חנוכה שמח לכולם

../images/Emo137.gif חנוכה שמח לכולם ../images/Emo138.gif

Let there be more light "וצריך שכל איש יידע ויבין שבתוך תוכו דולק נר ואין נרו שלו כנר חברו ואין איש שאין לו נר וצריך שכל איש יידע ויבין שעליו לעמול ולגלות את אור הנר ברבים ולהדליקו לאבוקה גדולה ולהאיר את העולם כולו" (הראי"ה) וכיצד נוכל להדליק אור גדול, למגר את החושך? על ידי נתינה לאחרים, שמזלם שפר עליהם פחות משלנו; על ידי סירוב להתייאש ולהרים ידיים לנוכח רוע ושחיתות; על ידי חיפוש בלתי נלאה אחר השלום והצדק – כל אחד ואחת על פי דרכם. אתמול אספתי בגדים וחפצים ישנים, ביניהם תנור ספירלה עתיק, ושואב אבק עתיק עוד יותר, שאין לי צורך בהם עוד. במקום לזרוק אותם לפח, אני מוסרת אותם למי שיוכלו לעשות בהם שימוש, להתחמם בהם בחורף הקר, ולהתחזק ברוחם. אמנם, זה רק מעט, אך גם כד קטן עשה פעם נס גדול, כזכור.
חג חנוכה שמח לכולם,
וחג שמח גם למי שחוגגים חגים אחרים בעונה זו.
מציףציף
 

נימרודל

New member
חנוכה שמח!!!

ושכולכם תזכו להתענג על מגע אור שמש מלטפת ביום אביב ועבירה לחלום... נימרודל
 

N a V e

New member
חנוכה שמח !

בכיתה קיבלנו בשעת חברה נרות מנייר ורשמנו עליהם למה ולמי אנחנו מדליקים את הנר(כן,כן ... אני באמת בכיתה י"ב,נשבע לכם). המשפט האהוב עליי היה-"אני מדליק נר זה למען סצינת הרוק הפסיכודלי של סוף שנות ה-60 ושנות ה-70" בברכת Let there be more light,כמו שכבר נאמר כאן, NaVe
 

trancelover

New member
יופי

המלצת PSYCHEDELIC 60s אלבום מעולה Pearls Before Swine - [1968] - Balaklava ותכנס\י לקטע של הטראנס הפסיכודאלי \ גואה.. הכל בא מ60ס פסיכדליים ill play for hanuka astral projection - let there be light
 

abarth

New member
בוקר טוב לכולם! שיהיה לנו יום נפלא,

מי ייתן ונשמע את הוורודים לאורך כל היום בלי שאפ'חד יפריע לנו להינות ולהתמסר לצלילים. ועכשיו לעניין, סתם משהו קטן ולא משמעותי: שמתם לב שבפומפיי, בשיר "יומ'חד אני אחתוך אותך לחתיכות קטנות"
או באנגלית "one of these days i'm going to cut you into little pieces" באמצע התיפוף עף למייסון אחד המקלות מהיד?
קטע משעשע משהו! ובלי קשר, הוא הוא המלך ! ודבר אחרון, אני כגרע צופה בפומפיי בפעם ה-15, ואני חייב לשתף אותכם בזה שההופעה הזאת היא בהחלט! הטובה ביותר שאני מכיר. פשוט צלילים ממכרים, אותי הם ממש מרגשים עד כדי פרפרים בבטן, לא פחות. בברכת יום-שמח, מתן.
 
למעלה