התפקדות דצמבר

DeepThoughts

New member
../images/Emo137.gifהתפקדות דצמבר

כבר הגיע וחג שמח מה העניינים איתכם? מה ההופעה האחרונה שראיתם? שיר אלבום שם תמונה מיי ספייס/פייסבוק

טולאי

New member
שלום

אהלן לכולם, אני רועי, קורא סמוי כבר איזה חודש. לצערי, עדיין לא הייתי בהופעה.. אם מדובר בהופעה באופן כללי אז ההופעה של הדג נחש בתחילת נובמבר בבארבי.. שיר: Wish you were here אלבום: בעזרת הג'אם צ'או :)

bזוהר

New member
מתפקדת

מה העניינים איתכם?פה ושם מה ההופעה האחרונה שראיתם?קורין אלאל וערן צור הופעות צהריים בזאפה ביום שישי שיר-עתיד מתוק/משינה אלבום-לא יודעת...משהו של משינה שם- שלי? זוהר תמונה-עם בן דוד שלי הנשמה מיי ספייס/פייסבוק= פייסבוק http://hs.facebook.com/profile.php?id=526409642 חג שמח!!!!!!!!!!!
מתה על חנוכה...!

DeepThoughts

New member
אני

אני קצת חולה וזה.. רונה קינן במרתף בחיפה (תיכנסו לסולסיק) אלבום: שוב של פיונה - when the pawn facebook& myspace חפשו אותי

SheIIy

New member
רק בריאות!

מה העניינים איתכם? עוד כמה ימים יהיה יותר טוב (אני מקווה). מה ההופעה האחרונה שראיתם? אוהו.. יהודית רביץ במעבדה לפני יותר מידי זמן. שיר: Bohemian Rhapsody של קווין. אלבום: האוסף של מאיר בנאי. חג שמח!

מיץ פזי

New member
אני רואה ששינינו קצת את העניינים כאן

האמת שהסעיף של שיר אהוב של רונה כנראה התגלה כבעייתי ביותר לחלקנו. בכל מקרה, חג שמח מה העניינים איתי? לא משהו, לא משהו בכלל. נקווה שאולי ישתפר אם מישהי תרצה בכך.. ההופעה האחרונה שראינו? רונה קינן במרתף 10. הופעה ממש טובה, סיקורים ועניינים פה למטה איפשהו שיר- רונה פשוט מתאימה לי למוד עכשיו, הפעם האחרונה, עכשיו כשהלכת, כולם צדקו אלבום- נעם רותם/עזרה בדרך- אלבום מדהים (הוא מופיע במרתף 10 ב- 20/12) תמונה- אני הימנית שרואים את הפרצוף שלה פייסבוק- עדיף שלא אני מנסה להיגמל ואם אתם נורא רוצים אז תחפשו לביבות זה כיף. מקווה שהחנוכה הזה יהיה שמח יותר ממה שנראה לי

Sheeesh

New member
מותק...

קודם כל מקווה שיהיה לך יותר טוב במה שלא יהיה. . . וגם... אני גם חושבת להגיע לנועם רותם.. פספסתי באלפנט.. :)

מיץ פזי

New member
אוו תודה!

גם אני מקווה שיהיה יותר טוב
מקווה שנתראה בנעם רותם! (גם אני פספסתי את האלפנט בעקבות מחלה.. )

bזוהר

New member
חח כל הפורום בדיכאון

שירה תרגישי טוב! מלא חולים עכשיו..

../images/Emo150.gif

מה העניינים איתכם? חיים.. שורדים יום ועוד יום בתקווה שהשביתה תמשיך
מה ההופעה האחרונה שראיתם? תפרנים לא הולכים להופעות אז הפעם האחרונה הייתה אז בחופש הגדול..
שיר- מי מפחד מהזריחה (וואי כבר מעצבן לכתוב אתזה אז בקיצור מ.מ.מ) והפעם השיר התורן זה הקאבר של אקרוס דה יוניברס אלבום- של קרן פלס שם- טל 15 :} תמונה מיי ספייס/פייסבוק- נהה אין לי. סתם ככה.. לא אוהבת את חנוכה בכלל.. משעמם מאוד

איזה בית יש לפיסטוק

מה העניינים איתכם? בסדר.
מה ההופעה האחרונה שראיתם? של רונה באבן יהודה. שיר קסיוס אלבום Talkie Walkie של AIr ואני נוף.

