לוח המודעות לחנוכה !

היי בנים יקרים צריכה את עזרתכם../images/Emo53.gif

אני מחפשת את המילים של השירים של: "סוכריה על מקל באמצע הקיץ,אני בלי תחתונים לובשת רק טיי´צ"... ושל "אל תדבר אליי כמו אל מטומטמת אני אישה אבל בכל זאת חכמה".... אני כותבת את זה פה כי שמעתי את זה פול פעמים במועדון של גייז ואני רוצה את המילים. זה של שני דראגיסטים. תודה, אוהבת דנה.

hello...

היי.. מה קורה אחים שלי הכל *אבל לא רק חלק* טוב? אני קצת.. *חדשה*... כאן...מקווה שלא אכפת לכם... אפשר לומר שאני *מאוד* גיי פרנדלי... ויש לי חיבה רבה ל-*ביות... (הכוונה לכוכביות לא ללסביות, אבל מכיוון שאמרתץי אז גם ללסביות יש לי חיבה:) למרות שאיני לסבית... נראה לי) יש לי כמה שאלות, בקשר לחיים שלי, יותר נכון קשורים לחיים שלי... נראה אם אוכל להפתח. בנתיים אני סתם אהיה פה... אם לא אכפת לכם...

MARMELAD

New member
../images/Emo137.gif לוח המודעות לחנוכה !

הודעות, שאלות, אופטופיקים וכוליי´ - לכאן.

100 אחוז יחצ"נות ../images/Emo8.gif

טוב אנשים, בפורום "תרבות הקליפים" מסכמים את השנה בפרסי ההדרים לשנת 2001, אתם יותר ממוזמנים לחוות את דעתכם בסקר ואף ליטול חלק בדיונים...(ובאמת סליחה על הנוסח הממש לא אטרקטיבי הזה...שפעת, אתם יודעים)

gurfi

New member
פורום חדש בתפוז - ארץ ישראל השלמה

הימים ימים קשים לעם ישראל ולמדינת ישראל. המלחמה שנכפתה על אזרחי המדינה למרות ואולי עקב הסכמי אוסלו. השנה האחרונה הוכיחה לנו ש"אין עם מי לדבר", הוכיחה לנו שתושבי וישובי יש"ע הינם החלוץ לפני המחנה, הם הם החלוצים שעליהם מוטל העול ההתיישבותי והבטחוני, הם אלה הנושאים בעול ו"משלמים את המחיר". לולא ישובי יש"ע המלחמה הייתה על גוש דן! הפורום הזה נועד להביע דעה בנושא זה, כל דעה גם כזו הקוראת להורדת הישובים תתקבל ותענה באדיבות. העיקר לא לפחד... כי נצח ישראל לא ישקר. לכניסה לפורום לחץ כאן

קצת../images/Emo32.gifולכן ממש מתאים כאן...../images/Emo137.gif

מישהו רמז לי בעדינות ש...אם אני לא שם, אני לא קיים. ונכון, מזמן לא כתבתי כלום בפורום, או לפחות משהו חשוב ובתגובה להודעה חשובה במיוחד. ולא רציתי שמישהו בטעות יחשוב
שאולי נעלמתי לאנשהו..כי לא, אני עדיין כאן, לפחות עד סוף החודש שאז אני...המממ...קופץ לי לחופשה קטנה בלונדון. אני כל כך צריך את החופשה הזאת...אוח...להוריד ממני קצת מהלחץ הזה של הצבא, איכסה...כל הנגדים המגעילים והמושחתים האלה...שצועקים ולא עושים כלום כל היום...הא הא. אל תדאגו זה רק לכמה לילות...הסילבסטר...וחגיגת קניות קטנה (אני אצליח להתגבר על היצר ולא לקנות חצי לונדון?!) מי שצריך משהו מהדיוטי-פרי או (מלונדון...), נא להכין רשימה, אני אשתדל לזכור אתכם.
טוב, בינתיים אני עדיין פה ונקווה שהכל יהיה טוב...ביי!

.m

New member
ל-ו-נ-ד-ו-ן ../images/Emo100.gif

גמני נוסעת ללונדון ל- christmas & new-years, אבל בעיקר כי אני מתגעגעת לרועי... ומי יודע אולי עוד נפגש בביג-בן...

גיא...רוצה לבוא איתי?...יש מקום...../images/Emo6.gif

במזוודה...אני משאיר הרבה מקום לקניות...חחח לא נורא...גיא! אני אחשוב עליך שם...אני מבטיח. ומאי! אולי נפגש באמת...אני שם לסילבסטר וקצת אחרי...עוד נדבר

.m

New member
בשמחה ../images/Emo24.gif

אתה יכול לקבל את הטלפון שלי מהטרמפיסט, אני טסה ב- 24/12... ואגב, גם רועי למד איתנו באותו ביה"ס... כמה שהעולם קטן.

רפי2002

New member
שלום לכם

רצתי להודיע לכם על פתיחתו של פורום חדש בתפוז.....פורום טניס וכמובן, כולכם מוזמנים....

i love u

New member
אהלן דנה אמרתי לך כבר שיש לי את זה

אבל איך את רוצה שאני אעביר לך את זה???

i love u

New member
../images/Emo26.gifקודם כל אני בת../images/Emo36.gif

ושנית כל אני אכתוב לך את זה בהיזדיינות מבטיחה...

MARMELAD

New member
לכולנו... ../images/Emo6.gif

ממתי את מדברת בשפה כזאת, גברתי הצעירה ?

i love u

New member
והנה מגיעה לה ההיזדיינות... ../images/Emo6.gif

סוכריה על מקל - די ג´יי רועי אלפייה סוכריה על מקל באצמע הקיץ אני בלי תחתונים לובשת רק טייץ פוקחת עיניים, מביטה לשמיים מפשקת רגליים ויורדים לי המים סוכריה על מקל באצמע הקיץ אני בלי תחתונים לובשת רק טייץ פוקחת עיניים, מביטה לשמיים מפשקת רגליים ויורדים לי המים (זה בכוונה פעמיים) ווקמן קטן וארטיק חמוץ משתזפת בים עם חזה בחוץ כולי חמה כשאתה בי מביט אני מאושרת והכל בזוית יש לי זין 20 ס"מ ועל ראשי יושב הכתר הופעה משגעת, סליקון בחזה, נשים עושות הכל בשביל ציצי כזה הולכת ברחוב ופותחת בעינטוז כל הגברים ברחוב מסתכלים לי בעכוז ביי סמנתה ביי, ביי לוּז, אני כאן המלכה וכואב לי הכוס, מלכה, מלכה, מלכה, מי כאן המלכה? מלכה, מלכה, מלכה, אני כאן המלכה... סבבה דנל´ה? נירגעת???? חחחחחח סתם מאמי מכל הלב שיהיה לכולכם אחלה של חג ד"ג גיאצ´וק דיברת אלי בהודעה הקודמת???? אוהבת את כולכם תמיד, יפעת...

למעלה