מצעד ההישרדות של חנוכה

../images/Emo137.gifמצעד ההישרדות של חנוכה../images/Emo137.gif

כן, כן! זה מגיע! אז ככה זה ילך: אני הולך לעשות סקר גדול על כל הישרדות והיקפיו. אתם הולכים לשלוח לי בפרטי תשובות, ושכמה שיותר ישלחו! חשוב מאוד! אחרי זה אני אספור את הקולות ואנחנו נראה מה הנבחרים של כל הדברים של הישרדות! אז ככה, הסקר עומד להיות רק מעונות 1-11, כדי להימנע מספוילרים לצופי איי אקס אן. והקטגוריות: - השורדים הכי אהובים- אתם שולחים לי בפרטי רשימה של 20 השורדים המועדפים שלכם, ממקום 20 למקום 1. -העונה הכי טובה- אתם מציינים איזה עונות ראיתם, ומדרגים את העונות שראיתם, מהכי גרועה להכי טובה. אני חוזר: רק העונות שראיתם! זה יהיה משמעותי בהמשך! - המנצח הכי אהוב עליכם- שולחים רשימה ממקום 11 למקום 1. -הפרק הכי אהוב עליכם- מדרגים את הפרקים האהובים עליכם ממקום 5 למקום 1. האתגר הכי אהוב עליכם: מדרגים את האתגרים האהובים עליכם ממקום 5 למקום 1. וזהו! אני מזכיר, את הכול אתם שולחים אליי לפרטי! כדי שיהיה מתח! אני אלך לפרסם את הרשימה הזאת בעוד פורומים, וגם אתם תעשו את זה! ביחד נדע אחת ולתמיד מה הסדר שלכם. ונגרום לכל אלה שמתפרצים עם השאלות של העונה הכי אהובה, או השורד הכי אהוב, להבין שכבר עשינו את הסקר הגדול, וללכת לבדוק שם. בסופו של דבר אני אספור את הקולות ובשירשור ענק אני אפרסם את הרשימה. אני מזכיר: שלחו לי לפרטי. יאללה, צאו לדרך!

Confide In Adam

New member
הצבעתי, אבל חבל שזה רק עד עונה 11

כי העונות האהובות עליי הן דווקא 12-13

AlmoGoo

New member
חחחחחחחח, מה זה השטויות האלה?

העונות הכי יפות הן 13 ו12 \= לא הבנתי איך בדיוק זה ספויילר אם הם ידעו שזו העונה האהובה? ספויילר זה שאיזה ילד/ה מטומטם/ת כתב בשרשור של פרק 11 האחרון בכותרת "לאאאאאאאאא (ופה השם של מי שעף, אני לא כותב כדי לא להרוס לעוד אנשים)" וככה הרס לי את הצפייה באחד הפרקים הגדולים בעונה. זה שאנשים ידעו שהעונה האהובה היא 13 והשורד האהוב הוא אוזי זהלא ספויילר.

AlmoGoo

New member
תוספת* נשלח לי בטעות..

בקטע של המנצים אפשר במקום לכתוב את השם של מי שניצח בעונות 12,13,14 לכתוב "המנצח של העונה ה12 וככה זה לא יהיה ספויילר. אגב, כתבתי את כל מה שכתבתי בגלל שמתוך עונות 1-11 ראיתי רק את 7,10,11.. ומ12 ומעלה ראיתי הכל כולל סין.

../images/Emo41.gifגבירותי ורבותי- שינוי!../images/Emo41.gif

אני מוסיף את שאר העונות! אבל: המצנחים הכי אהובים עליכם יהיו רק לעונות 1-11. מובן?!

AlmoGoo

New member
מחבר הסקר, כנס שניה.

http://www.fxp.co.il/forumdisplay.php?f=295 זה פורום קטנטן של הישרדות, יש שם איזה 10-15 חבר'ה קבועים, אתה יכול לקחת גם הצבעות מהם.

Fairywitch

New member
אפשר עדיין להצביע?

כי חנוכה עדיין נמשך, אבל אני כבר רואה תוצאות... אם לשאר הקטגוריות עוד אפשר להצביע- אני אשמח

למעלה