חנוכה שמח, בנות!!

../images/Emo137.gifחנוכה שמח, בנות!!../images/Emo24.gif

היום ערב החג האהוב עליי (מעניין למה
טוב, נו, כי בד"כ היומולדת שלי יוצאת בחנוכה- השנה לא
אבל פור דה רקורד- נולדתי בנר רביעי
) ואיך אפשר בלי סקר?
האם אתן מדליקות נרות בחנוכה? האם אתן מקפידות כל יום?
איזה נר חשוב לכן במיוחד להדליק?
האם כשהייתן קטנות לקחו אתכן להצגות חנוכה (פסטיגל וכו')?
האם אתן אוהבות סופגניות? ולביבות?
מה יותר שווה- סופגניות שמכינים בבית, או הקנויות?
האם אתן מקבלות דמי חנוכה מההורים/ הסבתות?
האם יש לכן פוטושופ? (בלי קשר- רק רציתי לדעת אם מישהי מוכנה לפטשפ תמונה של בראד כך שתתאים לחנוכה
) חג שמחחחחחחח וטעים לכולכן!
ואל תשכחו- ללכת למכון הכושר בסוף החג

עונה גם ../images/Emo213.gif

האם אתן מדליקות נרות בחנוכה? האם אתן מקפידות כל יום? לא מקפידה כל יום, בגלל שלהורים שלי אין כוח- ולבד אין לזה צורה
אבל נר ראשון אנחנו בד"כ מדליקים, ואני מתעקשת על רביעי
איזה נר חשוב לכן במיוחד להדליק? ראשון, ורביעי- כמובן
האם כשהייתן קטנות לקחו אתכן להצגות חנוכה (פסטיגל וכו')? הייתי בפסטיגל 85' (עם רבקה זוהר), ואני לא אשכח את זה בחיים!
האם אתן אוהבות סופגניות? ולביבות? בטחחחח
מה יותר שווה- סופגניות שמכינים בבית, או הקנויות? להכין בבית זה ס-י-ו-ט שלא ברא השטן
האם אתן מקבלות דמי חנוכה מההורים/ הסבתות? לצערי, אין לי יותר סבתות
אבל עד שנה שעברה קיבלתי
האם יש לכן פוטושופ? אם היה לי- הייתי שואלת?
אבל תגיד לי שזה לא נראה כמו כרטיס לחג מבראד ואנג'לינה בכבודם ובעצמם!

West Doll

New member
חנוכה שמח../images/Emo137.gif איזה חג שווה../images/Emo70.gif

האם אתן מדליקות נרות בחנוכה? האם אתן מקפידות כל יום? ברור..אבא שלי דתי אז חוגגים חג חנוכה כשר ושמח
איזה נר חשוב לכן במיוחד להדליק? אנערף..השמש
האם כשהייתן קטנות לקחו אתכן להצגות חנוכה (פסטיגל וכו')? ברור...אהבתי את זה פעם..
האם אתן אוהבות סופגניות? ולביבות? סופגניות
לביבות לא ממש..
מה יותר שווה- סופגניות שמכינים בבית, או הקנויות? הקנויות...אם יעשו אצלי בבית זה יראה כמו משו לא מוגדר ולא ראוי לאכילה
האם אתן מקבלות דמי חנוכה מההורים/ הסבתות? ברור...אני מחכה לזה כ"כ
כבר קיבלתי מאחותי
|סביבוןהאם יש לכן פוטושופ? אני אצל אחותי ויש לה...אבל אין לי מושג מה עושים בו

NetaOnline

New member
היי עונה!

האם אתן מדליקות נרות בחנוכה? האם אתן מקפידות כל יום? כן גם אצל אבא וגם אצל אמא
איזה נר חשוב לכן במיוחד להדליק? אין מיוחד... אבל אני מדליקה (גם נרות
) האם כשהייתן קטנות לקחו אתכן להצגות חנוכה (פסטיגל וכו')? אמא שלי משיגה כל שנה כרטיסים לפסטיגל (כמה שהיא רוצה) בזול ואני ממש אוהבת ללכת וגם השנה אני הולכת עם חברות.
האם אתן אוהבות סופגניות? ולביבות? כן וברור! מה יותר שווה- סופגניות שמכינים בבית, או הקנויות? גם וגם. סבתא שלי מכינה ממש טעימות והלביבות שלה מדהימות! האם אתן מקבלות דמי חנוכה מההורים/ הסבתות? לא. אני מקבלת כסף מתי שאני מבקשת/צריכה ובחנוכה אם כבר אני מקבלת כסף לבגדים... האם יש לכן פוטושופ? כן אבל אני לא יכולה לעזור עם התמונהה..(סורי
) חג שמח לכולן!

