מפגש חנוכה רשמי 2007

../images/Emo137.gif מפגש חנוכה רשמי 2007 ../images/Emo137.gif

קודם כל, נתחיל בהודעה!! חובה על כווווולכם להגיע למפגש הזה, השקעתי בו אחושרמוטה בתקווה שהפעם הוא לא יהיה משעמם או יבש כמו המפגשים האחרונים, ואני מצפה לראות את כולכם שם! אחרת אתם תבאסו אותי אישית. אז ככה, תאריך המפגש נבחר ע"י רוב חברי הפורום בתפוז והפורום הרישמי. מפגש סוכות הרשמי יתקיים ביום שלישי- 11.12.07. המפגש יתקיים על גג קניון עזריאלי וייערך מהשעה 12:00 בצהריים ועד שיימאס לנו אחד מהשני .
המפגש משותף לנו ולפורום הרשמי.
תאריך המפגש נבחר על-ידי רוב חברי תפוז והרשמי, והתאריך הוא סופי ובלתי ניתן לשינוי.
במקרה שיעיפו אותנו מהגג, אנחנו נמצאים ברחבת השופרסל (לשעבר,הקוסמוס) שנמצאת מתחת לגשר הקרייה / בחניון מינוס 4 / בספסלים ליד חניון האופנועים בכניסה הראשית לקניון בצד של הרכבת.
תביאו כל מה שעולה על דעתכם - מצלמות, גיטרות, סופגניות, לביבות, סביבונים, חנוכיות וכל מה שעולה על רוחכם.. כמה בקשות חשובות מכולכם-
שמרו על נקיון הגג.
לא לקשקש על הרצפה והקירות.
את כל הזבל לזרוק לפחים.
להשתדל לא לבקש כסף ל"נסיעות חזרה הביתה" כי אתם מעמידים את הנוכחים בקניון ובמיוחד את חברי הפורום במצב לא נעים. >>> על כל אלה הנהלת הקניון חמה עלינו מספיק ואלו הסיבות העיקריות שבגללן מעיפים אותנו מהגג. <<< לפרטים נוספים/שאלות/הצעות/וירוסים (במסרים): ◄ ענבר (ע נ ב ר נ ט ל) - מנהלת פורום תפוז. ◄ צחר (Dug E) - מנהל פורום תפוז. ◄ מיכל (TiShLeR Michal) - מנהלת הפורום הרשמי. ◄ בן (benrubin) - מנהל הפורום הרשמי. *הניקים הסוגריים הם שמות המשתמשים בתפוז אשר זמינים למסרים* כל החדשים, מי שמתבייש, ואלו שלא יכולים, בואו בכל זאת
כולם מוזמנים
אתם מוזמנים לשרשר לפה את הגעתכם למפגש
/
.

MamoOoshA

New member
פרפר|../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

נדע מחר אחרי סידור עבודה. רוב הסיכויים שכן

זמן אור

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

תלוי בתוצאות של הלוטו בחמישי
(לא, סתם, אבל כנראה שאני אגיע בסוף....)

2shahar

New member
ממממ ראשון יהיה מגניב(../images/Emo45.gif)

א5בל עדיין כן, ז"א רוב הסיכויים שכן..

HiPpiE Boy

New member
שחר אני בא רק אם את בא

כי הרישמי תמיד מבריזים(או שזה החדשים והם באים והולכים למקום אחר כי הם מתביישים) וליטל ושיר גארצי בטוח לא יבואו אז אל תבריזי/תפספסי את האוטובוס! (שירן באה?)

תומע79

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif אי אפשר לדעת

נראה אם אני אעבוד וגם אם לא לא נראה לי שאגיע. אז ביי.

למעלה