0mroosh

New member
Spice up your life../images/Emo41.gif

מה העניינים איתכם? עומר חושב שהוא מתגייס עוד יומיים. מה ההופעה האחרונה שראיתם? "קברט" נחשב? העיבוד של סם מנדז לברודווי מ1998. שבוע שעבר, פריז. שיר: Too much-spice girls אלבום:spiceworld שם: יוהן תמונה: http://www.flickr.com/photos/65028544@N00/ מיי ספייס/פייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=687089095 חודש נפלא!

califia

New member
אוי הבטן הבטן

מעוגת שמרים שוקולד ולחם שוקולד, כי זה מה שנשאר בשלוש בשישי. מה העניינים איתכם? פצצות לגבות. מה ההופעה האחרונה שראיתם?נראה לי שיאקיש ופופצ'ה. הזיתי את רונה בלילה אחרי עם אף אדום וסרט סאטן ירוק משתלשל מהמכנסי כובסת.ועוד כמה דברים.אפצ'ילה.מוסיקה? שילה פוספס, נעם רותם פוספס, אה, עומר אביטל פוספס, סדנת השיר היידי פוספסה, אוף.אנדי פלטשר היה פיאסקו. אני אאלץ להסתפק באוי דיויז'ן מינוס רבע שעה. לחיים. שיר - אילן וירצברג - אתה הרי יודע. לא, בעצם לילה של דרק והדומינוס. אלבום - שלם? אה, כמה ישנים של קלפטון. שם ליאת תמונה אין לי עדכנית. מיי ספייס/פייסבוק vampiros_lesbos ונטשתם אותי בפייסבוק אז נו פייסבוק פור יו. נה. עברתי לברלין לקרוייצברג.פדהיין קטנה עלי. כמה אשר לשבת בהימלרייך ולחכות, ולחכות, ולרצות לערוק לאסטרובאר, ולחכות לדייק חלומותי שתיכנס מבעד לדלת ותקנה לי וייסביר.אין שם אפילו מכונת קונדומים לסביים. נבלות. פאג הגז.

חג טעים ../images/Emo138.gif

מה העניינים איתכם? ככה מה ההופעה האחרונה שראיתם? רונה לפני שבועיים והיום כנראה יעל דקלבאום שיר המעיין הזוהר. אלבום K.T. Tunstall - Eye to the Telescope שם יער תמונה מההופעה באבן יהודה מיי ספייס/פייסבוק יש אבל שניהם חסרי תועלת לחלוטין.

darling2

New member
חג שמח!../images/Emo9.gif

מה העניינים איתכם? כרגע, טוב מאוד!! יצאתי לשבוע וחצי חופש מהצבא...הדממה בבסיס זה מעולה!
מה ההופעה האחרונה שראיתם? ואו, כמה זמן..נראה לי שכבר אני לא זוכרת..מאז שהתגייסתי..5 חודשים בערך.. אממ..נראה לי זה היה הופעה של עברי אבל אני לא בטוחה כבר. שיר: Radiohead- true love waits
אלבום: כפיר אפשטיין! שם : דר תמונה:
מיי ספייס/פייסבוק:....

Sheeesh

New member
חג שמייח

הי כולם
חג שמח!!! האמת שהחג הזה לא משהו.. יש לי פסיכומטרי יום ראשון ואני כבר מחכה שייגמר.. ההופעה האחרונה הייתה של רונה בשישי האחרון במרתף (_סוף סוף משהו כיפי בין כל הלימודים שלא נגמרים) ולפניה הייתי בעמיר לב באלפנט.. שיר? Play That Funky Music Whiteboy של Sly and the family stone פשוט גדול!!! פייסבוק? אחח משחת זמני לריק אבל אין אין פעם ביום אני נכנסת לראות מה חדש.. (בעצם מי לא? ) ותמונה.. שירה ואני.. (ז"א שירה מב"ש Deepthoughts ואני במרתף)

למעלה