Mayuchkita

New member
חג שמח ../images/Emo137.gif

האם אני מדליקה נרות בחנוכה ? כן, ברור
האם אני מקפידה כל יום? משתדלת..
איזה נר חשוב לי במיוחד להדליק ? את כולם
האם כשהייתי קטנה לקחו אותי לפסטיגלים והצגות ? כן, זכורה לי פעם אחת מיוחדת שלקחו אותי לפסטיגל שהייתי בת 6-7
היו 2 הצגות באותו היום, באותו הזמן.. ובטעות נכנסו להצגה הלא נכונה והיה כל כך משעמם! לא הבנתי מה מתרחש שם כל כך כי הייתי בת 6-7..
האם אני אוהבת סופגניות ולביבות? רק סופגניות
מה יותר שווה הקנויות או המוכנות בבית? בטח שהקנויות.. המוכנות בבית סתם מגעולות ולא טעימות
הקנויות מאוד טעימות, ומשמינות
האם אני מקבלת דמי חנוכה מההורים או הסבים? קנו לי ג'ינס חדש וסוואצ'ארט ליומולדת [ההורים] .. ככה שלא ממש.. אבל אני כל הזמן מקבלת כסף.. ככה שלא צריך דמי חנוכה, רק מסבתא וסבא אני מקבלת דמי חנוכה - 150 + 300 ליומולדת = 450 ש"ח לקניות בגדים
ואין לי פוטושופ
אני לא מצליחה להוריד ואני כל כך מפגרת עד כדי כך שאפילו בפיינט שופ אני לא מצליחה לעבוד
חחחחח
חג שמח
- יום ראשון ב12:00 עד יום רביעי בבוקר.. אני בטבריה

Im Invisible

New member
../images/Emo210.gifחנוכה שמח לכולם! :)

עונה על השאלון...<> האם אתן מדליקות נרות בחנוכה? האם אתן מקפידות כל יום? כן,בת'כלס אבא שלי מדליק ואנחנו מברכים ומדליקים. איזה נר חשוב לכן במיוחד להדליק? לא יודעת,צריך להיות? [למרות שכל שנה אני ואחותי רבות מי תדליק הכי הרבה-זה נהפך להרגל...
]
האם כשהייתן קטנות לקחו אתכן להצגות חנוכה (פסטיגל וכו')? יאפ. וברחתי משם,כרגיל...:S האם אתן אוהבות סופגניות? ולביבות? לא,לא יודעת למה. מה יותר שווה- סופגניות שמכינים בבית, או הקנויות? הקנויות הקניות!!! [לאכול את מה שמכינים בבית זה רעל!!!] האם אתן מקבלות דמי חנוכה מההורים/ הסבתות? לא,אבל אני מקבלת דמי כיס שבוע... האם יש לכן פוטושופ? (בלי קשר- רק רציתי לדעת אם מישהי מוכנה לפטשפ תמונה של בראד כך שתתאים לחנוכה ) לא....אני בדיוק מתחילה ללמוד את זה
ולנוסח האווירה הטובה,פורום הילארי דאף מאחל לכם חג חנוכה שמח!

AC LoVeR

New member
חג שמייח../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

האם אתן מדליקות נרות בחנוכה? האם אתן מקפידות כל יום? כן ו..כן
איזה נר חשוב לכן במיוחד להדליק? כמה שיותר
הכי כיף את הכל
האם כשהייתן קטנות לקחו אתכן להצגות חנוכה (פסטיגל וכו')? כן
האם אתן אוהבות סופגניות? ולביבות?כן אני יותר אוהבת לביבות מסופגניות..וואיי כמה זמן לא אכלתי לביבותת!! שניםם!!!
מה יותר שווה- סופגניות שמכינים בבית, או הקנויות?שתיהן.. חח
האם אתן מקבלות דמי חנוכה מההורים/ הסבתות? הייתי מקבלת
האם יש לכן פוטושופ? כן :]

וגם אני אענה בתוספת...

ברכה מפורום אנג'לינה
שהכנתי עפ"י יכולתי חח
האם אתן מדליקות נרות בחנוכה? האם אתן מקפידות כל יום? יאפ... היו שנים שלא תמיד יצא כל יום, אבל אני משתדלת כי אני חושבת שקצת מסורת זה נחמד וטוב
איזה נר חשוב לכן במיוחד להדליק? ממ אין לי מועדף. אבל אני חושבת שהראשון והאחרון הם בסך הכל מאוד סמליים לחג מה שפותח את החג ומה שמסיים אותו כשכל החנוכיה מוארת. בכל מקרה, הכי טוב לעשות את זה כל שצריך ולהדליק כל יום
האם כשהייתן קטנות לקחו אתכן להצגות חנוכה (פסטיגל וכו')? ממ כן... פסטיגל ואני זוכרת גם "פיטר פן" האם אתן אוהבות סופגניות? ולביבות? סופגניות כן, לביבות פחות יצא לי לאכול. אני צריכה לאכול שוב כדי להחליט אני מניחה
חח מה יותר שווה- סופגניות שמכינים בבית, או הקנויות? האמת שאף פעם לא יצא לי להכין בעצמי האם אתן מקבלות דמי חנוכה מההורים/ הסבתות? ממ לא ממש... זה היה תמיד "דמי כיס" שכאלה מדי פעם האם יש לכן פוטושופ? יש, אבל לא יודעת להשתמש בו חח

נהר זורם ביניהם../images/Emo100.gif../images/Emo60.gif

הקלטתי אותו בטלוויזיה במחשב, מישהי מעוניינת שאני ישים באתר ואביא קישור
מי שרוצה שתכתוב לי ואני אעלה ואשלח במסר

מחר אני אעלה ../images/Emo100.gif../images/Emo60.gif

אממ.. רק שתדעי שהתמונה של הסרט[מה שרואים כאילו] זה קטן יחסית.. אבל רואים טוב.. כי אם אני מקליטה בגדול אז אין מצב אני יכולה להעלאות את זה כי זה יותר מ-3 גיגה.. וככה יוצא לי שאפשר להעלאות
מחר אעלה, כעת אני לא יכולה

ועוד לא ראיתן את ה"יצירה" שאני

מפיצה בפורומים אחרים בשמנו...
אז גם לכן מגיע

למעלה