התפקדות חנוכה

איף

New member
../images/Emo137.gifהתפקדות חנוכה

שם:
שיר השבוע - של מאיר:
שיר השבוע - לא של מאיר:
מתי ואיפה התקיימה ההופעה האחרונה של מאיר שהייתם בה:
באיזה ערים/אזורים הייתם רוצים שמאיר יופיע?
איך אתם מעבירים את החג?
כמה סופגניות אכלתם?
מה יותר טעים ? סופגניות או לביבות?
:
מסר לאומה:

אתי Z

New member
בפעם הראשונה ../images/Emo9.gif

שם: אתי גיל: 24 (אוטוטו 25
) אזור/עיר מגורים:חולון שיר השבוע - של מאיר: אצלך בעולם - הביצוע מהדיסק האקוסטי עם אביתר
שיר השבוע - לא של מאיר: געגוע - עמיר בניון מתי ואיפה התקיימה ההופעה האחרונה של מאיר שהייתם בה: זאפה תל אביב לפני שבועיים בערך... אני רוצה עוד... באיזה ערים/אזורים הייתם רוצים שמאיר יופיע? אזור המרכז, לא משנה איפה... איך אתם מעבירים את החג? בעבודה ולימודים (איזה בליינית אני הא?
) כמה סופגניות אכלתם? גאה להגיד שעדיין לא אכלתי אפילו אחת, הקצבתי לעצמי סופגניה אחת לחג הזה ואני המאורע החגיגי יתקיים מחר בעבודה אז....
מה יותר טעים ? סופגניות או לביבות? : לביבות (מה זה החג המשמין הזה ???)

ms pizza

New member
../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

שם:יסכה גיל:28 עיר:רחובות שיר השבוע של מאיר:שער הרחמים,ל נורא עלילה שיר השבוע-לא של מאיר: מוחין דקטנות ,וכל השירים של ארז לב ארי (הוא טוב!!!!) ההופעה האחרונה של מאיר: היתה לפני יותר מדי זמן (
בירושלים לפני ארבעה חודשים בדיוק.(באמת יותר מדי זמן...) איזורים לופעה: לבקש את רחובות זה יהיה מוגזם ? ? רחובות, נס ציונה, תל אביב איך החג עובר? עד כה בקטנה-ממש בקטנה , ביציאות מדי פעם , הדלקת נר עם המשפחה סופגניות? בעיקרון,אני נגד ( ואם ממש מוכרחים - אז לרולדין יש סופגניות מיוחדות חביבות) סופגניות או לביבות: הלביבות לוקחות בגדול! מסר לאומה: פיצות זה דבר ממכר , וגם לשמוע את ארז לב ארי ! חנוכה שמח !

odery

New member
עכשיו תורי.

קוראים לי אודליה ,בת 25 מירושלים,השיר של מאיר שמתנגן אצלי השבוע ברצף זה -כשהייתי ילד.הבפנים שלי מאד מאד מזדהה איתו עכשיו.לא שיר של מאיר:על קו ההתחלה-עמיר בניון,ההופעה של מאיר:במעבדה חודש שעבר.אנלא אוהבת סופגניות,מעדיפה ספינג`. חגשמח.

תמרי35

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo183.gif../images/Emo187.gif../images/Emo98.gif

שם: תמרי גיל:22 שיר השבוע:המממממממממממממממממ, הקרקס הגיע ( זוכרים??) , תהיה חבר (זוכרים*2??) שיר השבוע-לא של מאיר : יש לי סיכוי ( הכל נשאר משפחה) על ההופעה האחרונה-אין מה לדבר-היא הייתה כ"כ מזמן , ( אבל היתה מעולה...נו טוב-מאיר!!!) עיר: איזור הדרום / שפלה יהיה סבבה לגמרי ספינג' באמת יותר טוב מסופגניות , וחנוכה עובר בקטנה-אבל ממש! חג כייפי לכולם !!

TEENAGER1

New member
וואי.. "תהיה חבר"

אחד מהשירים היחידים של מאיר שאני פשוט.. לא אוהבת
תמיד אני מעבירה אותו בדיסק..

TEENAGER1

New member
לא הייתי פה יובלות

שם: מיכל גיל: 18 וחצי אזור/עיר מגורים: ירושלים! (כמה כיף לי לכתוב את זה, אתם לא מבינים. מי שמכיר אותי קצת - יבין) שיר השבוע - של מאיר: ליצן רחוב שיר השבוע - לא של מאיר: בבית/אביתר בנאי, הכל עד לכאן/עמיר בניון, מבול/רונה קינן מתי ואיפה התקיימה ההופעה האחרונה של מאיר שהייתם בה: המעבדה, 27.11. שזה משעשע, כי ב-27.12 (ארבעה ימים!!!) אני אהיה בהופעה של אחיו הקטן בדיוק שם. באיזה ערים/אזורים הייתם רוצים שמאיר יופיע? אני מבקשת, מתחננת, דורשת הופעה בירושלים עם "ירושלים" בפלייליסט! נכון, בהופעה האחרונה במעבדה זכינו לשמוע את "תמיד כמעט" וזה היה מרגש בטירוף, אבל אני היחידה שחושבת שהכי מתאים לשיר את "ירושלים" ב..ירושלים, למשל? מאיר, אני פונה אליך בפנייה נרגשת - בפעם הבאה שאני רואה אותך בהופעה אני חייבת לשמוע את השיר הזה. וגם עוד איזה אלף שירים, אבל נשאיר אותם לפעם אחרת. איך אתם מעבירים את החג? בינתיים בלנוח, בעיקר.. לא יזיק לי בכלל
כמה סופגניות אכלתם? שתיים מה יותר טעים? סופגניות או לביבות? תלוי איזה סופגניות ואיזה לביבות. ובכלל, למה לבחור כשאפשר גם וגם? מסר לאומה: נולד לי אחיין חדש בשבת
ורציתי גם להוסיף שהעניין של חנוכה זה להאיר דווקא במקומות הנמוכים והחשוכים, אז תנצלו את הימים האלה כדי לנסות לעשות את זה.. חג נהדר ומלא אור לכולם!!

איף

New member
הוא שר את "ירושלים"

בהופעה האחרונה בזאפה. אז יש תקווה שהוא עוד ישיר אותו בירושלים העיר!

honey pie1

New member
:)

שם: נועה גיל: 17 והרבה אזור/עיר מגורים: רמת גן שיר השבוע - של מאיר: העוקד, הנעקד והמזבח שיר השבוע - לא של מאיר: שטח ההפקר מתי ואיפה התקיימה ההופעה האחרונה של מאיר שהייתם בה: זאפה ת"א, 11.12
באיזה ערים/אזורים הייתם רוצים שמאיר יופיע? ת"א הכי נוחD: איך אתם מעבירים את החג? לומדת
(סתם, על מי אני עובדת, עוד לא הזזתי דף אחד במחברת
אבל זה מה שאני אמורה לעשות) כמה סופגניות אכלתם? לא הרבה בכלל, לשמחתיO: איזה אחת וחצי(מחולקת לרבע בכל יום בערךXD) מה יותר טעים ? סופגניות או לביבות?: לביבות:p מסר לאומה: יוני רכטר כזה גאון$#%#$%$% חג שמח!

איף

New member
מתפקדת

שם: יסמין גיל: 25 אזור/עיר מגורים: קרית אונו שיר השבוע - של מאיר: "והאור בחוץ" , "גשם" שיר השבוע - לא של מאיר: רמי פורטיס - בלונדיניות על אוטו ביאנקי, מאור כהן - לילה עיר. מתי ואיפה התקיימה ההופעה האחרונה של מאיר שהייתם בה: ההופעה באמפי וואהל - כשמאיר אירח את אביתר
. היו שתיים כאלה - אז בשניה
באיזה ערים/אזורים הייתם רוצים שמאיר יופיע? קרית אונו, אבל זה לא יקרה.
תל אביב, רמת גן, גבעתיים, פתח תקווה, הרצליה, כפר סבא, ראשל"צ, רחובות - בקיצור, כל אזור המרכז והשרון.
איך אתם מעבירים את החג? אוכלת.
וגם עובדת.
כמה סופגניות אכלתם? מה יותר טעים ? סופגניות או לביבות? : לביבות בעקרון. אבל אף אחד לא עושה לי
. אז גם סופגניות זה סבבה. מסר לאומה: יורד גשם וזה עושה לי הכי מאושרת בעולם.

איף

New member
התעלמתי מהשאלה "כמה סופגניות אכלתי"

איזו הדחקה!!!! אכלתי 3 סופגניות.

tommygirl75

New member
הנה אני...

שם: חוה גיל: 33 עיר מגורים: ירושלים (הלו???) שיר השבוע של מאיר: השילוש הקדוש של מסע אל העולם-בן חמש-השמש עוזבת שיר השבוע לא של מאיר: הזמן האינסופי - שרון ליפשיץ ההופעה האחרונה של מאיר: בירושלים לפני כחודש רוצה שמאיר יחזור לירושלים עם ירושלים...
מעבירה את החג בעבודה, קצת אוכל (2 סופגניות הספיקו לי) ובמפגשים עם משפחה וחברים סופגניות - להלן 2 סופגניות יש להן טעם משלהן וגם לביבות, שתיהן חביבות עליי בתנאי שאין הגזמה. מסר לאומה: שנושפע מאור החג לכל השנה ושסוף סוף יהיה שקט בכל הארץ וגלעד שליט יחזור הביתה.

למעלה