סופשבוע פרוע!

little WhiSper

New member
../images/Emo137.gifסופשבוע פרוע!../images/Emo137.gif

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

DropDeadAlice

New member
הסלקציה של הפורום הזה כ"כ חופרת!../images/Emo11.gif

ובדיוק בגלל זה אני נהנת למלא אותה.
השבוע שהיה
שיר השבוע של HIM : Heartache Every Moment<3 שיר השבוע כללי: הרבה של ניטוייש וצ'ילדרן אוף בודום. להקת\אמן השבוע: צ'ילדרן אוף בודום
אלבום השבוע: משו של צ'ילדרן אוף בודום ^^ אדם שעשה לכם את השבוע: אלקסי סקסי
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
מאכל השבוע: עוגה טעימה|
משהו חדש השבוע?:
ציטוט שמאפיין את השבוע:"What doesn't kill you - Only makes you pissed off" ציטוט שעשה לכם את השבוע: ^^ לינק/אתר השבוע: לא רוצה. סרט/סדרה/ספר השבוע: האוס? סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שהמשפחה שלי יכולה להיות כ"כ מעצבנת.
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: מורן. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: 3 שעות היסטוריה מחר.
משהו שאתם מקווים שיקרה: שהעולם יתפוצץ כבר. אבל שלא יכאב לי למות. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אלקסי! שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת. משו של צ'ילדרן. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: חרשתי על הדיסקוגרפיה של צ'ילדרן אוף בודום ואני גאה בעצמי. ותמונה של אלקסי סקסי.

DropDeadAlice

New member
מה?../images/Emo4.gif../images/Emo11.gif

התכוונתי ששאלון הסלקציה השבועי תמיד יש בו יותר שאלון מבכל פורום אחר שאני נמצאת בו. קצר רציני בתקשורת?

little WhiSper

New member
אה ושכחתי להוסיף

שאני התכוונתי שהפירוש של סלקציה זה בחירה וכאלה, אז לא הבנתי ת'קשר. אבל די נו חח מיצינו

XDDDDD אליס, ../images/Emo223.gif

רק בפורום MCR קוראים לזה הסלקציה.
בשאר הפורומים זה פשוט סיכום. D:

little WhiSper

New member
להלהלה.

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי: Aerosmith-dont want to miss a thing ZvooveInGroove - Sandrine ג'קו- גרמת לי ללכת להקת\אמן השבוע: היהודים
אלבום השבוע: רדיו אדם שעשה לכם את השבוע: הממ.. הוא
משהו טוב שקרה השבוע: הוא. יום ראשון שהוא בא- להרבה, יום רביעי שהוא בא- לקצת. וההופעה של היהודים אתמול. משהו רע שקרה השבוע: עצבייים... מרפי בן זונה! שדברים התבטלו. להכנס לסרטים. מאכל השבוע:
משהו חדש השבוע?: הוא? חח סתם לאדעת. אה! נעליים@!! ציטוט שמאפיין את השבוע:
תן לי רק דקה לנשום, באת לי כל כך, כל כך פתאום.
ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: כרגיל. סרט/סדרה/ספר השבוע: חברים, אבודים סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אל תצפו. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופשבוע
(ולראות אותו נו.) משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: צבא. משהו שאתם מקווים שיקרה: שמה שנתכנן יקרה, ויקרה טוב אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אותו
שיר שפתחתם איתו את השבוע: כלמיני רן דנקר
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אני רוצה לראות אותו יותר
ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) : זה מה שקורה כשמשעמם.

FFTL

New member
FMLYHM. :)

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי:
להקת\אמן השבוע: מלללללאאאא!#$ ואין לי כוח לפרט. אלבום השבוע:
אדם שעשה לכם את השבוע: חברים בעיקר
משהו טוב שקרה השבוע: חזרות, ימי הולדת, מקס ברנר.
משהו רע שקרה השבוע: אמ.
מאכל השבוע:
משהו חדש השבוע?: מממ..חגורה, סופגזיעה משו ומפרטים.
ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע: מקושרים
סרט/סדרה/ספר השבוע:| ישנן בנות.
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: מקושרים זה ממכרררררר
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: חנוכה!
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה:
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: מממ. לאדעת. שיר שפתחתם איתו את השבוע: אממ..אופוריה[שיר שלנו
] או אמברלה XD בחזרה על הבוקר! סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

linkintrance

New member
וויקנד.

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :artache_every_moment שיר השבוע כללי:Spice Girls - Viva Forever להקת\אמן השבוע:HIM ורד הוט אלבום השבוע:RR,VD אדם שעשה לכם את השבוע:כולם כולם. משהו טוב שקרה השבוע:הממממ....נו לא זוכרת כבר. משהו רע שקרה השבוע:נגמרו הסרטים חינם....:(:( מאכל השבוע:עוגת תפוחיייםם משהו חדש השבוע?:נופ ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:נופ שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:שהשביתה תפסק משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:שהשביתהתפסק משהו שאתם מקווים שיקרה:שתהיה שביתה,ומחר נחגוג לדוריאן 20~! אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:כל חבריי שיר שפתחתם איתו את השבוע:פתחתי את השבוע בשקטט סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:שיהיה שבוע מעולה! ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

למעלה