חג חנוכה שמח לכל הפורום
א אור enjoy New member 22/12/08 #3 חנוכה מדהים לכולםםםם!!../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif../images/Emo23.gif תאאכלו הרבה סופגניותת!! תדליקו נרות ותשירו שירי חנוכה כאלה!! תנצלו את החופש ותבלו הרבה במסיבות וכל הדברים שאתם אוהבים מתה עלייכם!! אור אינג'וי
חנוכה מדהים לכולםםםם!!../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif../images/Emo23.gif תאאכלו הרבה סופגניותת!! תדליקו נרות ותשירו שירי חנוכה כאלה!! תנצלו את החופש ותבלו הרבה במסיבות וכל הדברים שאתם אוהבים מתה עלייכם!! אור אינג'וי
ע עופרה ניסים New member 22/12/08 #4 יש כאלה שלא יכולים להרשות לעצמם סופגניות חחחח אני בעצמי כזה חחחחחחחחחח אההה עד הקיץ נרזה עוד פעם חחחח
יש כאלה שלא יכולים להרשות לעצמם סופגניות חחחח אני בעצמי כזה חחחחחחחחחח אההה עד הקיץ נרזה עוד פעם חחחח
T tA Love Tu New member 22/12/08 #5 ../images/Emo108.gifחג שמח סקסייםםם../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif חולה על סופגניות, איך שהתחילו למכור ההורים שלי קנו לי ואכלתי שלוש חחח מת עליכם פשוט
../images/Emo108.gifחג שמח סקסייםםם../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif חולה על סופגניות, איך שהתחילו למכור ההורים שלי קנו לי ואכלתי שלוש חחח מת עליכם פשוט
ג גרוזיה New member 23/12/08 #7 דפקתי איזה 300000 סופגניות חחחחחחחחחחחחחחחח אין איזה חג מעלףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף תהנו מחר בהאנגר הם הולכים לפרק לנוער את התחתתתתתתתתתתתתתתת תעשווווווווו חיייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםם.
דפקתי איזה 300000 סופגניות חחחחחחחחחחחחחחחח אין איזה חג מעלףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף תהנו מחר בהאנגר הם הולכים לפרק לנוער את התחתתתתתתתתתתתתתתת תעשווווווווו חיייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםם.