חג חנוכה שמח שיהיה לכולנו חג שמח מלא בדברים מתוקים... אני כבר מחכה ללביבה הראשונה...
N n u t New member 6/12/07 #1 ../images/Emo137.gifחג חנוכה שמח../images/Emo24.gif../images/Emo138.gif שיהיה לכולנו חג שמח מלא בדברים מתוקים... אני כבר מחכה ללביבה הראשונה...
../images/Emo137.gifחג חנוכה שמח../images/Emo24.gif../images/Emo138.gif שיהיה לכולנו חג שמח מלא בדברים מתוקים... אני כבר מחכה ללביבה הראשונה...
עריסטו Active member 7/12/07 #8 חג שמח ומלא חידות../images/Emo3.gif../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif
T TheKillerS New member 9/12/07 #9 חג חנוכה שמח../images/Emo70.gif וסיפור קצר שקשור לחנוכה... לפני כמה שנים עצר אותנו שוטר לביקורת באחד מימי החנוכה ושאל "חגורים?" אז אבא שלי ענה לו "חג אורים שמח" השוטר שמח ונתן לנו להמשיך בדרכנו... (מי שלא הבין שיגיד סקשיפשיצקי) חג שמח
חג חנוכה שמח../images/Emo70.gif וסיפור קצר שקשור לחנוכה... לפני כמה שנים עצר אותנו שוטר לביקורת באחד מימי החנוכה ושאל "חגורים?" אז אבא שלי ענה לו "חג אורים שמח" השוטר שמח ונתן לנו להמשיך בדרכנו... (מי שלא הבין שיגיד סקשיפשיצקי) חג שמח