את אוהבת חוץ מדה יוזד? MCR, פארמור, אבנג'ד בעיקר... אבל יש עוד מלא כפי שאת מתארת לעצמך
טוב דיDDD: טוב ביושDDD:

למעלה